- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
istediğinde evden çıkabilicek durumu olan fakat çocuğunu bahane eden tüm kadınlardan nefret ediyorum. devam edin böyle. çocuğunuzun 10 yıl sonra babası gibi nasıl hastalıklı bi insan olduğunu görüp kahrolunca da bu yazdıklarım aklınıza gelsinSlm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
Bugün zaten gidicem bir arkadasima ama sonra cocukla disarda zaten o gelmeden gitmeliyim onun o hali aklima geldikce cogu calismiyormusun demis calisiyorum ama calismak yetmiyor belki bende cojtan bosanmaliydim neler yasadim neler eski konularimda var yani su an sadece ev arkadasiyiz okadarÇocuğa en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz o adamın yanında yetişmesini sağlayarak. Çocuğunuzu da alın gidin o evden bence.
çocuğunuzun gözü önünde şiddet görmeye devam ederseniz daha iyi olacağını mı sanıyorsunuz. korkak pısmış kilişiği gelişememiş hayatı sizin için korkmakla geçmiş acı çekmiş bir çocuk daha mı iyi? yoksa babasını istediği zaman görebilen huzurlu bir çocuk mu daha iyi?Cocugumu almak istesem kavga eder daha önce yapti calisiyorum maddi degil dusuncem cocugum icin mahzun kalirmi babasina düskun
Ocak 2013 ten itibaren hep benzer duygular ve sorunlar yasamissiniz.. neden katlaniyorsunuz? Belli ki egitimcisiniz.. en iyi sizin bilmeniz gerekir sevgisiz ve ofke dolu bir ortamda cocuk buyutulemeyecegi.. yargilama hakkina sahip degiliz ama bilin ki siz varsaniz evladiniz var ve siz mutluysaniz evladiniz mutlu.. guzel bir mesleginiz var.. kendinize duzen kurdugunuzda mahkeme evladinizi size verir zaten. Neyse,hakkinizda hayirlisi olsun.. Allah sabir kuvvet versin.Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
eger bi meslegin varsa hemen ayrıl ılerde cocukgun o adamla buyuyecekSlm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
Offf Allah'ım offfhasbel sen zamanında babanı kocana dövdurtup sonra da ama babam kocamı kendi evinden kovmaya çalıştı diye kocanı korumaya kalkmıştın,
burda da sana kızanlara saymadığın laf kalmamıştı, asla unutmam ne seni ne de kızına sahip çıkmaya çalışan babanı,
ne yaşarsan sana müstahak da yazık çocuklar ziyan oluyor.
dovmus mu gerçekten yahasbel sen zamanında babanı kocana dövdurtup sonra da ama babam kocamı kendi evinden kovmaya çalıştı diye kocanı korumaya kalkmıştın,
burda da sana kızanlara saymadığın laf kalmamıştı, asla unutmam ne seni ne de kızına sahip çıkmaya çalışan babanı,
Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
benim hayatda tek deger verdigim sey ailem babama asla boyle bir muamekeyi hosgormem bunu yazamam boyle birsey yok du an zaten sorunlarim boyumu asti bir arkadasimda kaliyorum cocugum yok ne olacagim belirsizhasbel sen zamanında babanı kocana dövdurtup sonra da ama babam kocamı kendi evinden kovmaya çalıştı diye kocanı korumaya kalkmıştın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?