Bir bilezik derdi de benden :)

Takıyor musunuz bari bilezikleri? Takmıyorsanız eğer, öylesine çekmecede duruyorsa, satın gitsin. Hırsız mırsız girer bir gün çalınırsa üzülürsünüz sonra...

Benim eşime güvenim sonsuz ise tabiki de verirdim,zaten kendide artan parayı size vereceğini söylemiş,
Hiç borçlandırmam ve bozdururdum,çünkü maaşından kesilse paranızın bereket kalmaz,
O ne öyle bölük pölçük en iyisi satmanız fikrimce ,kolaylıklar...

şimdi bile maaşınız yetmediğine göre ekstra kesilen para da zorlar sizi
altın satmak daha iyi kendinin varken neden el açasın millete
kısmetinde varsa yerine koyarsın yoksa da hayırlısı :)

yeni aldım sayılır bugün satsam 2,600'e alıcısı bulunur mutlaka

O zaman bunu bir soruşturun derim.
Ben sizinle aynı fikirde değilim çünkü.

Sizden aldığını üstüne kar koyup satacak ki para kazansın.
Sizden 2600'e alsa kaça satacak? 2800 desek, o fiyata ikinci el alana kadar sıfır alınır.

Daha önce de içerden borç almış daha o bitmeden tekrar istemesi çok yüzsüzlük olur yarın işi ile ilgili sıkıntısı olsa çıkıp gidemez, bu durumu fırsata çeviren işverenler var daha fazla iş daha az maaş gibi sıkın dişinizi yılbaşında zam zamanı ona göre ayarlama yaparsınız

Keşke daha önce satmış olsaydınız altını düştü fiyatı. Eşinizin hala borcu varmış iş yerine o zaman satman en mantıklısı gibi. Yine yaparsın biriktirip. Yalnız tel ne kadar yeni olursa olsun, o paketten çıkınca 2. el oluyor. Kuzenim o sektörde çalışıyor oradan biliyorum. Bir de borcunuz varken 2600 liralık telefon almak pek mantıklı gelmedi bana.

Hali hazırda bir de kredimiz var ödüyoruz ve kış geliyor faturalar artacak şuan az görünen borca eşim tüm maaşını yatırıyor onun maaşı elimize kalırsa bütün kira fatura ve giderler nakit yapılır kazandığı paranın bereketini de görürüz diye düşündüm

Bekarken almıştım bizim nişan nikah vs çok ani oldu aslında çok pişmanım aldığıma

hazır parayı harcamaz faizsiz geri ödeyecekse hemen işyerinden para çektirir kapattırırdım... elinizde birikim olması şart yenisi eskisi evlisi bekarı farketmez dünyanın binbir türlü hali var
buarada 2el telefon piyasası dibin dibi
hiçe -gider telefonun

Patronu çok iyidir Allah razı olsun o tarz bir adam değil ama bilemiyorum istese mutlaka verir ama ben daha fazla firmaya borçlansın istemiyorum

Borcu öde kurtulun ama yine yapıcak o borçları kredi kartı başlı başına bi hata.

Takıyor musunuz bari bilezikleri? Takmıyorsanız eğer, öylesine çekmecede duruyorsa, satın gitsin. Hırsız mırsız girer bir gün çalınırsa üzülürsünüz sonra...
Yok takmıyorum sevmem de pek 1 tane sözde takılan spor kelepçem var harici altın pek sevmem öyle yatıyor dolapta

Borcu öde kurtulun ama yine yapıcak o borçları kredi kartı başlı başına bi hata.
Özellikle söz vermesini istedim. Eğer öyle birşey olursa söyleyeceklerimi de şimdiden hazırladım kendisine. Eşimdir güvenirim ama bende dünyaya hep borç kapatmaya gelmedim der basarım yaygarayı yani atınca tam atar bende

yeni aldım sayılır bugün satsam 2,600'e alıcısı bulunur mutlaka
Kuyumcu vermez o kadar 22 ayar bilezik 90 tl grami sizinki 23 gramsa 2000 civari bisi tutar buda isinizi gorurmu 24 ayarsa 97 tl oda 2200 civari yapar

şimdi bile maaşınız yetmediğine göre ekstra kesilen para da zorlar sizi
altın satmak daha iyi kendinin varken neden el açasın millete
kısmetinde varsa yerine koyarsın yoksa da hayırlısı :)
Evet haklısınız. Birilerinden birşeyler istemeden biz çözebilecek durumda olduğumuz için işten istemek biraz 2. planda

Kuyumcu vermez o kadar 22 ayar bilezik 90 tl grami sizinki 23 gramsa 2000 civari bisi tutar buda isinizi gorurmu 24 ayarsa 97 tl oda 2200 civari yapar

24 ayar bilezik var mı?
Ben sadece külçe altın 24 ayar olur sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…