bir çaresi var mı bunun?

deniz54321

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
131
176
23
39
sanki herkes benim arkamdan konuşuyor, dalga geçiyor gibi hissediyorum bazen. aslında sevilmeyen biri olduğumu düşünmüyorum çünkü arkadaşlar bir yere giderken beni ısrarla çağırırlar, bir arkadaşım bir derdi olsa bana danışır vs. ama zaman zaman bu düşünce kafamda öyle yoğun beliriyor ki sadece arkadaşlarım değil annem kardeşim bile sanki böyle gibi geliyor. kendimi çok ezik hissediyorum yok olmak istiyorum.
bunun için daha önce doktora gittim tedavi oldum ve iyiydim fakat yeniden başladı. kurtulamıyorum bu duygudan. tanıdığım herkesten uzaklaşmak istiyorum. kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.
sanki ben bu dünyada fazlalığım, sanki tanıdığım tüm insanlar 24 saat benim hakkımda konuşuyor gülüyor gibi hissediyorum. bunun gerçek olmadığını içten içe bilsem de zaman zaman buna inanıyorum.

Bunlar paranoyakça düşünceler ve psikiyatriye gidin bence..Allah korusun şizofreniye kadar yolu var bu düşüncelerin.

Yani insanlar konuşuyosa konuşuyodur buna neden bu kadar takıyosunuz ki?Elbet zaman zaman insanların arkasından iyi kötü konuşulur.Sizde bu durumu bu kadar kabus haline getiren şey ne?çok enteresan.

ah bir bilsem. gerçekten korkmaya başladım ve artık sıkıldım bu durumdan

Kız milletin işi gücü yok seni mi düşüncek.
Senin kafana taktigin kadar bile onlarin akillarina gelmezsin.
Kendi kafanda kurup oynama.

Mecburen tekrar tedavi sart.
Sen farkindasin herseyin.
Bizim bi faydamiz olamaz.

İnsanlar yaşanan olaylara karşı bile umursamaz vurdumduymaz.Gerçekten dalga geçilicek bişeyin olsa bile kimse sallamaz ki öyle bi durumda yokmuş.Sırf bu sebeple bile düşündüklerin çok yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…