Buzdolapları ve Derin Dondurucular bir buzdolabı meselesi....

Hmmm benim buzdolabim geniştir ama sana yardimci olabileceğini dusunmuyorum 10kg domates falan :KK70:
Marka olara k önerim siemens yada bosch.
Ben bosch kullanıyorum hatta benden sonra annem ve kv de aynisindan aldi memnunuz.daha buyuk ltlisini alabilirsin
Kesin bakicam canım bosh da memnunsun yani dimi çok teşekkür ederim :-)

Benim buzdolabım genelde boş olur :KK70: çünkü yapacağım kadar alıyorum.Biraz fazla alsam kalıyor çürüyor. Onu taze taze tüketmek istiyorum.
Ya canım bizim herşey organik burada bayramdan önce lahana aldım bugün saricam artık düşün aynı duruyor dolmalık biberim kapya biberim 2 haftalık yani güzel birşey bulduğumda alıyorum dolayısıyla bişey olmadan kaliyor

Gerçekten o kadar büyük mü kız onlar bir kaç model baktım ama içi diğerleri gibi geldi bana
Kız sibel,senin bu saydıklarınla ben derin dondurucu hazırlığı yapıyorum kış için.:KK70::KK70:
Bende değiştireceğim dolabımı ve büyük bakıyorum.4000e bulman lazım canım.Teknosalarda daha hesaplı görüyordum araştırırken.Fakat o çift kapaklılar için,kuzenim çeyiz mağazasında çalışıyor,o demişti ki, görünüş şık fakat iç hacmi 85 cmliklerle aynı gibi,ortadaki duvarda yer kaplıyor diye...

Kız sibel,senin bu saydıklarınla ben derin dondurucu hazırlığı yapıyorum kış için.:KK70::KK70:
Bende değiştireceğim dolabımı ve büyük bakıyorum.4000e bulman lazım canım.Teknosalarda daha hesaplı görüyordum araştırırken.Fakat o çift kapaklılar için,kuzenim çeyiz mağazasında çalışıyor,o demişti ki, görünüş şık fakat iç hacmi 85 cmliklerle aynı gibi,ortadaki duvarda yer kaplıyor diye...
Dondurucu kısmına hiç girmiyim çıkamayız canım zira bu yıl bir 50 kilo domatesten konserve yapabilirim ahahahahaha biber taze fasulye börülce bamya bezelye barbunya kapya biber dolmalık biber hep bunları yapıyorum ve bir iki poşet değil en az beşer poşet :-)

Dondurucu kısmına hiç girmiyim çıkamayız canım zira bu yıl bir 50 kilo domatesten konserve yapabilirim ahahahahaha biber taze fasulye börülce bamya bezelye barbunya kapya biber dolmalık biber hep bunları yapıyorum ve bir iki poşet değil en az beşer poşet :-)
Bende yapıyorum onu canım,dondurucum 130 cm,kilerimde duruyor,bende kış hazırlığını bolca yapıyorum.Dolabın buzluguna kalsam,asla yetmez.Eşin kilolu mu iştahına göre?

Bende yapıyorum onu canım,dondurucum 130 cm,kilerimde duruyor,bende kış hazırlığını bolca yapıyorum.Dolabın buzluguna kalsam,asla yetmez.Eşin kilolu mu iştahına göre?
Ahahahaha evet kilolu birde onun gözü doymuyor asla yaaa yetmez diye bir kilo şeyi iki kilo aldırıyor

Biz ek olarak ayri buzdolabı tipi 6raflı derin dondurucu kullanıyoruz kışlıklar için yetmiyor bile diyebilirim :D onun için öneri de bulunan arkadaşların önerileri daha cazip benden öneri yaş :D

Biz ek olarak ayri buzdolabı tipi 6raflı derin dondurucu kullanıyoruz kışlıklar için yetmiyor bile diyebilirim :KK70: onun için öneri de bulunan arkadaşların önerileri daha cazip benden öneri yaş :KK70:
Sağol kuzum iki buzdolabı olunca dondurucu bölümü yeter herhalde diyorum :-)

Benim alt komşum da iki tane buzdolabı kullanıyor anca yetiyor :))) biz iki kişiyiz, bende bosch'un bir modeli var ama bazen yetmiyor bize de.

P_20170710_175444.webp

Canım sanırım bu, ürün kodunun olduğu kısım oluyor :)

Back
X