Borçlu yaşamayı bende pek sevmiyorum. Huzursuz eder beni. Eşimin maaşı da her ay karta gidiyor olduğu gibi. Buda bereketsiz oluyor. Bilezikleri mi satmalıyım?Tabiki borcu öderdim önce. .
Evet aylık. Max 400 ₺ 400 ₺ olarak kesiliyor aylıkAltın seçimden önce yüksekti bayağı, keşke o zaman satsaydınız.
Şimdi düştü, pek tavsiye etmem.
İşyerinden verilecek para vade farksız mı ödenecek? Eğer öyleyse işyerine borçlanmak daha mantıklı.
Borçlu yaşamayı bende pek sevmiyorum. Huzursuz eder beni. Eşimin maaşı da her ay karta gidiyor olduğu gibi. Buda bereketsiz oluyor. Bilezikleri mi satmalıyım?
Hani batıyor derler ya vallahi batıyorAslında kadının hakkı deniyor ama işte bu zamanda böyle sebeplerle artık harcanıyor, Yapıcak bir şey yok galiba er ya da gec o altınlar gidecekkk
Nişanlanma dönemimizde içerden para almıştı onu ödüyor hala. O bir kaç aya bitecek bende maaşının daha fazla kesilmesini istemedim açıkçasıiçerden para çeksin bilezik kalsın mantıklısı bu.bilezik en son çare olmalı.
Ben cep telefonumu satip ucuz birsey alirdim sanirim :)
Benimde taktığım vs yok ama azda olsa güvence olarak görülüyor olduğu zaman.Alyansımı dahi bozdurduğum zamanlar oldu.Bileziklerimden vazgeçerdim galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?