Bir Bulut Olsam / Kanal D

kızlar yorumlarınıza yine bittimm :)))) harikasınızz valaa :))))
tarlatan ne yaa ben bilmiomda ((

parmaklada olsa iyice parmakladıysa bozulmuştur töbe töbe ya kesin bu diziyi bidaha yayınlamazlar neler konuştuk hakkında

senaryoda yoksada aklımıza bunların gelmesi senaristleri gıcık eder hehehe

haksızmıyız ama ya bide narinin kıyafetleri yokmu beyaz badinin üzerine elbiye giyior ya :))))))

köylü olabilir ama mardin yöresine özgü çok güzel kıyafetler var hemde kültürünü yabsıtmış olur ben anlamadım valla

aman dr neresi cillop ya öğretmen yakışıklı bide mustiiiiiiiiim:jeyyarpuyorumnanaktan

bencede doktor yakışıklı zaten onunla olucak kesın

kız ben yakışıklılığı ön planda tutarak söylemedim oni!:uhm:adam kültürlü kariyeri var belli bir yerden gelmiş iyi aile çocuğu karizmatik herşey yakışıklılık değil yahu:sm_confused: adamı seyretmeyecek evlenince herhalde!...:1rolleyes:
ne parmağı leennn:1shok:!yaaawww ha parmak somuş ha başka bişey konuşturmayın beniCADIARZU sonuçta gitti giden ve kızın isteği dışında gitti kötükedihüsotecavüz yani! ayyyy nedense bu parmak olayı daha manyakça geldi bana!....:1shok:

kızlar valla helal olsun sizin yorumlarınıza bitiyorum..hem siz senaristlerde daha güzel yazıyorsunuzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

parmaklada olsa iyice parmakladıysa bozulmuştur töbe töbe ya kesin bu diziyi bidaha yayınlamazlar neler konuştuk hakkında

senaryoda yoksada aklımıza bunların gelmesi senaristleri gıcık eder hehehe
Yazdıklarımızı okuyorlarmıdırr acaba.kaydirigubbakcemile3Narini çok sinir etmişizdirr kesinsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
haksızmıyız ama ya bide narinin kıyafetleri yokmu beyaz badinin üzerine elbiye giyior ya :))))))
ehuehuehuuu aynennsırnaşık şeysırnaşık şey
Kızz allah iyiliğini versin güldürdünnn :roflol::roflol::roflolarmak hımmm ehuehusırnaşık şey

arkadaşlar görüşmeyeli parmak tarlatan ,makyaj , namaz, abdest ,öğretmen , doktor ,mustafa karışmış ortalık inek şaban ın müfettişle konuşması gibi olmuş:roflol: mustafa tamam asiyede kendi kendine yaptı asiye ama oldu bikerede hamile kaldı bahar hanımda tecrübeliydi intikam için yaptı ne parmağından bahsediyosunuz adam bunca yıl beklemiş ne parmağı ooooooooooooooo narin bile kuşağını attı siz hala parmak marmak diyorsunuz Şeniz:lepi:

ayrıca dizideki gençlerin hepsi yakışıklı güzel tek narin pasif vede güzel değil olacaktı köylü güzeli biri yakarsada ortalığı helal olsun derdik nerde o güzellik narinde yanarım yanarım ona yanarım herkes aşık oluyoya ay bir kişi olsa aşık tamam hepsi aşık kızaya sanki dünya güzeli ayşen gurudada domates güzeliydi ama işte narinde ne güzeli acep

:roflol::roflolarmak heeee...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…