- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
kız güzel olmayınca napsınlar ma maşalayayıp denemişlerdir baktılar bi halta benzemiyor topla gitsin demişlerdir gelinlikte bana göre değiştirmedi narinibende severe izliyordum ama bu bölüm saçmalardan seçmeler olmuş ya bide şey kuaförler geldi eve ya bayanları hazırlıyorlar fatma varya yardımcıları pedikürmü ne yaptırdı ne alakaysa ayakları suyun içindeydi çok oldum bide yeni saçına hemen uyum gösterdi insan az çekinir ama nerde hepsi sanki hergün kuaföreden çıkıyormuş gibi normaldiler bide narinin saçını önce maşalıyorlardı sanki sonra topuz oldu,belki ben yanlış biliyorumdur biri beni aydınlatabilir mi topuzdan önce benim bildiğim fön çekirli
bende diyorum bu kızı nerden tanıyorum?
valla söylediğin iyi oldu. dizi boyunca o kız çıktıkça nerden tanıyorum diye kafamda kaldıydı
ay dünkü bölüm çok güzeldi kızlar ya
ağlaya ağlaya canım çıktı valla
şimdi sezon finaline girdi. offf bekle şimdi yeni bölümü kaç ay sonra yayınlanacaksa :çok üzgünüm:
sonunda nolduu kızlar
ben izleyemedm
tecavüz etti..gittiler..babası ve jandarma geldi
sonra??
bende severe izliyordum ama bu bölüm saçmalardan seçmeler olmuş ya bide şey kuaförler geldi eve ya bayanları hazırlıyorlar fatma varya yardımcıları pedikürmü ne yaptırdı ne alakaysa ayakları suyun içindeydi çok oldum bide yeni saçına hemen uyum gösterdi insan az çekinir ama nerde hepsi sanki hergün kuaföreden çıkıyormuş gibi normaldiler bide narinin saçını önce maşalıyorlardı sanki sonra topuz oldu,belki ben yanlış biliyorumdur biri beni aydınlatabilir mi topuzdan önce benim bildiğim fön çekirli
o tecavüz..ki tecavüz zorla olur..saçmaydı
narin hiç bişe demedi
direnmedi
crpınmadı
saçmaydı
tek beendiğim yan kırmızı kusagı cıkarmasydı
keşke doktor kaçırsaydııkaydirigubbakcemile3
keşke doktor kaçırsaydııkaydirigubbakcemile3
ben geldımm
ama ama ma bu benım dızım
mustafa orjınal asık
bıde tecawuz kacınılmazsa zewk almak lazım derlerkaydirigubbakcemile3
narın de onu yaptı mecbur yanı dagın basında dırense kac yazar demı adassssssssss
kaydirigubbakcemiledirenebilirdi sesini bile çıkartmadı ki :mymeka:ama gelinliği güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?