Bir Bulut Olsam / Kanal D

bence narine hicde zorla sahip olmadi mustafa..hic diretmedi bikerem...insan tecavuze ugrarken biraz mucadele eder o fazla ugrastirmadi mudtafayi bence..istemese yapmazdi...

evet kesinlikle katiliyorum asiye mustafaya tecavuz etti kirletti onu...hehehehe :)))))
hey Allahim ne komik yaa ....
Asiyenin gordugu gorecegi o olacak heralde bu gidisle..eger yeni bir tecavuz plani kurmassa tabi :)))))))))
hem bence asiye narinden daha guzel....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bir daha ki bölümde gösterirler bakalım durumları nasılkaydirigubbakcemile3

19. Bölüm Özet

Narin, kendine yeni bir hayat kuruyor

Babasının ölümüyle büyük bir acı yaşayan Narin, her şeye rağmen hayata tutunuyor ve hem kendisine, hem de ailesine yeni bir gelecek kurmak için kolları sıvıyor .
Narin, babasının hapishanede bıçaklanarak öldürülmesiyle yıkılır. Narin’i ayakta tutan sevdiklerinden bir tanesi de babasıdır ve artık o da yoktur. Narin, acılarla daha da büyür. Çocuğunu aldırmayı düşünen Narin, babasının vefatını, kaderinin ona ders vermesi gibi algılar. Çocuğu ve annesi için var olma çabasıyla güçlü bir şekilde harekete geçer. Kadir’in ölümüyle tek yıkılan Narin değildir. Bu acı olay istemeden de olsa aileyi bir araya getirir ve aslanlı konakta matem havası yaşanır. Diğer yandan Avukat Diyar, Narin’in babasının ölümünde Aslan Bulut’un parmağının olabileceğini düşünür ve bu konuda deliller toplar. Bulduğu delilleri Doktor Serdarla paylaşır. Serdar şaşkındır ve bir süre her şey netleşene kadar Narin’e söylememeye karar verir. Narin, kendine ve ailesine yeni bir gelecek kurmak için kolları sıvar. Yeni ev ve iş bulmak için elinden geleni yapar. Serdar, bu konuda da Narin’e elinden gelen desteği verirken, Mustafa’nın engelleriyle karşılaşır. Ancak Narin, Mustafa’ya öyle bir ders verir ki herkes şaşkına döner. Narin’i yeni hayatında neler bekliyor ve ikili arasında yaşanan mücadeleyi kim kazanacak? Merak edilen tüm soruların cevabı bu bölümde yanıt buluyor.

narin e şaşırdım doğrusu asiyenin bebeğini aldırmasın diye mustafaya yalvarmıştı kendi bebeğini aldırmaya kalkıyor yazık ne kadar çelişkili davranıyor başkasına akıl ver kendine gelince salakça davran neyseki aldırmaz sonuçta işte heyecan katmak için yapılan bir sahne daha izleriz öğretmenden olacağına mustafadan olması daha iyi çocuğun bence

En sevdiğim diziydi ama artık doğru dürüst izlyemiyorum..yazılanlardan fragmanlardan reklam arlarından ve özetlerden takip ediyorum gibi bişey...o saatte aptal dizi kurtlar vadisi olunca bizim evde saygı duruşu olayı yaşanıyor...mutfaktada tv var ama içerinin uydusuna bağlı içerde ne izlenirse mutfaktada o izleniyo...
Sırf Mustafa için izlemek istiyorum ölüyorum ben o adama ya ...o nasıl sevgi allahım...biri beni bu kadar sevecek herşeyimi kabul edecek paspas olurum yoluna valla...bakışlaryla mest ediyor insanı ya bitiyorum.Narinde gıcık mı gıcık...sevimsiz şey...on tanesine bulsa kimse Mustafa gibi üstüne titremez ..salak azıcık sevseydi çocuğu ne ailesi böyle çekrdi nede kendisi...Mustafada biraz susukunlaşmış...eski deli mustafayı özledim bugün yarım yamalak seyrederken...

bencede mustafadan olması daha iyi,birde anlamsızdı dizi iyice karıştırdılar,narine baksanıza nasılda diklendi nerdeydin şimdiye kadar güzelim ya dizinin senaristleri bizim salk olduğumuzu mu düşünüyor sonra öğretmen astı kesi kıskançlıktan cama bile çıkmayan narini bırakıp sökeye gitti,ne alaka ya

arkadaşlar gülengülde çocuk doğurmaktan bahsedilince morali bozuluyor yüzü asılıyor bence gerdek olayı gerçekleşemedi hala ya eşinde sorun var ya gülengülde psikolojik bişey çıkar ardından bir ara dizilerde hastalık modaydı şimdide hamileleik kürtaj bu birde gerdek senaristlere gelen ilham hep aynı geliyor galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…