bir çıkar yol bulamıyorum,bosanmak çözüm mü?

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
Kızlar merhaba beni hatırlayanlar olur belki daha öncede konu acmistimbir hatırlatma yapiym esimle çok büyük sorunlarım oldu tabikide sebeb annesi 2 kere babaevine gittim 2.cideannesi kizimi göndermedi ve kizim 4 ayını yeni bitirmişti 2 gün mama aldı ve anne sutunubıraktı !!!!daha hala bu yüzden birçok sağlık sorunu yaşıyoruz konu acilincada sen biraktirdin biz ne yaptık diyo esimde bunu onayliyo zaten esim gözünün önünde ne olursa olsun olmadi diyo bazen düşünüyorum bende şizofreni mi var diye !!neyse tam sorunlar hallaloldu dedimmm hoppp daha beterleri adam kavgalardan sonra hergun ailesine gitmek istyo biz gitmezsek onlar geliyo guya ayri evlerdeyiz hayır gelsinler basim üstüne ama annesi geldiğinde hiç rahat durmuyo hicccccc sanki kizim onun çocuğu gibi davraniyo ben sevince kizim beni sevince sürati asiliyo bana gıcık vermeye calisiyo öpüp sarılıp oghhh kiskananlar catlasin deyip bana bakiyo ben kac kere ona anne niye böyle yapiyosun ben niye kiskanym diye konustgmda yok annem niye sana soylym diyo ha birde kaynanmi anlatayım size kendisi annecim annecim diye herşeyi yapar asla rengini belli etmez aslaaaaaa o yüzden başta hep gider orda kalirdim onlardan cikmazdim yani çok severdim taa ki telefonu açık kalıp "ben insanı susarak cildirtirim , niye oğluma kötü olym o olsun torunumla oğlumla mutlu mutlu yasarim bende dedgni duyana kadar...şimdiki sorunda su kizlar esim hala ailem ailem ailemmmm diye benimle her gitmedigkmde yani hemen hergün kavga ediyo en son pazar günü için bir kavga basladiki sonu boşanma olacak gibi en ufak bir kavgada hemen seni sevmiyorum senden nefret edyrm gebersen kurtulsam keşke kizim için seninle evlym suanda kizim olmasa seni oldururm kafani kirarim bilmem ne deyip duruyo bende sinirlenip söylüyorum tabi yalan soylemiycem.ona özel sürprizler hazırlıyorum gecelik giyip kizimi uyutyrm mumlar hazrlyrm adam işini hallediyo dusunu aliyo kalk babamlara g idelm diyo agir hastalansam bile neyin var demiyo bazen soddette uyguluyo en son gozume vurdu korneasi yirtildi onun yuzunden yani onda bile nasil oldun demiyo ozur dilemeyi gectim yaptirmasaydin diyo ya bunun gibi birçok şey var anlatsam çok daha uzuycak tek iyi birsey soyleyebilirim size kustgmzde ne kdr agir kavgada etsek geliyo yanima birsey olmamis gibi davraniyo yada yemek yapıp beni cagryo gel sana yemek yaptım diye kafam allak bullak.birde kaynanmn birkackere kizima gizli gizli bir su icirdgni gördüm bu ne dedim hiç şişeye koydum dedi ama kizimda gitgide ona daha çok baglaniyo sanki.Kizlar eklemek istediğim birsey var öyle üzgünüm ki kendimi anlatamamisim bizim asıl sorunumuz kv çünkü hep o dolduruyo bu adamı buna eminim ve büyü yapiyo bu adam gelgitler yasiyo şimdiye bin yerde bosanirdim o kolay ben sunun için çabalıyorum hem kizkm babasız buyumesin benim gibi hemde kizimdan bir gece bile olsa ayrı kalmaya dayanamam bosansam sonuçta o kadının yanında ve eşimin yanında kalcak yasal olarak

Son düzenleme:
Onun yapmaya çalıştığını siz ona yapın. Başına atıp atıp sinemalara sahillere gezmelere gidin. Bu zaten dünden hevesli diye daha yanınıza yaklaşmaz:halay:

Ay çok pardon şiddet kısmını atlamışım. Adam size vururken sizin eliniz armut toplamıyo değilmi? Kabasını çok havaya kaldırmışsınız indirin biraz:sinirli:

en ufak bir kavgada hemen seni sevmiyorum senden nefret edyrm gebersen kurtulsam keşke kizim için seninle evlym suanda kizim olmasa seni oldururm kafani kirarim bilmem ne deyip duruyo

soddette uyguluyo en son gozume vurdu korneasi yirtildi

şunlar olurken kayınavlidenin olaylarına mı taktınız ya. aklınızı kullanın azcık ya.

Adam korneanızı yırtmış. Siz kavga etmemiş gibi yemek yapar diye kendinizi avutuyorsunuz.
Kendinizi kandırmayın. Bu adamın elle tutulur bir yanı yok.

en ufak bir kavgada hemen seni sevmiyorum senden nefret edyrm gebersen kurtulsam keşke kizim için seninle evlym suanda kizim olmasa seni oldururm kafani kirarim bilmem ne deyip duruyo
bazen soddette uyguluyo en son gozume vurdu korneasi yirtildi onun yuzunden yani onda bile nasil oldun demiyo ozur dilemeyi gectim yaptirmasaydin diyo

Bu iki örnek, çözümü nerede aramanız gerektiğini avaz avaz bağırıyor.
Daha da konuşmaya gerek yok.

kocanız şiddet uyguluyo kaynananız pskolojik şiddet uyguluyo. adam gözünüze yumruk atıp korneanızı yırtıyo ama sonra gel sana yemek yaptım deyip özür bile dilemeden günlük hayata devam ediyor ve siz bunu normal hatta güzel birşey olarak görüyorsunuz... Çok ilginç. bebeğinizi kaynananızla mümkün oldukça yalnız bırakmayın kendi çocuğu gibi sahiplenmiş anladığım kadarıyla dikkat etmekte fayda var.

Adam senin gözüne yumruk atıyor kornea yırtılıyor ve "yaptırmasaydın" diye karşılık veriyor kızım için seni bu evde tutuyorum o olmasa seni öldürürüm diyor sen hala kv kızıma su içiriyor kendisine bağlamak için vs vs bunu düşünüyorsun.al kızını git annenin evine boşa bu adamı.Bi cacık olmaz çünkü bu adamdan.

sen daha gecelik giy mum yak
hey allahım ya
annenin evine giderken 4 aylık çocugu nasıl geride bıraktın?

kayınvalide senin en önemsiz derdin şu anlattıkların içinde.

hey allahım ya

Lütfen cevap verirken biraz ben olsam diye düşünün hangi anne evladını bırakıp gider bırakıp gitsem neden sütten kesildi benden ayrı kaldı diye uzulym sinir krizleri gecirym eşimin zoruyla annesine bıraktık hastane icin sonra da tartıştık olaylar biranda gelişti babama getrcem dedi getirmedi iki gun

hey allahım ya

Tabikide geceligi bunlardan öncegiydim yani onu yazmamın sebebide çaba gösterdiğim halde bunları yapiyo olmasını anlatmaya çalışıyorum ya okdr üzgün okdr çaresiz hissediyorum ki kendimi o yüzden karmakarışık yazmış olabilirim kafam gibi karışık herşey :((((

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar olur belki daha öncede konu acmistimbir hatırlatma yapiym esimle çok büyük sorunlarım oldu tabikide sebeb annesi 2 kere babaevine gittim 2.cideannesi kizimi göndermedi ve kizim 4 ayını yeni bitirmişti 2 gün mama aldı ve anne sutunubıraktı !!!!daha hala bu yüzden birçok sağlık sorunu yaşıyoruz konu acilincada sen biraktirdin biz ne yaptık diyo esimde bunu onayliyo zaten esim gözünün önünde ne olursa olsun olmadi diyo bazen düşünüyorum bende şizofreni mi var diye !!neyse tam sorunlar hallaloldu dedimmm hoppp daha beterleri adam kavgalardan sonra hergun ailesine gitmek istyo biz gitmezsek onlar geliyo guya ayri evlerdeyiz hayır gelsinler basim üstüne ama annesi geldiğinde hiç rahat durmuyo hicccccc sanki kizim onun çocuğu gibi davraniyo ben sevince kizim beni sevince sürati asiliyo bana gıcık vermeye calisiyo öpüp sarılıp oghhh kiskananlar catlasin deyip bana bakiyo ben kac kere ona anne niye böyle yapiyosun ben niye kiskanym diye konustgmda yok annem niye sana soylym diyo ha birde kaynanmi anlatayım size kendisi annecim annecim diye herşeyi yapar asla rengini belli etmez aslaaaaaa o yüzden başta hep gider orda kalirdim onlardan cikmazdim yani çok severdim taa ki telefonu açık kalıp "ben insanı susarak cildirtirim , niye oğluma kötü olym o olsun torunumla oğlumla mutlu mutlu yasarim bende dedgni duyana kadar...şimdiki sorunda su kizlar esim hala ailem ailem ailemmmm diye benimle her gitmedigkmde yani hemen hergün kavga ediyo en son pazar günü için bir kavga basladiki sonu boşanma olacak gibi en ufak bir kavgada hemen seni sevmiyorum senden nefret edyrm gebersen kurtulsam keşke kizim için seninle evlym suanda kizim olmasa seni oldururm kafani kirarim bilmem ne deyip duruyo bende sinirlenip söylüyorum tabi yalan soylemiycem.ona özel sürprizler hazırlıyorum gecelik giyip kizimi uyutyrm mumlar hazrlyrm adam işini hallediyo dusunu aliyo kalk babamlara g idelm diyo agir hastalansam bile neyin var demiyo bazen soddette uyguluyo en son gozume vurdu korneasi yirtildi onun yuzunden yani onda bile nasil oldun demiyo ozur dilemeyi gectim yaptirmasaydin diyo ya bunun gibi birçok şey var anlatsam çok daha uzuycak tek iyi birsey soyleyebilirim size kustgmzde ne kdr agir kavgada etsek geliyo yanima birsey olmamis gibi davraniyo yada yemek yapıp beni cagryo gel sana yemek yaptım diye kafam allak bullak.birde kaynanmn birkackere kizima gizli gizli bir su icirdgni gördüm bu ne dedim hiç şişeye koydum dedi ama kizimda gitgide ona daha çok baglaniyo sanki
Kendi sorunun cevabini kendin vermişsin bence boşanmak çözümmü diye !. Bence senin için boşanmak tam olarak çözüm, hem şiddet görüp, hemde cinsel açidan kullaniliyorsun. Ve hala bu adamla ömür gecirmeye calişiyorsun. Al kizini git hastaneye al darp raporu git adliyeye hayir neyi bekliyosun ki ? Şu erkeklere kendilerinizi niye bu kadar ezdiriyorsunuz ?

Adam senin gözüne yumruk atıyor kornea yırtılıyor ve "yaptırmasaydın" diye karşılık veriyor kızım için seni bu evde tutuyorum o olmasa seni öldürürüm diyor sen hala kv kızıma su içiriyor kendisine bağlamak için vs vs bunu düşünüyorsun.al kızını git annenin evine boşa bu adamı.Bi cacık olmaz çünkü bu adamdan.
Kayinvalidm zamanında esimle banada büyü yaptırdı suanda kizima yapiyo diye düşünüyorum o yüzden yazdım bunu da annesine bırakmama sebebimve gitmeme sebebim. Zaten bütün sorun annesinden kaynaklı çünkü annesi sürekli bizi cagryo gelmysnz zaten hiç diyo ve biz bunun üstüne tartsyrz anlatblymym

Kayinvalidm zamanında esimle banada büyü yaptırdı suanda kizima yapiyo diye düşünüyorum o yüzden yazdım bunu da annesine bırakmama sebebimve gitmeme sebebim. Zaten bütün sorun annesinden kaynaklı çünkü annesi sürekli bizi cagryo gelmysnz zaten hiç diyo ve biz bunun üstüne tartsyrz anlatblymym
Üfffff bıkmadınız mı?
Yasak olduğunu bile bile verecek cevap bulamayınca büyü vardı da ondan oldu!
E iyi büyü varsa,yarın diğer gözünü patlatınca üzülme,ağlama o zaman.
Sebebi belliymiş madem...

4 ay da anne sütünü bırakınca sağlık problemi oluşturmaz başla bir sebebi vardır. Kızım 2 ay aldı sadece topladan 3-4 kes doktorsa gitmişimdir 3 yaşına girecek. Kuzeni 2.5 yaşında 2 yıl anne sütü aldı 2 ayda bir doktorda.
Bidaha giderken kızını bırakma o senin en önemli varlığın
Kayınvalideyi bosver senin asıl düşmanın evde yatağında kocandan bi mok olmaz

Tabikide geceligi bunlardan öncegiydim yani onu yazmamın sebebide çaba gösterdiğim halde bunları yapiyo olmasını anlatmaya çalışıyorum ya okdr üzgün okdr çaresiz hissediyorum ki kendimi o yüzden karmakarışık yazmış olabilirim kafam gibi karışık herşey :KK43:(((

Sizin çabanızla ilgisi olmadığını bir anlasanız.

Karşınızdaki "adam" olmayınca siz ne kadar mükemmel olursanız olun, o iş yürümüyor.

Sizle bir ilgisi yok yani. O yüzden de siz düzeltemezsiniz. Sizin elinizde değil. Karşınızdaki kişi kendini düzeltmek istese düzelir.

4 ay da anne sütünü bırakınca sağlık problemi oluşturmaz başla bir sebebi vardır. Kızım 2 ay aldı sadece topladan 3-4 kes doktorsa gitmişimdir 3 yaşına girecek. Kuzeni 2.5 yaşında 2 yıl anne sütü aldı 2 ayda bir doktorda.
Bidaha giderken kızını bırakma o senin en önemli varlığın
Kayınvalideyi bosver senin asıl düşmanın evde yatağında kocandan bi mok olmaz
Doğru soyluyosunuz aslında ama kizim gözümüniçine bakıp baba gelmedi diye dudağını buzunce bütün dünyam yikiliyo yoksa kim katlanır bunlara

Back
X