kesinlikle cok komiktii...saclar öylece duruyor,gelinlik desen aynen,hele makyaj...
kacirilan bi kiz,hemde dügününden,hemde mustafayi sevmiyorkennn...hüngür hüngür aglayip üstünü basini parcalamasi gerekmiyormuydu yada tecavüze direnmesiiifisfisfis
tecavüzün şanındandır değil mi insan ecccüükkkk direnir!....:roflol:
Ya ben o sahne de hep adamın nöbet geçirmesini bekledim ne bilim hep öyle oluyormuşta denk gelemediğim için sonunda nasıl bir nöbetmiş görecem dedim oda nasip olmadı naniknanik
Ama sabah oluşu gerçekten süperdi dediğiniz gibi aksine daha bakımlı kalktı zilli:sm_cool: Valla o kadar bakım yapmışken makyaj filan tezelenmiş, saçlar düzeltilmiş üstüne abdestte almıştır bence o arada.:roflol:
Ya ben o sahne de hep adamın nöbet geçirmesini bekledim ne bilim hep öyle oluyormuşta denk gelemediğim için sonunda nasıl bir nöbetmiş görecem dedim oda nasip olmadı naniknanik
Ama sabah oluşu gerçekten süperdi dediğiniz gibi aksine daha bakımlı kalktı zilli:sm_cool: Valla o kadar bakım yapmışken makyaj filan tezelenmiş, saçlar düzeltilmiş üstüne abdestte almıştır bence o arada.:roflol:
Abdestii aldımı acaba bende merak ettimm.Yada abdestsiz namaza doğrulduu pis karı:roflol::roflol::roflol::roflol:
birde mustafa diyorya bittimi namazı için :)))allahım sen affet bizi yarabbim
o delü zaten-tatlicadiarzu- Allah katında delülükten yırtiiii!...:jeyyar:
cilllooopppp gibi doktoru bıraktı da evlendi:mymeka: sonra da gitti dağın başında tecavüze uğradı manyakkkk!...:mymeka:
nası parmakla ya nasıl oluyoki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?