Bir Bulut Olsam / Kanal D

Evet zaten narinin davranışlarıda normal bi erkeği bile çileden çıkarır..
Eşimle izledik diziyi, böyle kadınmı olur dedi eşim..
Adam ne güzel hediye almış, hala somurtuyor...

akşam bende izleidm tekrarını ve begendim
narinin annesi sakat kaldı diyemi
evlendirdiler diye aklımdan geçiyor.

ben begendim bakalım nasıl devam edecek

narinin annesi sakal kaldı diye degil mustafanın narine olan aşkın çok büyük kızı odasından alıp kendi odasına götürüyor anneside daha küçük oldugunu için kızına kıyamıyor..diziyi çok begendim narinin kuması asiye çok fena bir kız anasının gözü narine çok çektirir o kız ...

melisa sözen bana cok donuk geliyor evet tabiki basrolde iyi yetenek önemli mesela mustafa rolündeki oyuncu Engin Akyürek süper rol yapiyor ama basroldede gözükse aslilnda basrol oyuncusu doktor olacak kötü karaketerler basrol olsalar bile sonunda kaybederler yani diyecegim o bence Engin Akyürek cok güzel oynamis,melisa sözende cok donuk cok soguk ben onun yerinde beren saat gibi biri olmasada nehir erdogan olabilirdi diye düsünüyorum onuda cok güzel bulmam ama iyi elektirik veriyor...neyse zaten kadro tamamlanmis hayirli olsun yorum bosa peki narinin babasi neden hizmetci konumunda mustafanin babasinin kardesi yani sorun ne basta gösterdiler mi acaba...birde yasara cok üzüldüm bacagi kopmus sevdigi kiza bile bakamadi canim benim,

Son düzenleme:
ya bende mustafayı beğendim yabancı damattaykende seviyodum kadersizdi zavallım burdada öyle seviyor ama sevilmiyor.gülüşü çok güzel dimi yanlız anlamadığım sen bu kızı seviyosun niye yağmur yağarken arabana alıp eve götürmüyosun dimi ama.

ay kızlar dün tekrarını izledim öyle etkilenmişimki diziden rüyamda sıladaki boran ağayı gördüm sevgilisiydim annesine bağırıyodu benim için ay kafayı yicem sabahtan beri

mustafayı abıme çok benzedigi için çok sverimmmmmm

bide mayınlı arazileri felan güzel anlatmışlar,yaşarın ayağını kaybetmesi güzel mesajlarda verebilir o yöre insanına

ya peki narin'in annesi neden merdivenlerden düştü,ve mustafa narin'i neden alıp götürüyordu ilk başta evde misafir vardı tam anlayamadım yahuuşakkıdı

tek izlediğim ağalı dizi asmalı konaktı,bu dizininde önce fragmanı hoşuma gitti,tekrarını yarıdan izledim ama sevdim bu diziyi ben,bence tutar,kızın hergün mayından geçerek çocukları okula götürmesi gerçekten çok etkileyici,oyuncularda tek kelimeyle süperdi,ünlü bi oyuncu olmaması çok daha iyi,oyuncuları iyi seçilmiş,bir tek doktoru sevmedim sanki

ben diziyi gercekten cok sevdim..farkli bir dizi..tutkulu bir karsiliksiz ask anlatiliyor..bu arada ben melisa sozen i cok severim guzellikten once oynadigi rolu ne kadar gercekci yapabildigi benim icin
onemlidir.hem zaten daha once bir yerde ozetini okumustum narinin anne babasi kacarak
evlenmis ve dogan butun cocuklari ölmus.narin de dogdugunda zayif,
kucuk bir kizmis ailesi yasamaz gozuyle bakiyormus.
o yuzden zaten adi narin olmus..sanirim onun icin melisa yi daha da halsizlestirip
cirkin bir goruntu vermisler.abisinin evinde hizmetci gibi yasamalari da bence
kacarak evlenmis olmalari..abisi belli ki affetmiyor..
ve anladigim kadariyla dizinin ozetini birde ben yazayim..
mustafa narin e tutkuyla bagli ve onu cekistirirken narinin annesi kizim daha kucuk diye engel olmaya calisirken merdivenden dusuyor ve felc oluyor..narin mustafa ile evlendiriliyor.ama
onu kendisine yaklastirmiyor..mustafa raporlu bir hasta,askerden bile
erken gonderilmis..sara hastasi sinirlenince kriz geciriyor..
narin onu istemeyince sinirleniyor ve kriz geciriyor.
bu sahnelerde mustafa harikaa:))
ailesi mustafa narin takintisindan kurtulsun diye kuma getiriyor..
zaten amca aslan in da amaci onlari konaktan gondermek..
sanirim narin okumak istedigi halde okutulmamis ve koyun cocuklari okusun diye
hergun onlari mayindan kendisi geciriyor..
belli ki doktorla aralarinda bir ask olacak ama mustafa buna izin vermeyecek..
tekrar soyleyecem ask sahnelerinde mustafa harika yaa:))

saçma bir dizi izlemeyi düşünmüyorum konu çok saçma...sengözlerimebaksanab

bende dizi begenmiştim
demek tutmamış
akşam izlemeye çalışacagım

bakalım 2 bölümü nasıl olacak.

aşk yakarda ilk 8 bölüm reytingi yerlerdeymiş 9.bölümde canlandı,bekleyelim görelim

Bu Mustafa ne pis bir adamdır ya :mymeka: Dizi bitince yazıcaktım dayanamadım, sinir hastası etti herif beni be :mymeka: Aşkı batsın :mymeka: Narin'inde çekilecek çilesi varmış ya kıyamam senağlama

yeni gelin ayakkabısını çıkarırken tekmeyi bastıya orası güzeldikaydirigubbakcemile3

bide 3.bölümün fragmanını gördünüzmü dizinin sonunda,bi cenaze çıkıyodu,mustafanın kardeşinin sevgilisini ağlarken gösterdi,o öldü heralde:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…