mustafa dediya narine senin için ateşte yanmaya razıyım her ateşte yanarım cehennemi bile göze almış cenabetlikte umurunda değil kurtulunca bir hamama giderler artıkbende ona şaşırdım suyu nerde buldun da abdest aldın namaz kılıyosun??
mayınlara girerken dedim cenabet ölcekler şimdi :roflol:
kalırmı kalır asiye kendi kendini beraber oldu mustafayla bi kerede hamile kaldı narinle mustafa kendi isteğiyle oldu artık gerisini siz düşünün ikiz bile olabilirkızlar narinde hamile kalmasın.hani dizilerde bir kerede hamile kalan çok ya ne dersiniz
aşkı gözünü kör ediyor yıllarca denedi olmuyordu sara nöbeti geçiriyordu mustafa baya deneyim kazandı bahar hanım asiye falan birde akşam sara nöbeti falan geçirmedi böyle bir sahne dila hanımda vardı türkan şorayla kadir inanaırın oynadıkları kadir inanır kocasını öldürüyor türkan şorayın sonra aşık oluyolar birbirlerine kadir biliyor ama dila hanım bilmiyor öğrenincede çatışıyolar tarlanın ortasında aynı o şekilde tecavüz ediyordu kadir inanır dila hanıma ama dila hanımda afet gibiydi narin gibi değil dila hanım filminide çok beğenerek izlerim tekrar çıksabenimde aklima o geldi hem abdest yok hem bas acik durdu namaza...
mustafa keske tecavüz etmeseydi ya narine mustafanin gözleri ne anlamli bakio ama keske bu tecavüz olmasaydi
eee doktor nolcak şimdi o zamannarin arabaya binmeden önce arkaya battaniye vardı galiba oraya baktı
sonra da kırmızı kuşağını yere attı
artık bakire değilim anlamına geliyo heralde
ay bu Narin salak :mymeka: çakamadı herifin gözünün üstüne yumruğu :mymeka: hadi çakmıyosun bağır nan bari :mymeka:
diziyi seyreden yok galiba bugün neyse bugünün ilk yorumunu adha film bitmeden ben yazıyım narinin öğretmenle evlenemsini istemiyordum zaten ohh be mustafa kaçırdı ama mustafayla evlenmsinide istemiyorum inşallah bişey yapmaz kıza ben o mayıncı doktorla evlenmesini istiyorum :) Mustafa da durdu durdu imzaları attılar ondan sonra kaçırdı poff.. öğretmenin aldığı ehdiyede çok komikti artık narin dondurma çubuğunu ömür boyu saklar kaydirigubbakcemile2
ömürcüğüm evet narin imam nikahlı eşi ve aynı zamanda amca kızı beraber büyümüşler!:1shok:birde olayın bu kısmına da gıcık oluyorum gerçi gerçekçi var böyle sürüyle!suprensesi bende düşündüm bütün bunları kızın sağlık problemi falan herşey masal oldu!:sm_confused:doktorun sevgilisi de yalan oldu!birde bu kadar eziklik olamaz ya sonuçta narinin babası da ağa çocuğu yani azcık sesi çıkmaz mı evladı bu kadar ezilirken insanın!....
bende diyorum bu kızı nerden tanıyorum?evet bu bahar hanımın adı şükran ovalıymış bez bebektede merve rolünü oynayan oıyuncuymuş şaşırdım orda tipi çok farklıydı parmaklıklar ardındada demekki roolünü güzel yapıyor
sezon başlayana kadar konuşulsa ancak biter saçmalıklarla doluydu hepsi ya,öğretmende çok ezik durdu ya manyakmı bunlar bizi salakmı sanıyorlar anlamadımki
mustafa aynı odada yattığı halde bişey yapma sen sonra tut beraber ol ha bide mustafanın sara nöbetlerine ne oldu
sezon finaline mi girdi :1shok: ayy ben çatlarım.. Gelicek hafat nasıl saçmalıyacaklar diye merakla bekliyordum ama Allah için yine de izlenir film ben çok beğeniyorum Filmde ki Bahar karakterinin oyunculuğu çok hoşuma gidiyordu zaten konu ondan açılmışken ondan da bahsedeyim Bez bebek te ki o yırtık karakteri çok hoşuma gidiyordu,Aşk yakar filmin de psikopat hapishane de ,galiba hatırladığım akdarıyla dudaktan kalbe de de oynamıştı yoksa ben mi atıyorum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?