bir buçuk iki yaş çocugu olan anneler

Bizimki gece iki kere kalkar tabi diş çıkardığı günler hariç o günlerde kök söktürüyor bize ..önceleri daha sıktı inan bana yavaş yavaş huy değiştirecek ..Buarada gece kalktığı bu süre içinde ne istiyor yani su mama falan mı yoksa keyfi uyanıp ağlama mı
Önceleri meme için uyanıyordu sırf bu yüzden memeden ayırdım şimdi uyanıyor agliyo salliyorum tekrar uyuyor beşik dediğim ana kucağı tabi orda rahat değil ama başka yerde de uyumuyo illa onda sallanacak bi de onu unutturma derdim var bi gece denedim olmadı yıktı ortalığı valla

Sabah 8de uyandırın,öğlende 12.30 gibi uyutun ,2.5 gibi uyanırsa akşam erken yatabilir
Öğlen uykusu ne kadar geç ve uzun süreli olursa,gece uyku saati gecikiyor.
Benim kızım 3 yaşında, sabah 7-7.30 arası uyanır,saat 1de öğlen uykusu uyur okulda,akşamda en geç 10da yatakta olur. Haftasonu uykusu gecikirse öglen,gece yatma saatide gecikiyor.

Anneler benim bir buçuk yaşında oğlum var sabah dokuz buçuk on gibi kalkar iki gibi tekrar uyuyor iki saat falan uyur sonra akşam birden önce uyumuyor ya sizinkilerin uyku düzeni nasıl gece uykusunu nasıl daha erkene çekebilirimo_O
Benimki de aynı öğlen daha erken uyutmaya çalış daha erken kalkar erken uykusu gelir benimki 11 de uyumuş oluyor sabah daha erken kalkiyor

Anneler benim bir buçuk yaşında oğlum var sabah dokuz buçuk on gibi kalkar iki gibi tekrar uyuyor iki saat falan uyur sonra akşam birden önce uyumuyor ya sizinkilerin uyku düzeni nasıl gece uykusunu nasıl daha erkene çekebilirimo_O
cnm erken uyut 12 gibi zorla uyut sonra birdaha uyutma yoksa hiç erken yatmaz ki cocuk zaten 2 de yatıp kacta uyanıyor bnce uykusunu aıyor

benimki de küçükken öyle idi

gündüz yattığında 2-3 saat uyur akşam da 11 gibi ancak uyurdu

sonra kreşte 1 de uyutup 3 te kaldırdılar

9.15 de yatacaksınız diye kural koydular

gündüz uyuduğunda zor da olsa yattı

artık gündüz uyumuyor ama 9 dediğinde de yatakta sabah da 8 de kalkıyor yani 11 saat uyuyor 5.5yaşında

sizinkini de erkenden yatıp uyuyup büyümesi lazım

kısa vadede çözüm

akşam kapatıp ışığı yatacaksınız ailecek 3 gün hiç konuşmayacaksınız ağlarsa da ağlasın diyeceksiniz

babası geç geliyorsa uyumaz ya da uyusun diye gün içindekinden farklı bir aktivite varsa uyumaz

siz uyumaya çalışıp babası ışık açık öbür odada ise de uyumaz

geç oldu herkes uyuyor imajını yaratmanız lazım

benimki pijamamı giymediğimi çakmış, pijamamı da giydirmeye başlamıştı 2,5 yaşında iken

Ya sabah daha erken kaldıracaksın, öğle uykusunu daha erkene alıcaksın ve kısa tutacaksın yada öğlen uyutma erken yatar akşama

Benim oğlumda bir buçuk yaşında. Sabah 9:30 10:00 gibi kalkıyor sonra 13:00 de ogle uykusu sonra 18:00 de ikindi uykusu:KK53: gece 01:00 bizimle beraber yatış. Babası gec geldiği için onu görmek ve onunla oynamak istiyor.

Anneler benim bir buçuk yaşında oğlum var sabah dokuz buçuk on gibi kalkar iki gibi tekrar uyuyor iki saat falan uyur sonra akşam birden önce uyumuyor ya sizinkilerin uyku düzeni nasıl gece uykusunu nasıl daha erkene çekebilirimo_O[/
bazı çocuklarda uyku sorunu maalesef oluyor annelik de bu zor Zaman'da anlaşılıyor işte allah sağlık versin herkesin çocuğuna uyku sorunu olsun tek dert

Canım benimde bir yasında ikizlerim var ben kirklari çıktı uyku düzeni oluşturmaya başladım aksam 9dedi mi uyuttum EE bir senedir alistikar şükür hala 9da uyuturum dışarda olsak veya kalabalık olsa bucuga sarkar. Ama uzun bi sure emek verdim ondan düzen oturmuş olabilir.sabah 7:30da kalkarlar 11de uyur 13:30gibi uyanırlar aksam yine 9da uyurlar bin kere şükürler olsun. Allah YARDIMCINIZ olsun sabah erken kaldırın 7gibi belki düzene oturur

Normal aslında sabah daha erken kalkarsa öğlen yatar ikindi kalkar onbir gibi yatar bizimki öyle öğlen uykusuna geç yattığı zaman gece geç yatiyo

Back
X