Bir Bulut Olsam / Kanal D

29. Bölüm Özet

Bir Bulut Olsam’da muhteşem final

Narin ve Serdar’ın beraberliğini öğrenen Mustafa, ikisini öldürme girişiminde bulununca, Narin bu beraberliğin herkesin hayatını tehlikeye atacağına bir kez daha inanır ve Serdar’dan ayrılır. Serdar bunu kabul etmek istemez ama Narin kararlıdır. ıkisi de büyük bir aşk acısı çekmektedir. Hatun Anne’nin Narin’le konuşması sonunda Narin dayanamaz ve Serdar’ın yanına gider. Ayrılamayacaklarına karar veren çift yıldırım nikahı kıyarlar. Bulut Ailesi nikahı öğrendiklerinde, bunun olması gerektiğini ve nikah kıyılana kadar Mustafa’nın bunu duymaması konusunda herkesi uyarırlar. Fakat Muko’nun olan biteni ağzından kaçırmasıyla durumu öğrenen Mustafa sessizliğe bürünür.
Narin ve Serdar hiç olmadıkları kadar mutludurlar Mutlulukları her geçen gün katlanmaya devam eder. Mustafa’nın korkutan sessizliği, Narin ve Serdar’ın herkesi kıskandıracak bu mutluluğu ne kadar sürecek diye düşünüldüğü bir anda herkesi şok edecek bir olay ile son bulur.

Bu herkesi şok edecek olay ne acaba?CADIARZU

ben gecen hafta diziyi izlerken uf dedim şu doktorla narin evlensin uzak biyere yerleşsin dedim. mustafada kendini intihar etsin dedim. eşimde öyle olursa dizi biter demişti, amaannn biterse bitsin demiştim. ne şom ağızlıymışım :1ninca: final yazınca üzüldüm.

Bak bende diyorum niye bitti bu dizi senin yüzündenmiş:roflol::roflol:

finalı senmi yazdın yoksam

ay bu dizdeki erkekler hepsi çok yakışıklı aşık oldukları narine bakın tam ismi gibi narin:a015::uhm::uhm:mıymıymıyyyyfisfisfisfisfisfisfisfisfis

hadi diyelim uzadı ne olacakta uzatacaklar diziyi senaristlerin işi zor..

ay bu dizdeki erkekler hepsi çok yakışıklı aşık oldukları narine bakın tam ismi gibi narin:a015::uhm::uhm:mıymıymıyyyyfisfisfisfisfisfisfisfisfis

katılıyorum sana canım ya bu ne ya böyle narinde narin olsa ilk bölümlerde okulun penceresinde bekleyen narin süer bir iş kadını oldu birden....

ay bitsin istemiyorum diziyi eleştirmekten izleyemiyorum izlenecek belki başka bişey çıkar

imzalar fayda etmez, oyuncular başka senaryolara imzalarını çoktan atmışlardır bile, boş bırakmazlar onları. bizim imzalarımız havada kalır. bitsin bakalım tadında bitmesi daha iyi aslında.

ayyy niye bitiyor yaaa akannehir
tam da cok severek izlemeye başlamıştım.
ahh asiye ahhh doya doya izleyemedim Bahar Karısıııııııı diye çemkirmeleriniii:gitme:

yuh yaaa bumudur yani bizim türk dizilerinede bu yakışırdı adam gibi mutlu son yapsalar olmaz dimi fıstık gibi doktoru öldürdüler kızı piskopata bıraktılar:dilcikar:

ayy evet ya guya adam olmus mustafa ile bitirdiler ama bencede saçma final olmuş asiyenin konusmaları izletiyordu bana diziyi bitmesi yerinde bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…