Bir Bulut Olsam / Kanal D

aynen bende ayni seyi dusunuorum narin diye yicekler kafayikaydirigubbakcemile3
asiye ye bayiliorum ya ozellikle bakkali isleten kadinla olan diyaloglarina:roflol::roflol:

bu diziyi konusundan dolayı değil ama bazı oyuncularından dolayı cok seviyorum. mustafa ve asiye ...tam sıyrıklar ya kaydirigubbakcemile3
hele o asiye tam bir komedi süper:lepi:
hele o BAHAR KARISIII diye bağırması yok mu bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

asiye narin olmalıymış narinde asiye rolunü oynamalıydı bence asiye daha güzel mustafayada doktorada o yakışır aşık olunacak bir tip asiye narine herkesin aşık olmasını hala bir anlam verebilmiş değilim

asiye ayrıca çok güzel bir bayan narin gibi soğuk değil, naride ne var bu kadar çekici bilemiyorum bütün erkekleri koşturuyor peşinden..:uhm:

Beni en çok dizide Mustafanın bakışları öldürüyor....Narine öyle bir bakışı varki garibimin ben eriyorum burda...hemen gözleri doluyor öyle bir acı çöküyorki gözlerine insan dayanamıyor...Uyuz Narinede değse bari....zavallı Mustafa...beni biri bu kadar sevse ölürüm heralde yoluna...

evet mustafa çok manalı bakıyorda narin narin olsa değer d,iyecem ama bırak gitsin evlensin doktorla asiye daha güzel

aman biterse bitsin zaten mustafa güzel rol yapıyordu onun için izliyordum başka rollerde görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…