Bir bilene sorayım dedim , yok mudur bir hal çare? (:

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Hanımlar kısmetse önümüzdeki pazartesi taşınıyorum lakin buzdolabım taşınırken şıpır şıpır damlatsın istemiyorum , buzdolabımla beraber ilk taşınmamız olacak. Ne önerirsiniz? Siz ne yapıyorsunuz bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi için de geçerli.. Yardım lütfen

Buzlukta birikmiş olan buzlar yüzünden canım ? Elektrik kesintilerinde dahi eriyor buzlar içindeki sıcaklığı koruyamadığı için. Senin buzluğunda birikme yok mu? Kazıyor musun

Uc kere ev tasidim ne suyu akacakki dolaptan anlamadim.Dolabin icini bosalt, fisini cek guzellllceee karbonatli suyla temizle ,kurula .Raflarini sebzeligini buzluktaki cikan detaylari sok banyoya kuvete gotur cifle yika kurula sil .Demisti annem oyle yapiyodum ben.Zaten buzluk neden buz olduki no frostlarda oluyosa bir arizasi vardir isiticisi bozuk olabilir kaziyacak kadar buz eski dolaplarda olur diye biliyorum.Allah yardim etsin zor is tasinmak amA ben boyle temizlerdim dolabi yeni tasindigim evde miiss gibi acardim dolabi.Camasir makinasininda kazaninin sabitleyicileri olur onlari takarsa esiniz kazani zarar gormez .Buzdolabini tasininca birgun fise taktirmazdi esim gazi yerine otursun derdi sevgiler

Canm buz dolabim eski modellerdenmi.no frostlard buz olmazki.eger no frostsa ve buz tutmussa onda bi ariza vardir.bende ew tasidim ama hicbir beyaz esyamdan damla su gelmedi.peki hadi buz dolabi neyse diyelimde camasir bulasik makinesi ne alaka

Uzak mesafeye mi tasinacaksiniz?
su falan akmaz, fisini cekip icini bosaltin.
buzluk cok doluysa onlari da bosaltin cok agir olur yoksa.
icini temizleyip gonderin.
su neresinden akacak?

Hanımlar kısmetse önümüzdeki pazartesi taşınıyorum lakin buzdolabım taşınırken şıpır şıpır damlatsın istemiyorum , buzdolabımla beraber ilk taşınmamız olacak. Ne önerirsiniz? Siz ne yapıyorsunuz bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi için de geçerli.. Yardım lütfen
Su neden aksın anlamadım ben 2-3 kez ev taşıdım hiç böyle bir durumla karşılaşmadım bulaşık ve çamaşırdada böyle durum olmaz sanmıyorum umarım sizde karşılaşmazsınız

Ben anladım seni canım bizde dolabı değiştirdik aniden bozuldu bütün merdivenlere şu aktı. 1 gece önceden fişini çek buzlar erisin

Benimkini adamlar topladı

Buzluğu bantların bağladılar

Raflarını da sıkıştırdılar

Ikinci kattan indirip ikinci kata çıkardılar su vs olmadı

Çamaşır bulaşık makinalarının da borularının ağzını bantladılar akmadı

Taşınmak her türlü zor kolaylıklar dilerim germeyin kendinizi akarsa da aksın su bu kurur geçer

Eski buzdolabi da olsa normalde buz tutmamasi lazim. Normal buzluk bile olsa yani. Eger kapagi tam kapanmiyorsa filan olur. Onda da kazinmaz bir kac gun onceden cozunmesini istemedigin bis3y varsa bir tanidigina gondr ve erit o dolabi. O sekilde buzlu calistiginda iki kat elektrik harcar bilgin olsun.
he bir de buz kazinmaz kazirken buzlugun biyerine degdirirsen gazini kacirrisin
Buzlukta birikmiş olan buzlar yüzünden canım ? Elektrik kesintilerinde dahi eriyor buzlar içindeki sıcaklığı koruyamadığı için. Senin buzluğunda birikme yok mu? Kazıyor musun

X