Saç Rengi ve Saç Boyama bir bulut olsam dizisindeki asiyenin saç rengi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kıslar mikla gibi saç tonu olan arkadaşlardanda bekliyorum resim yada fikirlerrrrrrr:)

my.php

walla benim kızılımda böyleydii sanırım ferhundeninkine benziyor ama ışık seni aldatmasın ışıkta biraz açık gibi duruyor ama deildi

canım sen boyatmadın mı hala ya ne kadar oldu biz konuşalı :))

cnm bnm valla kafam öyle bi karıştıki anlatamamdelikafadulden
çogu kişi gölgeli saçını biras kullan diyor..kimisi kahveye boyat kimisi kızılaa diyooo-tatlicadiarzu-kafam karıştı vallaa..öyle bi renge karar vermeliyimki hep onu kullanmalıyımm:)bıktım heray farklı renkte gezmekten:)kadınlar kulübünde her sayfayı okudum neredeyse:)boyayınca koycam zaten burayakaydirigubbakcemile3sizin begenmenizde çok öneli benim içina.s.

my.php

walla benim kızılımda böyleydii sanırım ferhundeninkine benziyor ama ışık seni aldatmasın ışıkta biraz açık gibi duruyor ama deildi

cnm çok güzel duruyorrrrr.hihoyyyt.bukdr açık olunca çok akar kızıl diyorlarr ondan korkuyorum açık tonda yapmaktan ..ama flashtan açık çıkmışş belli oluyoa.shangi renge boyadın böyle oldu cnma.s.:1hug:

walla cnm ne renge boyadım inan ki hatırlamıyorum gidince bakim söylerim bu araada akar diyorlar ya ben öyle bir boy kullandım ki 2 ayda akmadı hawlumda bir damla kırmızılık yoktuu sonra gittim kuaförde açtırdım saçımı we hala tam gitmedi nasıl bir boyaysa artık =)

walla cnm ne renge boyadım inan ki hatırlamıyorum gidince bakim söylerim bu araada akar diyorlar ya ben öyle bir boy kullandım ki 2 ayda akmadı hawlumda bir damla kırmızılık yoktuu sonra gittim kuaförde açtırdım saçımı we hala tam gitmedi nasıl bir boyaysa artık =)

sgl cnm bnm:)ben evde boyuycam habire kuaföre para vermekten bıktım artık:)

ayy ck gzl yaa nsl elde edelrm kı busac rengni bnm sacimda siyaha boyadgm ıcn zor gbi ama sacmn rengnide actrmk istemiorm:S

cnm valla evde boyuycagım için çok korkuyorum saç diplerim kırmızı alt ksıımlar koyu olursa vallaa deli olruum..kuaföre gitseydim dert etmesdimde bukdr evde boyamak kızılı biras tehlikeli:)

canım bak son halini de atiyim sana yine bi fikrin olsun. saçımın en son rengi akmış hali.

cnmmmmmmm saçın aktıkca daha bi güzel olmuş rengii..genelde kızıllar akınca acaip olur renkleri ama sneinki süper gözüküyoooooooooooooooooooooo:)teşekkürler cnm bu arada:)

cnm tam flimdeki asiyenin saç rengi olmuş yaaaa tıpkısının aynısı:)

saol cnm :)) seni gaza getiriyim diye uğraşıyorum bakalım tesir edicek mi :))

cnmmmm gaza geldim geldimmm tam istedigim renk zaten senin rengin:)saçlarımı maffettim gölgeden sonraaa,, bu ay sonumu boyasam diye düşünüyorum..yoksa çikolata kahvesi ve kızıl renklerini aldım bileeee:)evde duruyolar gidip gelip bakıyorum..:)

:)) canm ama ne kadar elin alışkın olsa bile, evde boyamak konusunda biraz kararsızım :( en azından ilk renk dönüşümünde.. bu rengi ben evde asla elde edemezdim çünkü :S ama şimdi ne karıştırdığını ne kadar karıştırdığını bilip boyayabilirim devamında..

valla cnmmm kuaföre gitmekten iflas ettim bideee saçımı maffettilerrrr lastik gibi uçarı şimdii bide baya kestirdim..artık senin dedigin gibi yaparım olmassada kahveye boyrım neypim:(:(

sende haklısın canm :( ben ilk kez saçımı boyattım o yüzden güvenemedm evde yapmaya.. ama dediim gibi çok memnunum ve kahveye boyatmandan çok bu rengi tercih etmeni isterim. inan pişman olmazsın :))

cnm sırf senin için yaparım bu rengi bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
nsl olsa beyazlarımdan dolayı ayda bi boyuyorum .
en kötüsü koyu birenge boyarım :):):)muckssssssssssssss

6-888 palette sonbahar kızılı ferhundeninkine benzer oluyor ama saçın ana rengide önemli tabikide koyu kahve gibiyse falan benzer oluyor tavsiyem kızılın her tonunu denemiş olarak palette 6-888

Back
X