Kızlar merhaba beni hatırlayanlar olur belki daha öncede konu acmistimbir hatırlatma yapiym esimle çok büyük sorunlarım oldu tabikide sebeb annesi 2 kere babaevine gittim 2.cideannesi kizimi göndermedi ve kizim 4 ayını yeni bitirmişti 2 gün mama aldı ve anne sutunubıraktı !!!!daha hala bu yüzden birçok sağlık sorunu yaşıyoruz konu acilincada sen biraktirdin biz ne yaptık diyo esimde bunu onayliyo zaten esim gözünün önünde ne olursa olsun olmadi diyo bazen düşünüyorum bende şizofreni mi var diye !!neyse tam sorunlar hallaloldu dedimmm hoppp daha beterleri adam kavgalardan sonra hergun ailesine gitmek istyo biz gitmezsek onlar geliyo guya ayri evlerdeyiz hayır gelsinler basim üstüne ama annesi geldiğinde hiç rahat durmuyo hicccccc sanki kizim onun çocuğu gibi davraniyo ben sevince kizim beni sevince sürati asiliyo bana gıcık vermeye calisiyo öpüp sarılıp oghhh kiskananlar catlasin deyip bana bakiyo ben kac kere ona anne niye böyle yapiyosun ben niye kiskanym diye konustgmda yok annem niye sana soylym diyo ha birde kaynanmi anlatayım size kendisi annecim annecim diye herşeyi yapar asla rengini belli etmez aslaaaaaa o yüzden başta hep gider orda kalirdim onlardan cikmazdim yani çok severdim taa ki telefonu açık kalıp "ben insanı susarak cildirtirim , niye oğluma kötü olym o olsun torunumla oğlumla mutlu mutlu yasarim bende dedgni duyana kadar...şimdiki sorunda su kizlar esim hala ailem ailem ailemmmm diye benimle her gitmedigkmde yani hemen hergün kavga ediyo en son pazar günü için bir kavga basladiki sonu boşanma olacak gibi en ufak bir kavgada hemen seni sevmiyorum senden nefret edyrm gebersen kurtulsam keşke kizim için seninle evlym suanda kizim olmasa seni oldururm kafani kirarim bilmem ne deyip duruyo bende sinirlenip söylüyorum tabi yalan soylemiycem.ona özel sürprizler hazırlıyorum gecelik giyip kizimi uyutyrm mumlar hazrlyrm adam işini hallediyo dusunu aliyo kalk babamlara g idelm diyo agir hastalansam bile neyin var demiyo bazen soddette uyguluyo en son gozume vurdu korneasi yirtildi onun yuzunden yani onda bile nasil oldun demiyo ozur dilemeyi gectim yaptirmasaydin diyo ya bunun gibi birçok şey var anlatsam çok daha uzuycak tek iyi birsey soyleyebilirim size kustgmzde ne kdr agir kavgada etsek geliyo yanima birsey olmamis gibi davraniyo yada yemek yapıp beni cagryo gel sana yemek yaptım diye kafam allak bullak.birde kaynanmn birkackere kizima gizli gizli bir su icirdgni gördüm bu ne dedim hiç şişeye koydum dedi ama kizimda gitgide ona daha çok baglaniyo sanki.Kizlar eklemek istediğim birsey var öyle üzgünüm ki kendimi anlatamamisim bizim asıl sorunumuz kv çünkü hep o dolduruyo bu adamı buna eminim ve büyü yapiyo bu adam gelgitler yasiyo şimdiye bin yerde bosanirdim o kolay ben sunun için çabalıyorum hem kizkm babasız buyumesin benim gibi hemde kizimdan bir gece bile olsa ayrı kalmaya dayanamam bosansam sonuçta o kadının yanında ve eşimin yanında kalcak yasal olarak
Son düzenleme: