Bir Bulut Olsam / Kanal D

cucumm kuzu gibi teslimm olduu saff işteee:roflol:

Ya ben o sahne de hep adamın nöbet geçirmesini bekledim ne bilim hep öyle oluyormuşta denk gelemediğim için sonunda nasıl bir nöbetmiş görecem dedim oda nasip olmadı naniknanik

Ama sabah oluşu gerçekten süperdi dediğiniz gibi aksine daha bakımlı kalktı zilli:sm_cool: Valla o kadar bakım yapmışken makyaj filan tezelenmiş, saçlar düzeltilmiş üstüne abdestte almıştır bence o arada.:roflol:

aaa bak mustafa çok güzel nöbet geçiriyor:lepi: yiğidi öldür hakkını yeme demişler adam süper rol yapıyor!...:hooray:

mustafa cok tatlı onu sevıyorum.eeee ne derler tecavuz kacınılmazsa...... dıye bır laf war.kızda ona uydu napsın?tabı bu arada duvak aynen kaldı hıc bozulmadan yapan kuafore odul vermek sarttttt.

kızlar tam tecavüz sırasında narin ağladı makyajı akıp simsiyah aktı elleriylede toprağı sıktı ama ne elinde bi yara nede makyajı gitmiştiyani benim az gözüm aksa makyaj komple mahvoluyo yüzümdeki allık bilem iz iz kalıyo neiblim.

ama mustafada çok nazik tecavüz etti orayı kaçırmıyalım.zemuszemusopuyorumnanaktan

:icecream:Şenizkızlar tam tecavüz sırasında narin ağladı makyajı akıp simsiyah aktı elleriylede toprağı sıktı ama ne elinde bi yara nede makyajı gitmiştiyani benim az gözüm aksa makyaj komple mahvoluyo yüzümdeki allık bilem iz iz kalıyo neiblim.

ama mustafada çok nazik tecavüz etti orayı kaçırmıyalım.zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Abdestii aldımı acaba bende merak ettimm.Yada abdestsiz namaza doğrulduu pis karı:roflol::roflol::roflol::roflol:

birde mustafa diyorya bittimi namazı için :)))allahım sen affet bizi yarabbim

o delü zaten-tatlicadiarzu- Allah katında delülükten yırtiiii!...:jeyyar:

ay bide söylemeden geçemicem çatlarım aklımdada hani sezon başlayana kadar bişeyler kalsın istedimdi ne anneler var ya benim annem beni düğün gecem başka bir çocukla fingirderken görecek keser valla kadın bide dile geldi maşallah,bizim namuslu narin doktorun eline dokunmalar felan madem öyle evlenmeseydin zorla vermedi kimse seni öğretmene kızım ya

cilllooopppp gibi doktoru bıraktı da evlendi:mymeka: sonra da gitti dağın başında tecavüze uğradı manyakkkk!...:mymeka:

aman dr neresi cillop ya öğretmen yakışıklı bide mustiiiiiiiiim:jeyyarpuyorumnanaktan

arkadaslar bir noktayi es geciyorsunuz anladigim kadariyla...Mustafa Narine tecavuz etmedi yani etti ama dusundugunuz gibi degil.narinin bekaretini parmakla aldi beraber olmadi yani..en azindan ben oyle anladim ve benim gibi dusunen cok kiside var yorumlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…