Bir Bulut Olsam / Kanal D

bende severe izliyordum ama bu bölüm saçmalardan seçmeler olmuş ya bide şey kuaförler geldi eve ya bayanları hazırlıyorlar fatma varya yardımcıları pedikürmü ne yaptırdı ne alakaysa ayakları suyun içindeydi çok oldum bide yeni saçına hemen uyum gösterdi insan az çekinir ama nerde hepsi sanki hergün kuaföreden çıkıyormuş gibi normaldiler bide narinin saçını önce maşalıyorlardı sanki sonra topuz oldu,belki ben yanlış biliyorumdur biri beni aydınlatabilir mi topuzdan önce benim bildiğim fön çekirli

kız güzel olmayınca napsınlar ma maşalayayıp denemişlerdir baktılar bi halta benzemiyor topla gitsin demişlerdir gelinlikte bana göre değiştirmedi narini

o tecavüz..ki tecavüz zorla olur..saçmaydı
narin hiç bişe demedi
direnmedi
crpınmadı
saçmaydı
tek beendiğim yan kırmızı kusagı cıkarmasydı

bencede bu bolum gercekten cok sacmaydi.dediginiz hersey dogru.sprensesi kuaforle ilgili ayrintini takdir etim cunku bende orda sarsirdim.dogru soyluyorsun ben kuaforluk yapiyordum.suan hamileyim diye biratim.topuz olmadan once ya makineye sokarlar yada fon cekerler.orda sacmalik vardi.ikinciside mustafanin simdiye kadar imam nikahlisiydi ozaman bisey yapmiyan adam bu bolumde tecavuz ediyodu.bence bu tecavuzde sayilmaz kiz direnmedi kendini mustafaya birakti cok saymaydi bu bolum.bundan sonra ne olcak dur bakalim :)))))

sonunda nolduu kızlar
ben izleyemedm
tecavüz etti..gittiler..babası ve jandarma geldi
sonra??

bende ağladım valla doktorla narinin konuşması çok duygusaldı senağlama

sonunda nolduu kızlar
ben izleyemedm
tecavüz etti..gittiler..babası ve jandarma geldi
sonra??

baktılar orada yoklar hemen geri döndüler doktor helikopterle buldu onları .mustafa takip edildiğini anlayınca deli oldu mayınlı bölgeye girdi . indiler arabadan narin namaz kılayım bırak dedi başladı o sırada vurdular galiba mustafayı bittimi narin dedi oda bitti dedi vurdularr

bi de tecavüzden sonra ne duvağı ne topuzu bozulmuştu
biraz saç baş dağılır di mi kaydirigubbakcemile3

evet insan bi tepki gösterir ben olsam orda kafasına bişey vurur kaçardım herhalde bişey yapmadı ki

ben geldımm
ama ama ma bu benım dızım
mustafa orjınal asık
bıde tecawuz kacınılmazsa zewk almak lazım derlerkaydirigubbakcemile3
narın de onu yaptı mecbur yanı dagın basında dırense kac yazar demı adassssssssss

kaydirigubbakcemiledirenebilirdi sesini bile çıkartmadı ki :mymeka:ama gelinliği güzeldi

haklısın adaş kaydirigubbakcemile3

eee dırensede dedık ya sonuc degısmezdı oda dıger secenegı tercıh ettı keyıf aldı puhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…