kızlar yorumlarınıza yine bittimm :)))) harikasınızz valaa :))))
tarlatan ne yaa ben bilmiomda((
iste onun aciklamasini yapamam-tatlicadiarzu-naniknanik
yaniliyor olabilirim ama durum onu gosteriyor
benım bıldıgım gelınlıgın altına gıyılıo tarlatan malıbumm
kabarık gostersın dıe kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
parmaklarıyla diyince gerekli yerle değilde sadece eliylemi kızı kadın yaptı biyeri biyerin edokunmadımı yanikafamçokkarıştızemuszemus
evet iste tam boyle dusunuyorum..bence kesinlikle beraber olmadilar-tatlicadiarzu-
ama narinin bekareti gitti değil mi
aman dr neresi cillop ya öğretmen yakışıklı bide mustiiiiiiiiim:jeyyarpuyorumnanaktan
bencede doktor yakışıklı zaten onunla olucak kesın
arkadaslar bir noktayi es geciyorsunuz anladigim kadariyla...Mustafa Narine tecavuz etmedi yani etti ama dusundugunuz gibi degil.narinin bekaretini parmakla aldi beraber olmadi yani..en azindan ben oyle anladim ve benim gibi dusunen cok kiside var yorumlarda..
kızlar valla helal olsun sizin yorumlarınıza bitiyorum..hem siz senaristlerde daha güzel yazıyorsunuzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yazdıklarımızı okuyorlarmıdırr acaba.kaydirigubbakcemile3Narini çok sinir etmişizdirr kesinsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyparmaklada olsa iyice parmakladıysa bozulmuştur töbe töbe ya kesin bu diziyi bidaha yayınlamazlar neler konuştuk hakkında
senaryoda yoksada aklımıza bunların gelmesi senaristleri gıcık eder hehehe
ehuehuehuuu aynennsırnaşık şeysırnaşık şeyhaksızmıyız ama ya bide narinin kıyafetleri yokmu beyaz badinin üzerine elbiye giyior ya :))))))
Kızz allah iyiliğini versin güldürdünnn :roflol::roflol::roflolarkadaslar bir noktayi es geciyorsunuz anladigim kadariyla...Mustafa Narine tecavuz etmedi yani etti ama dusundugunuz gibi degil.narinin bekaretini parmakla aldi beraber olmadi yani..en azindan ben oyle anladim ve benim gibi dusunen cok kiside var yorumlarda..
köylü olabilir ama mardin yöresine özgü çok güzel kıyafetler var hemde kültürünü yabsıtmış olur ben anlamadım valla
doğru aslında arada yöresel takılsa iyi olurdu!..CADIARZU
arkadaşlar görüşmeyeli parmak tarlatan ,makyaj , namaz, abdest ,öğretmen , doktor ,mustafa karışmış ortalık inek şaban ın müfettişle konuşması gibi olmuş:roflol: mustafa tamam asiyede kendi kendine yaptı asiye ama oldu bikerede hamile kaldı bahar hanımda tecrübeliydi intikam için yaptı ne parmağından bahsediyosunuz adam bunca yıl beklemiş ne parmağı ooooooooooooooo narin bile kuşağını attı siz hala parmak marmak diyorsunuz Şeniz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?