Bir Bulut Olsam / Kanal D

burda cok gec basliyor yurt disinda yani bide reklam reklam kapadim artik..en son biyerdelerdi aksam pek anlayamadim sanirim mustafa narine bisy yapacak yoksa yapamayacakmi

Gördünüzmü Mıstafa'nın kıyafeti kurşun geçirmiyor :smiley-cool:

kurşun geçirmezmiki kıyafeti ya uf şimdi aylarca nasıl beklenir bu arada kanal d sezona yeni dizilerle girecek bütün dizileri bitiriyo annem aşk yakar bitiyo bu hafta binbir gecede bitti bir bulut olsamı da belki kaldırırlar

bu arada sondaki şarkı çok güzeldi ya valla ağlıcaktım gece gece allahım ya bi tane kılkuyruk kızınyaptıklarına bak 3 erkeğide maaşallah nasıl aşık etti kendine elalem 1 taneyi zorbuluyo valla ben bitane bulduum onunlada velendim anaaaam ondan daha güzelimde

narine bende uyuz oluyorum arkadaşın biri yumruğu çakmamış bağırsaydı bari demiş narin için olurmu çok teslimiyetçi kız hemen karşısındaki erkek ne derse ona itiraz edemiyor pollyanna ablalalrı odaha çok küçük nerden baksanız otuz var mustafayı öldürülerse bu diziyi bir daha izlemem o cazip hale getiriyor zaten diziyi

birde giderken belindeki kırmızı kurdelayı attı ya sanki bekaret kemerini çıkartıyor mustafada bu arada asiye bahar hanım derken sara nöbeti geçirmedi tecrübelendiya kırdı zincirlerini mustafa mest haldeydi ama narinde bi halta benzese mucadeleye deyse gam yemeyecem bu arada narinde doktora aşıkmış yazık garibim ama onu o haldede kabul eder bu doktor böyle güzel olunca dayanamıyolar napsınlar

ay hala nete gelmedi o parcalar..
mustafa bencede ayri renk katiyor su harunu hic anlamdim nerden ciktiysa hic mi anlamiyor gözlernden narinin onu sevmedigini...birde arabada seni seviyorm dedi narim bön bön bakti ben burdan refleks olarak bende demisim bu narim su katilmamis saf odun ya

ayy narin tecavüze uğradı uğrarken gıkı bile çıkmadı Çok üzgünüm çoook şimdi bu tecavüze uğradım der ama narin in arabya binmeden önceki abkışları neydi öyle herhalde polyanna narin gidiyor yerine dişli bi narin gelcek galiba fisfisfis filmi bitriyorlar mı acaba şüpheye düştüm bu kadar heyecan narin evlendi mustafa vuruldu kafam karıştı:bbo:

cenabet cenabet ne namazı kıldıysa şaşırdım doğrusu-tatlicadiarzu-kötükedihüso

benimde aklima o geldi hem abdest yok hem bas acik durdu namaza...
mustafa keske tecavüz etmeseydi ya narine mustafanin gözleri ne anlamli bakio ama keske bu tecavüz olmasaydi

evet mustafada seviyo doktorda harunda anam ne kızmış

arkadaşlar allah aşkına gusül abdesti nerde alacaktıki ama bnu bilen senaristler resmen namazla dalga geçmiş böyle bir sahneyi neden koydularsa orada namaz yerine ellerini açıp dua edebilirdi bence.yada teyemmüm etseymiş narin daha gerçekçi olurdu vede namaza daha saygılı olunurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…