Bir bilezik derdi de benden :)

2500 lira borcunuz var ve 2500 liraya satilacak telefonmu kullaniyosunuz?
dogrusu bu mantik beni bitiriyor. madem o telefonu alacaginiza ucuz bisey alsaydinizda bu borca girmeseydiniz diye dusundum.
Daha önce de açıkladım bekarken almıştım ve büyük kısmı ödendi zaten

Bence maaştan kesilmesi daha mantıklı.Eşiniz yapmış borcu madem.
Aslında kısmen birlikte harcadık ama kart onda durur. Bende de ek kart var.
Benim ek kartın ödemesi bu ay 75 tl.
Ondaki kart ödemesi 2,300 tl yani o biraz daha düşünmeden harcıyor

ortada bir sorun göremedim ben. bileziklerle borcunuzu ödeyin, eşinizin size verdiği paraları biriktirip daha güzellerini alın.

2.500 tl yi ödeyemecek durumdaysanız 2. Eli o fiyata gelen bir telefonla gezmenize gerek yok bence. Ne eşiniz maaşından olsun ne de kötü günde lazım olacak altınlarınızı bozdurun derim. Telefonunuzda son model olmayıversin

2500 tl borc her ay taksıt taksıt odenebılecek bı borc bu para ıcın hıcbısey satmaya degmez
ama yok ıcra gelıcek cok zor durumda kalırız ay ay taksıt seklınde kapatamayız dersenız 3 bılezık sızı kurtarmaz satın gıtsın :)
allah esınıze bol para bereket versın oda sıze en guzel bılezıklerı alsın

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :)
Bir an evvel borcu kapatalım ki bilezik olmasa da kenara para koymak derdim. O sebeple yazdım buraya
N nscckts

Eşinizin İş yerinden borç alması daha hayırlı olur gibi,borcunuzu öder kalan maaşlada ayağınızı yorganınıza göre uzatır ve fazl harcamalrdanda kaçınırsınız,altınlarınızda ilerde Allah göstermesin ama daha mühüm bir ihtiyaç için kenarda güvenceniz olarak durmuş olur.Eğer altınları satıp kapatalım derseniz,borç kapandı der harcamaların önüne geçemezsiniz gene çünkü o rahatlıkla insan nefisine hakim olamaya biliyor,tekrar bir borca girersiniz ama bu seferde kenarda bozduracak altınınız olmaz.

Keşke benim o kadar bileziğim olsaydı :) Allah pırlanta nasip etsin birde arttırsın :) 30.000 tutarında bileziğim olsa 15.000 tl kredi dahil tüm borçlarımı kapatmama yeterdi
Benim yetmedi onda birini bile kapatmadı borcun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…