Bir çaydanlik icin.

Problemli bir evde söylediginiz gibi sadist bir babayla büyüyecegine, iki farki evde yasayan anne babayla inanin cocugunuz daha mutlu olur.

ayrilmak cozum degil olsa su an mahkemeyi acmistim ama birdaha asla bana goz isareti bile yapamaz yaparsa bedelini biliyor ozaman artik cocuk falanda yok yani gozum gormez

@ponyooo yazmasa olaya farklı bakardım bunları neden anlatmıyorsun H hasbel79
zaten ilk sayfadan belli oluyor kimin cesaret almak için kimin boşver,katlanman lazım dememiz için başlık açtığı...

üşenmedim alıntıladım hasbeli tanımam bilmem ama insan olarak ben utanıyorum babasını döven birine hala eşim diyebildiği için,
şimdi de hala arayacağım babamı diyor yetmedi adamcağızın yediği dayak.

İlerde çocuğun senden nefret edecek hasbel inan bana..

Çünkü benim annem/babam beni dayağın, kavganın eksik olmadığı bi evde büyütSeydi, ve ben şanslıysam, bi piskopat değil de normal bir birey olarak kalmayı başarabildiysem, ikisinden de nefret ederdim..

Seni çok iyi hatırlıyorum. Öğretmen hanım..

Reactions: anu
kavgalarınızın sıklık derecesi ne? her gün mü ve ufak tefek şeylerden de kavga çıkartıyorsa yazık eşinizin mesleği ne siz öğretmensiniz sanırım meslektaşınız mı? ya benim çevremde de birkaç bildiğim ya tabii okumakla adam olunmuyor ama güya eğitim almış dediklerin daha sert çıkışları oluyor

Benim ailemde de şiddet vardı ama inan çocukların hafızalarından gitmiyor o görüntüler kadının ekonomik özgürlüğü varsa biraz daha kolay olabiliyor boyun eğmemek

Burda benim konularimin cimbizlanmasi icin konu acmis degilim.su an oglundan ayriyim ve onu cok özledim.

Ikimizde okumus insanlariz ama su an bunun önemi olmadigi asikar.kavgalarimiz cok sik olmuyordu bu ara iyiydik yada üstunu õrttum

Oglumu özledim onun arabasini aldim.kokluyorum anne olmak cok zor suramda birsey yaniyor canim aciyor sanki

Ikimizde okumus insanlariz ama su an bunun önemi olmadigi asikar.kavgalarimiz cok sik olmuyordu bu ara iyiydik yada üstunu õrttum[/QUOTE

Ja

Cocuguna ve sana iyi davranmiyan bir adamdan ne bekliyebilirsin ,üstünü örtmüssün belli cocugunu al bari ise gidemiyecek durumdaysan rapor al bir müddet cocuga bak.

Bi Birseylerin altini cizerek neyi ispatlamaya calisiyorsunuz bilmiyorum ama su an benim yüregimi sogutmuyor bu.gecmiste dediklerimin arkasindayim ama sayende birseyi daha anladim ben fedakar oldukca karsimdaki canavarlasti sayebde yasadiklarim bir bir dökuldu önume

Cocuguna ve sana iyi davranmiyan bir adamdan ne bekliyebilirsin ,üstünü örtmüssün belli cocugunu al bari ise gidemiyecek durumdaysan rapor al bir müddet cocuga bak.
Inanin bugün park park gezdim eve gitmiyim onun yüzunu görmeyeyim sonrada arkadasima geldim ama oglum orda yani su an sadece oglumu düsunuyorum uyumamis zaten bana msj atmis cvp vermedim

Kafasına indiriceksin ki o demliği olan iki üç beyin hücreside veda edicek taş kafasına.

O
o almadi cocugu gezdirmeye gitti ben onlar gelmeden ciktim evde kalsam hersey olmamis gibi davrancakti
Sinirle hareket etmissiniz eve geri dön bari ,saglikli düsünebilmek icin kendine biraz zaman ayir,baktin olmuyor yollari ayirirsin ama kavgasiz dövüssüz .

Inanin bugün park park gezdim eve gitmiyim onun yüzunu görmeyeyim sonrada arkadasima geldim ama oglum orda yani su an sadece oglumu düsunuyorum uyumamis zaten bana msj atmis cvp vermedim
Canım ne oldu evden çıktım yazmissin nerdesin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…