- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim. Öncelikle merhaba. İçimi dökmek istedim. Kızlar hatırlayan vardır belki bir kızım var 9 aylık oldu. ben ücretli öğretmenim ve Özel bir kurumda da çalışıyorum. Çalışma saatlerim söyle. Sabah 9da gidip 11:30 da emzirmeye geliyorum. Gidip 2 de tekrar geliyorum ve hep kızımlayım birde haftada 2 gün 2 den 6 ya kadar özel ders var ama yine evet git gel yapıyorum. Şimdi bunları neden anlatıyorum. Geçen gün kv kişisi moralimi bozdu laf söyledi. Bebeğim onlara oturmaya gitmek zorunda kaldık. Bebeğim içeriye girdiğimizde ortama alışamadı ve bana sarılıp çok ağladı. Ki hemen almayın kucağınıza alışsın dedim Daha önce öyle yapmadı hiç başka ortamlarda. Ki sürekli farklı insanları görür. Kv bunun üzerine kızıma dönüp Ayyy babaannem bırakıp bırakıp gidiyor dimi seni ondan bırakmıyorsun onu yazık ya kimbilir nasıl özlüyor baksana sarıldı dedi. Ben cidden çok kötü oldum. Zaten kendimi bebeğimi bırakmak zorunda kaldığım için iyi hissetmiyorum. Daha kötü oldum o günden beri. Ne oldu şimdi mesela banq bunu söyledi yanı ya hiç böyle hisseden hissettiren oldu mu kızlar size de. Ben ne düşünmeliyiz?