Bir Bulut Olsam / Kanal D

narinde herkesi öldürüyor.....

geriye bir tek komutan kaldı ...kaydirigubbakcemile3

O zaman iyi ki bitti diyorum yoksa bu senaristlere kalsa dizi cıvık bir hal halıp hiç izlenmeyecekti yazık yani.İlla son olması için biri ölmelimi ya ne saçmalık..Seyrettiğim için bile kendime kızmaya başladım yani..İsabetli bir karar olmuş iyi ki bitmiş dizi.

aynen şekerim bende,ne salağım hala izliyorum böylede salak bir dizi görmemiştim

ya ne saçma bi finaldi yaa adam mayın uzmanı olmuş o kadar mı dalmış yani telde konuşurken o tarafa gidio çok alakasız yaa sinir oldum tam dedim iyi bişi oldu dizide narin de sevdigiyle evlendi ama zavallımın mutlulugu 7 ay sürdü.. gittigi yeri kuruttu bu narin yaa :))

Doktorun mayına basarak ölmesi saçma oldu..Bari mustafa vursaydı..Daha mantıklı olurdu..

narinde herkesi öldürüyor.....

geriye bir tek komutan kaldı ...kaydirigubbakcemile3
Komutan mı ben izlemiyosum bu sezonu bu sümsük kıza bir dekomutan mı aşık oldu
ögretmen doktor musatafa komutan .....dizi devam etse her meslek gubundan bir kişi olacaktı galiba

mustafa doktorun kıymetini ölünce anladı çocuk parkının adını serdar batur koydu.
saçma bitti set ekibinide gösterdiler sonunda, benm anlamadığım mustafanın yanında narinde vardı karısıda vardı, narinde onların fotosunu çekiyodu ee noldu şimdi mustafa karısıylamııı narinlemi anlamadı ben :bbo:

ögretmen doktor musatafa komutan .....dizi devam etse her meslek gubundan bir kişi olacaktı galiba

yooo komutan aşık olmadıki ben görmedm öle bişiy maşallah narine herkesi yaktı yıktı ne belalı kadın klava:

salak komutan narinin düğününe gelirken kıyafetini bile değiştirmemiş askeri kıyafetle gelmiş, sanki hiç sivil giyinmiyolarmış gibi, sanki askeri kıyafetle gelmese biz onu tanıyamıcaz lmaz: saçmaa saçma iyikide bittiiiiii, keşke narinde ölseydiiiiiiiiiiiiiiii mıy mıy kadın

ne narinmiş ya herkes aşık oldu kiminle evlendiyse öldü mustafa ile de evlenseydi oda ölürdü kaydirigubbakcemile3
çok saçmalamışlar final bölümünde
narin e sinir olyordum

cok sacma bitti gercekten gecen hafta hic bitecekmis havasi yoktu bu hafta frngmanda final yazisini gorunce sok oldum...

Ay kızlar yorumlarınız çok hoş yaa, gülmekten öldüm he:roflol::roflol:

Pis narin, mıymıy narin, keşke o da ölse, ölüm meleği narin:roflol::roflol:

demek istedimki geriye bir tek komuyan kaldı beraber olmadığı,ne narinmiş ya ben dansına bittim

hey allaaam ya :umursamaz: ne saçma bittii..okadar acı cekti kız mutlu sonlaa bitcek diee beklerken o adamıda öldürdülerrkaydirigubbakcemile3 cok salakça oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…