Bir bilezik derdi de benden :)

Kart olayı çok riskli. Daha evvelde kapattık evliliğin ilk başlarında yine açıldık. Şimdi bende net konuştum ve şart koştum kesinlikle kullanılmayacak diye

tabii bu durumda da gelir ve gider dengesi de önemli

kart ile ne alıyorsunuz

atıyorum kola alıyorsanız tabii ki gereksiz de

çok sıkışmıştık hasta idim ilaç aldık diyorsanız farklı

Keşke benim o kadar bileziğim olsaydı :) Allah pırlanta nasip etsin birde arttırsın :) 30.000 tutarında bileziğim olsa 15.000 tl kredi dahil tüm borçlarımı kapatmama yeterdi

tabii bu durumda da gelir ve gider dengesi de önemli

kart ile ne alıyorsunuz

atıyorum kola alıyorsanız tabii ki gereksiz de

çok sıkışmıştık hasta idim ilaç aldık diyorsanız farklı
Mecburi seyahatlerde yol masraflarını taksitlendiriyoruz. Veya çok istediğimiz makul fiyatlarda birşeyler varsa bir kaç ayda bir onları alıp taksitlendiriyoruz. Eve alışveriş yapılıyor mutfak için iki ayda bir de ben doktora gidiyorum muayene ilaç vs oluyor

bir de en kötü şey iş yerine borçlanmak gibi geliyor bana

adam bunalım işten istifa etmek istese içeri borcum var diye istifa bile edemiyor

bizim bir eleman vardı öyle

düğünden önce içeriden borç almış

sonra bir gün artık altın mı bozdurdu nereden buldu bilmiyorum parayı getirip borcu ödemiş

ertesi gün de istifa edip gitti

3-4 ay da bir karış suratla gezmişti demek ki gitmek istemiş de gidememiş diye düşünmüştüm ben

Canım benim hiç bileziğim olmadı bi büyük altın yapmışlardı eşim ilk evlendiğimde bi süre gidemedi ise küpelerimi falan hep sattım

Altın işlerinden limoncu iyi anlıyor.ben hiç anlamam .5 sene önce 570gr altını eşinin eline saymış bir kadınım:) şaka bir yana borç demek huzursuzluk demektir ben olsam düşünmezdim bile.eşiniz de iyi niyetliymiş düşünmeyin satın borçtan kurtulun huzurunuz olsun.

işte şimdi bu mecburi seyahat nedir

benim mecburi seyahat anlayışım allah göstermesin ama aileden birinin vefatı yahut hani yoğun bakıma kaldırılmasıdır ki bu durumda tabii ki kullanılmalıdır

çok istediğimiz makul fiyatlı şey sehpa ise örneğin fuzulidir ama kışlık mont ise ve bir başka yoksa gereklidir

ev alışverişini nakitle yapın paranız kadar alın

doktor hakkında buradan konuşmak doğru olmaz

ki,mi hastalık vardır ki özel hekim özel ilaç ister kimisine de devlet hastanesi olur onu siz değerlendirirsiniz

bu arada geçmiş olsun

borç yapılmazsa kredi kartı gününde ödenebilirse taksit bakımından uygun ama gününde ödenemezse sıkıntı

Ya hu kredi kartini altinla telefonla kapatmaya calisanisa ilk kez goruyorum
Taksitli degil mi bu 2500 tl lik odeme? Pesin kapattin diyelim nasil olsa kart bos diyip yine harcama yapacaksiniz bu defa neyi satip odeyeceksin ?

bizimde borcumuz vardı bi iki tane hediyelik takımı satıp kapadım çünkü para parça parça bölünüyordu..bereketi kaçıyordu sattık ödedik...ama taksitliyse bozma takını yavaş yavaş ödenir

Ya hu kredi kartini altinla telefonla kapatmaya calisanisa ilk kez goruyorum
Taksitli degil mi bu 2500 tl lik odeme? Pesin kapattin diyelim nasil olsa kart bos diyip yine harcama yapacaksiniz bu defa neyi satip odeyeceksin ?
Yok taksitli değil dönemiçi+taksitler o kadar tutuyor.

bizimde borcumuz vardı bi iki tane hediyelik takımı satıp kapadım çünkü para parça parça bölünüyordu..bereketi kaçıyordu sattık ödedik...ama taksitliyse bozma takını yavaş yavaş ödenir
Benim o kadar çok parça takım da yok. Epi topu 3 bilezik. 2000 küsur yapıyor

Benimde amacım bu kez tüm borcu taksitlendirmeler dahil kapatmak ve tüm harcamaları nakitle yapmak. Elinde nakitin olunca hem daha dikkatli harcıyor insan hem de bereketli oluyor para

Canım benim hiç bileziğim olmadı bi büyük altın yapmışlardı eşim ilk evlendiğimde bi süre gidemedi ise küpelerimi falan hep sattım
Bilezikleri satınca benim de 1 alyans 1 tektaş yüzük ve 1 tektaş zincir kolye kalıyor. Pırlanta falan değiller hani

Bilezikleri satınca benim de 1 alyans 1 tektaş yüzük ve 1 tektaş zincir kolye kalıyor. Pırlanta falan değiller hani
Boşver kuzum ya sonra esin istediğin gibi şeyler alırsın sen de kendine ... Ben beğenmediğim için satmıştım alyansimi da bende de yok pırlanta sat gitsin bence ama sen bilirsin

Boşver kuzum ya sonra esin istediğin gibi şeyler alırsın sen de kendine ... Ben beğenmediğim için satmıştım alyansimi da bende de yok pırlanta sat gitsin bence ama sen bilirsin
Önemli olan huzur diye düşündüm hep. Zaten bilezik vs merakımda yok satıcam sanırım kafamız rahat etsin

Önemli olan huzur diye düşündüm hep. Zaten bilezik vs merakımda yok satıcam sanırım kafamız rahat etsin
Bendennsin sen de demek ki ama kredi kartına.dikkat et sen gene de devamında direkt kapatsın

Evet kapattıktan sonra çok sikkat etmeliyiz. Hesapsız harcamalar çok baş ağrıtabiliyor
Bilmiyorum kuzum başka borçlariniz var mi ama borç olunca hic bi şey fazla harcanmiyo düzenli bi gelir varsa aslında ev araba almak mantıklı krediyle bence

Bilmiyorum kuzum başka borçlariniz var mi ama borç olunca hic bi şey fazla harcanmiyo düzenli bi gelir varsa aslında ev araba almak mantıklı krediyle bence
Evlenirken eşya ve nikah masrafları için 15.000 tl kredi çekmiştim. Senesi dolacak nerdeyse. 2 yıl kalıyor ondan sonra. Kredimiz sabit birde üç telefon faturamız var sabit. Hatta tanımlı cihaz kullanıyoruz. Faturalar yüksek bu sebeple biraz. Onlar harici klasik ev giderleri mutfak, elektrik, su, kira derken ay başını zor görüyoruz.
Keşke ev için borçlanmak nasip olsa. Hiç gocunmam öderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…