Bir Bulut Olsam / Kanal D

bende ona şaşırdım suyu nerde buldun da abdest aldın namaz kılıyosun??
mayınlara girerken dedim cenabet ölcekler şimdi :roflol:
mustafa dediya narine senin için ateşte yanmaya razıyım her ateşte yanarım cehennemi bile göze almış cenabetlikte umurunda değil kurtulunca bir hamama giderler artık

kızlar narinde hamile kalmasın.hani dizilerde bir kerede hamile kalan çok ya ne dersiniz
kalırmı kalır asiye kendi kendini beraber oldu mustafayla bi kerede hamile kaldı narinle mustafa kendi isteğiyle oldu artık gerisini siz düşünün ikiz bile olabilir

benimde aklima o geldi hem abdest yok hem bas acik durdu namaza...
mustafa keske tecavüz etmeseydi ya narine mustafanin gözleri ne anlamli bakio ama keske bu tecavüz olmasaydi
aşkı gözünü kör ediyor yıllarca denedi olmuyordu sara nöbeti geçiriyordu mustafa baya deneyim kazandı bahar hanım asiye falan birde akşam sara nöbeti falan geçirmedi böyle bir sahne dila hanımda vardı türkan şorayla kadir inanaırın oynadıkları kadir inanır kocasını öldürüyor türkan şorayın sonra aşık oluyolar birbirlerine kadir biliyor ama dila hanım bilmiyor öğrenincede çatışıyolar tarlanın ortasında aynı o şekilde tecavüz ediyordu kadir inanır dila hanıma ama dila hanımda afet gibiydi narin gibi değil dila hanım filminide çok beğenerek izlerim tekrar çıksa

slm kızlar akşamı sabırsızlıkla bekledim euro d de ilk reklamda uyuya kadım yaa çokta merak ediyordum ama euronunda reklamı bitmek bilmiyorklava:

Bence öğretmen bu olaydan sonra ailesi yüzünden narini kabul etmiycek ya da narin bekareti gittiği için öğretmene karılık yapmıyıp boşanmayı tercih edicek.. Mayıncı Doktor da herşeye rağmen geniş görüşlü davranıp narini kabul edicek... bakın görün PP

ay bu Narin salak :mymeka: çakamadı herifin gözünün üstüne yumruğu :mymeka: hadi çakmıyosun bağır nan bari :mymeka:

Allaaammm allaaammm sinir oldum dün diziye narin mustafanın ona tecavüz etmesini bekliyomuş sanki istekliymiş gibi de hiç sesini çıkarmadan kabullendiÇok üzgünüm çoook adamın üstüne çıkmasını yawww!insan yumruk çakamasa bile kafasına sert bi cisimle vurur hiç mi kavga dövüş görmedi bu mardinde büyürkenÇok üzgünüm çoook mayın tarlasından çocukları okula götürecek kadar yürekli ama bir mustafaya direnecek gücü yok!:1shok:insan bu kadar da silik ezik olmaz ki canım!...
doktoru haketmiyo o silik!alsın mustafa istediği gibi oynatsın kendi ipinde!yazık yaaaaa!...:mymeka:

sezon finalı olduya zaten diğer sezona kadar ancak biter yorumlarımız dün çok salak bir bölümdü bence en başta helikopterdeyken ayhan vardıya pilot onunla narin birlik olabilirdi,mustafanın kafasına sert bir cisimle vurabilirlerdi ya amma saçmaladılar dün akşam,narinin annesi dile geldi,narinde birdenbire açıldı aman yarabbim bide dua etmezmi ermiş olmalı bende istiyorum o meşhur dualardan,madem korkuyorsunuz polisi bile harekete geçirdiniz ne demeye tek başınıza yollara düştünüz sonra narinin kafasında bir ara kurşun vardı,unutuldu sanırım hiçmi etkilenmez insan bundan onuda anlamış değilim ha bide doktorun sevgilisine ne oldu

Kızlar bi şey sorcam..Ben bu diziyi ara sıra takip ediyorum da ...Narin Mustafanın imam nikahlı karısıydı aralarında hiç bi şey geçmemişmi..:uhm:

ömürcüğüm evet narin imam nikahlı eşi ve aynı zamanda amca kızı beraber büyümüşler!:1shok:birde olayın bu kısmına da gıcık oluyorum gerçi gerçekçi var böyle sürüyle!suprensesi bende düşündüm bütün bunları kızın sağlık problemi falan herşey masal oldu!:sm_confused:doktorun sevgilisi de yalan oldu!birde bu kadar eziklik olamaz ya sonuçta narinin babası da ağa çocuğu yani azcık sesi çıkmaz mı evladı bu kadar ezilirken insanın!....

sezon başlayana kadar konuşulsa ancak biter saçmalıklarla doluydu hepsi ya,öğretmende çok ezik durdu ya manyakmı bunlar bizi salakmı sanıyorlar anlamadımki
mustafa aynı odada yattığı halde bişey yapma sen sonra tut beraber ol ha bide mustafanın sara nöbetlerine ne oldu

Dizideki sevişme sahnesi tıklanma rekorları kırıyor
Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri beğenilerek izlenen Bİr Bulut Olsam'ın internette de çok izlenmeye başladı.

Daha önce yayınlanan pek çok dizideki gibi oyuncu Şükran Ovalı’nın yıldızı, “Bir Bulut Olsam”daki sevişme sahnesiyle parladı.

Engin Akyürek ile oynadığı sahne, internette tıklanma rekoru kırdı.

Ancak merak edilen videonun yayınlandığı sitelerdeki okuyucu yorumları Şükran Ovalı'nın canını sıktı. Okurlar genel olarak her yaş kuşağına hitap eden bir dizide bu tür ateşli sahnelerin yeralmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.

Kimi okurlar ise son zamanlarda dizilerin reyting savaşında geri kalmamak için cinselliği alabildiğine kullandığına ve 'aile dizisi' konseptindeki programlarda bile kahramanların yatak sahnelerinde oynamaktan çekinmediğine vurgu yapıyorlar.

evet bu bahar hanımın adı şükran ovalıymış bez bebektede merve rolünü oynayan oıyuncuymuş şaşırdım orda tipi çok farklıydı demekki roolünü güzel yapıyor
afedersiniz parmaklıklar ardında yazmışım yanlışlık oldu aşk yakarda hapishanedeyken meltem cumbul orda bir karakteri canlandırıyordu

Son düzenleme:
bende diyorum bu kızı nerden tanıyorum?
valla söylediğin iyi oldu. dizi boyunca o kız çıktıkça nerden tanıyorum diye kafamda kaldıydı

ay dünkü bölüm çok güzeldi kızlar ya
ağlaya ağlaya canım çıktı valla
şimdi sezon finaline girdi. offf bekle şimdi yeni bölümü kaç ay sonra yayınlanacaksa :çok üzgünüm:

bahar açtı mustafayı açtı-tatlicadiarzu- adam birden don juan oldu başımıza!bulduğunu götürüyo!...sengözlerimebaksanab

sezon finaline mi girdi :1shok: ayy ben çatlarım.. Gelicek hafat nasıl saçmalıyacaklar diye merakla bekliyordum ama Allah için yine de izlenir film ben çok beğeniyorum Filmde ki Bahar karakterinin oyunculuğu çok hoşuma gidiyordu zaten konu ondan açılmışken ondan da bahsedeyim Bez bebek te ki o yırtık karakteri çok hoşuma gidiyordu,Aşk yakar filmin de psikopat hapishane de ,galiba hatırladığım akdarıyla dudaktan kalbe de de oynamıştı yoksa ben mi atıyorum fisfisfis

evet o kız güzel rol yapıyor!...a.s

bir bulut olsam cok guzel bi dizi.ama mustafaya cok sinir oluyorum hem diyor 'sen beni sevene kadar bekliycem' hemde giddi kiza tecavuz etti.narinede kizdim madem sevmiyosun insan biraz direnir dimi hemen birakti kendini bide evlendin sen artik bu bolumu biraz sacma olmus bence.simdi nolcak onu merak ediyorum.ogretmen ne yapcak bu durumda doktor ne olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…