- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
sanki herkes benim arkamdan konuşuyor, dalga geçiyor gibi hissediyorum bazen. aslında sevilmeyen biri olduğumu düşünmüyorum çünkü arkadaşlar bir yere giderken beni ısrarla çağırırlar, bir arkadaşım bir derdi olsa bana danışır vs. ama zaman zaman bu düşünce kafamda öyle yoğun beliriyor ki sadece arkadaşlarım değil annem kardeşim bile sanki böyle gibi geliyor. kendimi çok ezik hissediyorum yok olmak istiyorum.
bunun için daha önce doktora gittim tedavi oldum ve iyiydim fakat yeniden başladı. kurtulamıyorum bu duygudan. tanıdığım herkesten uzaklaşmak istiyorum. kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.
sanki ben bu dünyada fazlalığım, sanki tanıdığım tüm insanlar 24 saat benim hakkımda konuşuyor gülüyor gibi hissediyorum. bunun gerçek olmadığını içten içe bilsem de zaman zaman buna inanıyorum.
bunun için daha önce doktora gittim tedavi oldum ve iyiydim fakat yeniden başladı. kurtulamıyorum bu duygudan. tanıdığım herkesten uzaklaşmak istiyorum. kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.
sanki ben bu dünyada fazlalığım, sanki tanıdığım tüm insanlar 24 saat benim hakkımda konuşuyor gülüyor gibi hissediyorum. bunun gerçek olmadığını içten içe bilsem de zaman zaman buna inanıyorum.