gerçekte sevgililermiymişşş
ee yakışıklı çocuk mustafa
yaa o narin ne zmn abdest aldı namaz kılıyo anlamadım :))
yeni seyrettim de intermetten :uhm:
bence de din adamları el atmalı bu konuya delikafadulden
he ya mustafa işini bu sefer sessiz sakin halletmiş kanımca usul usul nöbet möbet gelmeden halledeyim dedi heralkaydirigubbakcemile narinle mustafa -tatlicadiarzu-asiyekafamçokkarıştışaşı bakkal :smiley-cool:doktorsenağlamabuda öğretmen kötükedihüso buda başkanyalnız işin dahada ilginci gelinlik duvak saçta felan hiç bir değişiklik yok tarlatanı bile duruyor ya kızlar farketinizmi
he ya mustafa işini bu sefer sessiz sakin halletmiş kanımca usul usul nöbet möbet gelmeden halledeyim dedi heralkaydirigubbakcemile narinle mustafa -tatlicadiarzu-asiyekafamçokkarıştışaşı bakkal :smiley-cool:doktorsenağlamabuda öğretmen kötükedihüso buda başkan
Evett yaa sankii başkaa bir kız bulamadılarr flimde oynatıcakkk .ne buldular ondan bilmem sırnaşık şeysırnaşık şeyİlk bu dizi ile tanışmam bir gün annemlere gitmiştim tabi annem başladı bu diziyi anlatma şöyle güzel böyle güzel narin de narin. Neyse sonunda dizi başladı ilk defa seyredicem izlemediğim bölümleri de var tabi. Biraz izledim ama şöyle iyi böyle güzel derken ben yarı afitap bir şey bekliyorum dayanamadım artık narin kim dedim allah akına meğersem o sırada da onu gösteriyorlarmış. Hıııııııııııııımmmmmmm narinde bumuymuş yani diyebildim ancak. Şimdi onca insan narin için ölüp biterken ancak Allah herkese çirkin şansı versin demek kalıyor bu dizi ile birlikte sanırım.
ama derin ben özellikle dikkat ettim sabah olduya tarlatanına valla giymiş :))
Evett yaa sankii başkaa bir kız bulamadılarr flimde oynatıcakkk .ne buldular ondan bilmem sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:Amann bu saff narinn kırmızı kuşağıı atmasını tarlatanıı giymesinide biliyormuşş.Bravo alkışşalkisalkisalkis alkisalkisalkis
:roflol: :roflol:
ama derin ben özellikle dikkat ettim sabah olduya tarlatanına valla giymiş :))
Evett yaa sankii başkaa bir kız bulamadılarr flimde oynatıcakkk .ne buldular ondan bilmem sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:Amann bu saff narinn kırmızı kuşağıı atmasını tarlatanıı giymesinide biliyormuşş.Bravo alkışşalkisalkisalkis alkisalkisalkis
:roflol: :roflol:
doğru diyon suprensesia.s herşey hiç bozulmadan yerli yerindeydi valla!kuşağı çıkartıp atması da .çok komiktibenneyaptımki böylee bi havalar sanki bekaret gidince insanın bütün hayatı değişiyomuş başka biri oluyomuş gibi birden büyüdü değişti!....:1shok:CADIARZU
:roflol:Eevtt yaa aynenn sankii kadın olduu .Bambaşka kişi oldu havalara girdi sanırım:roflol::roflol:Ohh iyi oldu ona :)sinir oluyodum ona zatensırnaşık şeydoğru diyon suprensesia.s herşey hiç bozulmadan yerli yerindeydi valla!kuşağı çıkartıp atması da .çok komiktibenneyaptımki böylee bi havalar sanki bekaret gidince insanın bütün hayatı değişiyomuş başka biri oluyomuş gibi birden büyüdü değişti!....:1shok:CADIARZU
tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin denirya şu bizim narin bunuda biliyor :))))))
anlamadığım madem mustafa tecavüz edecekti karısıyken neden etmedi biri bunu bana anlatsa
:dance::teytey:narin artık bir kadınnn...............zemuszemus:lepi:
doğru diyon suprensesia.s herşey hiç bozulmadan yerli yerindeydi valla!kuşağı çıkartıp atması da .çok komiktibenneyaptımki böylee bi havalar sanki bekaret gidince insanın bütün hayatı değişiyomuş başka biri oluyomuş gibi birden büyüdü değişti!....:1shok:CADIARZU
kesinlikle cok komiktii...saclar öylece duruyor,gelinlik desen aynen,hele makyaj...
kacirilan bi kiz,hemde dügününden,hemde mustafayi sevmiyorkennn...hüngür hüngür aglayip üstünü basini parcalamasi gerekmiyormuydu yada tecavüze direnmesiiifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?