Borçlar da varmış o zaman kredi kartın kırılma vakti gelmiş de geçiyor bende evlendikten sonra kaç tane kapatırdım eşime her şey geldi geçti bi de eşimin ailesine çektiği kredi var bizimde başımızda inşallah hemen hepsi ödenir de ev konuşuruz senle bigünEvlenirken eşya ve nikah masrafları için 15.000 tl kredi çekmiştim. Senesi dolacak nerdeyse. 2 yıl kalıyor ondan sonra. Kredimiz sabit birde üç telefon faturamız var sabit. Hatta tanımlı cihaz kullanıyoruz. Faturalar yüksek bu sebeple biraz. Onlar harici klasik ev giderleri mutfak, elektrik, su, kira derken ay başını zor görüyoruz.
Keşke ev için borçlanmak nasip olsa. Hiç gocunmam öderken
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Hayırlısıyla bir bitsin borçlar da dediğin gibi gün gelir alınacak evin lokasyonunu dekorasyonunu konuşuruz inşallah buradaBorçlar da varmış o zaman kredi kartın kırılma vakti gelmiş de geçiyor bende evlendikten sonra kaç tane kapatırdım eşime her şey geldi geçti bi de eşimin ailesine çektiği kredi var bizimde başımızda inşallah hemen hepsi ödenir de ev konuşuruz senle bigün
Annemin ve kayınvalideminkini hatıra diye satmazsam başka bilezik kalmıyor zatenBütün altınlarımı satarım ama Anneminki hatıra olduğu için satmam. Tabi bu durumda kayınvalideminkini de satamam..
Ama çok yüklü bir borç değilse ve bir şekilde ödenme imkanı var ise altın bozdurmam. Yani eşinizin maaşından kesilir ama altınınız yerinde kalır. Aksi takdirde altınlarınız gider ama eşinizin maaşından tekrar altın için biriktiremezsiniz. bence dursun kenarda ..
Bana ayda iki çeyrek parası verse yeter koluma bilezikte değil gözüm. Maksat kenarda üç beş birşey olsunBence satin borclanacaginiza esiniz her ay 100 200 versin size.Koseye atin yine alirsiniz ama borclanmak bence daha kotu.Benim annemin tek bilezigi yok dusun bana sacma geliyor bilezikleri bozdurmamak
Eşimi seviyorum tabii ki güveniyorum. Maksat kolumu boynumu donatması değil kenarda az buçukta olsa birikim olması. Onu da bana aylık vereceğini söyledi. Aramızda daha evvel böyle bir konu geçmemişti. Aslında bir nevi bu sözünü tutup tutmayacağını da öğrenmiş olacağım.Evlilik güven ve dayanışmayı gerektiriyorsa, kocama sonsuz güvenip seviyorsam, borçlar bitip rahata erdikten sonra zamanla bileziklerimi alması şartıyla :) işyerine borclanacagina bana borçlanmış olur. Haaa ama dersenki bilezikleri verirsem geri gelmez kocam almaz..o zaman sattirma, iş yerine borçlansın. Kadın sever sonuçta bunları
Merhaba hanımlar,
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim)
K.kartına toplam borcumuz taksitler dahil 2,500 ₺ civarı.
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Telefonumu satabilirim borcu karşılar ama hali hazırda kullanıyorum.
Bir de bilezikleri satabilirim. Oda borcu karşılar sanırım.
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Kaldık altınları satmaya :)
Ama kadınların genelindeki ziynet psikolojisi sebebiyle içim pek rahat değil.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
Ah ki ne ah vallahi.altın pahalıyken sataydın iyiydi..
şimdi düştü baya.
boşa gider satma derim ama telefonunu satmak daha zor duruma sokacağı için en mantıklısı altınlar gibi duruyor.
bide yoksa okadar açılmayın yahuu..
ah bu kredi kartları yok mu zaten
Merhaba hanımlar,
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim)
K.kartına toplam borcumuz taksitler dahil 2,500 ₺ civarı.
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Telefonumu satabilirim borcu karşılar ama hali hazırda kullanıyorum.
Bir de bilezikleri satabilirim. Oda borcu karşılar sanırım.
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Kaldık altınları satmaya :)
Ama kadınların genelindeki ziynet psikolojisi sebebiyle içim pek rahat değil.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?