• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ceza meselesi....

1.sınıfta ne sınavı yapılıyor onu anlamadım?!
Değerlendirme gibi...ara ara islediği konulardan test falan yapiyor birde çocuklara bu karneye yansıyacak diyormuş şimdiden sınav psikolojisine soktu cocuklari...akşam esimlede konuştum artık bu seneyi bu sekilde geçirdik ama 2.sınıfta beraber olmaya niyetimiz yok müdürle konuşacağım

Konu sahibi sen haklısın lafım sana değil.Bu konuda öğretmen saçmalamiş ama şunu yazmadan geçemeyeceğim

Ey öğretmene hemen "haddini bildirmek"gerektiğini düşünen "bilinçli"veliler!
Keşke evde biraz çocuklarıniza da hadlerini bildirseniz.Nerde durmaları gerektigini öğretseniz.Özgüvenle ukalalığın aynı şey olmadigini anlatsanız.
Anlatsanız da "okulu da yıksam velim hep arkamda" diye düsünmese cocuklar.

Merhaba hanımlar bugünkü daha doğrusu uzun zamandır derdimiz olan bir konu var oğlum 1.sınıf öğrencisi tembel bir çocuk sayılmaz sınavlarından 60dan aşağı hiç not almamıştır matematiği çok iyi notları hep 80 100 arasidir.okumada dk 30 35 arası okuyor .şimdi problem su öğretmenimiz bu sayıyı çok az buluyor sürekli bu konuda bizi çağırıp daha fazla okuma yaptırın diyor (bir kaç öğrenci daha var oğlumla okuma seviyesi aynı olan) cocugum elinden geleni yapıyor daha fazla sıkmak istemiyorum bir de şöyle bir uygulaması var dönem başından beri sınıfta simariklik yapan olursa hemen whtsap grubundan ifşa edip annesinden tüm sınıfa kendi belirlediği bisey getirmesini istiyor oglumdan daha önce gofret istedi bir kez aldım yolladım bugünde ayakta gezindiği için bir tencere yaprak sarması istiyor üstelik bunu okul kesmesine verecekmiş ayrıca mesaj atıp kermes için tatlı yapmamı istedi mecbur olmadigimi biliyorum ama cocugum da mahcup olsun istemiyorum nasıl davranmalıyız sizce?
NOT:senin elinde var mi falan diye sormak yok direk sen sunu sen sunu yapacaksın diyo benim 1 yaşında bebeğim var ve saatlerce oturup yaprak saramam hemde elim öyle hizli değil malesef :KK43:
Canım belli ki seni zayıf olarak seçmiş yani ezebileceğini düşünüyor, çünkü insan olan birinin bu kadar abartmaması lazım, işi iyice gün moduna dökmüş, yok sarma sar Yok tatlı yap.
Biraz dik duruş sergileyin, sarma falan da sarmayın, hazır yufkadan peynirli börek yeter:KK48: bir daha da yapmayın

Canım belli ki seni zayıf olarak seçmiş yani ezebileceğini düşünüyor, çünkü insan olan birinin bu kadar abartmaması lazım, işi iyice gün moduna dökmüş, yok sarma sar Yok tatlı yap.
Biraz dik duruş sergileyin, sarma falan da sarmayın, hazır yufkadan peynirli börek yeter:KK48: bir daha da yapmayın
Canim beni zayıf olarak secemez çünkü karşı çıkan tek veli benim herhalde tutum tüm sınıfa karşı aynı ama tek karşı çıkan benim o da göze batıyor...ben daha iyisini yapacağım HICBISEY :halay:

Back
X