ah cnm sanki benimkini anlatiyorsun 3 yasini gecti hala ayni ne uyku duzeni ne yemek .Evin talan ediyor.Disari cikinca da burnumdan getiriyor oyuncakla oynama yok parkta milletin cocugu sallanir kayar benimki parkin lambasi vidasi hortumu cesmesi pesinde.Allah saglik versin ama cok yoruyor beni.Bi misafirlige gitsem oturamiyorum pesinde kosmaktan milletin evindede karıştırıyor elektrikli ne varsa pesinde.Ne yaptıysam ayni..söz dinlemiyor elleme dendigi zaman inadina yapiyor.Dr cok zeki birak hareketli olsun iste ne guzel diyor ama gel de bana sor evde isim.bitmiyor hicMerhaba bayanlar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bir buçuk yaşında bir oğlum var çok hareketli açmadığı çekmece dönmediği dolap kalmıyor. 15 dk içinde bütün evin altını üstüne çeviriyor. Oyuncakla kesinlikle oynamıyor. Uyku düzeni yok gece en az beş kez kalkıyor. Çalışıyorum yaklaşık iki üç saat uykuyla işe gidiyorum. Böyle bebeği olan var mı eline verdiğim yiyeceği döker saçar atar. Banyodan tuttun mutfağa kadar bütün çekmeceler beş dakika sürmez boşaltır. Bana bi akıl verin lütfen
Emmek için kalkıyor ama çok sık uyanıyor1,5 yaşında değil benimki 5,5 yaşında
O yollardan geçtik yani çoğunluğu o anlattığın şekilde
Uykudan uyanıp ne yapıyor
Seni özlediği için mi emmek için mi kalkıyor
Çekmeceleri boşalt ya da kilit tak ona da dağıtmalık bir iki yer ayır ama
Benim oğlum da bir buçuk yasında... Aynı seyleri yasıyoruz bizde cok yaramaz umarım zamanla düzelir.Merhaba bayanlar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bir buçuk yaşında bir oğlum var çok hareketli açmadığı çekmece dönmediği dolap kalmıyor. 15 dk içinde bütün evin altını üstüne çeviriyor. Oyuncakla kesinlikle oynamıyor. Uyku düzeni yok gece en az beş kez kalkıyor. Çalışıyorum yaklaşık iki üç saat uykuyla işe gidiyorum. Böyle bebeği olan var mı eline verdiğim yiyeceği döker saçar atar. Banyodan tuttun mutfağa kadar bütün çekmeceler beş dakika sürmez boşaltır. Bana bi akıl verin lütfen
Araştırma zamanı çünkü o keşif yapıyor sizin için nekadar yorucu olsada bu dogalMerhaba bayanlar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bir buçuk yaşında bir oğlum var çok hareketli açmadığı çekmece dönmediği dolap kalmıyor. 15 dk içinde bütün evin altını üstüne çeviriyor. Oyuncakla kesinlikle oynamıyor. Uyku düzeni yok gece en az beş kez kalkıyor. Çalışıyorum yaklaşık iki üç saat uykuyla işe gidiyorum. Böyle bebeği olan var mı eline verdiğim yiyeceği döker saçar atar. Banyodan tuttun mutfağa kadar bütün çekmeceler beş dakika sürmez boşaltır. Bana bi akıl verin lütfen
olmaz mı ben tıpkı benim ki gibi bi tek uyku düzeni farlı gerisi hep aynı eve yetişemiyom sıpanın yüzünden pasaklıya çıkacak adımMerhaba bayanlar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bir buçuk yaşında bir oğlum var çok hareketli açmadığı çekmece dönmediği dolap kalmıyor. 15 dk içinde bütün evin altını üstüne çeviriyor. Oyuncakla kesinlikle oynamıyor. Uyku düzeni yok gece en az beş kez kalkıyor. Çalışıyorum yaklaşık iki üç saat uykuyla işe gidiyorum. Böyle bebeği olan var mı eline verdiğim yiyeceği döker saçar atar. Banyodan tuttun mutfağa kadar bütün çekmeceler beş dakika sürmez boşaltır. Bana bi akıl verin lütfen
Biz çekmece ve pirizlere kilit aldık ilk onları sokmeyi öğrendi. Su yemek vs ile ilgili ise bir yazı okudum her sefedinde deney yapıyor. Yerçekimi ni keşfetmek için. Hatta ben bu yazıya soru olarak sordum. Bir legen versek de oraya dokse oynasa diye. Halının ıslanma hazzını vermezmis. Sizinki neki ben daha nelerini duydum. Sonra buna da şükür dedim.Merhaba bayanlar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bir buçuk yaşında bir oğlum var çok hareketli açmadığı çekmece dönmediği dolap kalmıyor. 15 dk içinde bütün evin altını üstüne çeviriyor. Oyuncakla kesinlikle oynamıyor. Uyku düzeni yok gece en az beş kez kalkıyor. Çalışıyorum yaklaşık iki üç saat uykuyla işe gidiyorum. Böyle bebeği olan var mı eline verdiğim yiyeceği döker saçar atar. Banyodan tuttun mutfağa kadar bütün çekmeceler beş dakika sürmez boşaltır. Bana bi akıl verin lütfen
Bu yas cocuklarin ilgi alsnidir cekmeceler :)))oglumda aynisini yapiyordu en son ikea dan dilaplar ve cekmeceler icin cocuk koruma aldik(bant gibisilikon bisey)cocuk acamiyor ama anne rahatlikla acabiliyor tavsiye ederimMerhaba bayanlar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Bir buçuk yaşında bir oğlum var çok hareketli açmadığı çekmece dönmediği dolap kalmıyor. 15 dk içinde bütün evin altını üstüne çeviriyor. Oyuncakla kesinlikle oynamıyor. Uyku düzeni yok gece en az beş kez kalkıyor. Çalışıyorum yaklaşık iki üç saat uykuyla işe gidiyorum. Böyle bebeği olan var mı eline verdiğim yiyeceği döker saçar atar. Banyodan tuttun mutfağa kadar bütün çekmeceler beş dakika sürmez boşaltır. Bana bi akıl verin lütfen
Emmek için kalkıyor ama çok sık uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?