- 15 Ekim 2014
- 809
- 815
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaresiz ve üzgün bir insan için cevaplarinizçok vicdansizca bence kimse böyle bir hayatı istemez ama kizim çok üzülüyor onu görmeyince yada ben kizimdan ayrı kalamam anladinizmi çabam bunun için başka birsey değil yoksa bende biliyorum kapıyı çarpıp gitmeyiÜfffff bıkmadınız mı?
Yasak olduğunu bile bile verecek cevap bulamayınca büyü vardı da ondan oldu!
E iyi büyü varsa,yarın diğer gözünü patlatınca üzülme,ağlama o zaman.
Sebebi belliymiş madem...
Neyin çabası kardeş?Çaresiz ve üzgün bir insan için cevaplarinizçok vicdansizca bence kimse böyle bir hayatı istemez ama kizim çok üzülüyor onu görmeyince yada ben kizimdan ayrı kalamam anladinizmi çabam bunun için başka birsey değil yoksa bende biliyorum kapıyı çarpıp gitmeyi![]()
Kizimdan ayrı kalmaak istemiyorum bir saat bile olsa yasalar nasıl tam olarak bilmiyorum biraz arastrdmona göre hafta sonu 15 günde bir onda kalacakmis okula baslyncada yılda 15 gün bunlari da geçtim sürekli babasını soruyo dudaklarını buzuyo inanın ona kiyamiyorum icim parcalniyoKayınvalideyi boşverin de gözünüze yumruk atan korneayı yırtan bir adamla boşanmak için neden başkalarına soruyorsunuz ?
benim anlamadigim kiziniz kucukse velayet size verilir zaten siz neden kizinizdan ayri kaliyorsunuzKizimdan ayrı kalmaak istemiyorum bir saat bile olsa yasalar nasıl tam olarak bilmiyorum biraz arastrdmona göre hafta sonu 15 günde bir onda kalacakmis okula baslyncada yılda 15 gün bunlari da geçtim sürekli babasını soruyo dudaklarını buzuyo inanın ona kiyamiyorum icim parcalniyo
kizim 2 yaşına yeni girdi esimde alırım ne yapar ne eder alırım diyo ve bundan anliyorumki ben bu adamdan bosansam ayrı dert olacak basima kusup gittgmdede ariyo yalvariyoeve geldgmde boynuma sarılıp sadece agliyo ama sonra yine aynıbenim anlamadigim kiziniz kucukse velayet size verilir zaten siz neden kizinizdan ayri kaliyorsunuz
Cocugu olup bosanan tek siz değilsiniz.Her cocuk babasından ayrı kalınca üzülüyor, kızın böyle giderse babasız değil ama annesiz kalacak. Böyle bir adamdan boşan diyorlar yapamam demeye getiriyorsun,ne yapabilir bu insanlar..Kizimdan ayrı kalmaak istemiyorum bir saat bile olsa yasalar nasıl tam olarak bilmiyorum biraz arastrdmona göre hafta sonu 15 günde bir onda kalacakmis okula baslyncada yılda 15 gün bunlari da geçtim sürekli babasını soruyo dudaklarını buzuyo inanın ona kiyamiyorum icim parcalniyo
Hayır bosanmak istiyorum 6 aydır hep bunu düşünüyorum benim uzulmemönemli değil kalabalık bir aile içinde babasız cocuk büyütmek o çocuğa nasıl bir hayat vercem büyüyünce neler olcak bosaniraam bu adam beni ve kizimi rahat birakcakmi sadece bunları sürekli düşünüyorum ama sadece kizim kizim kizim bütün kafamın karışıklığı buCocugu olup bosanan tek siz değilsiniz.Her cocuk babasından ayrı kalınca üzülüyor, kızın böyle giderse babasız değil ama annesiz kalacak. Böyle bir adamdan boşan diyorlar yapamam demeye getiriyorsun,ne yapabilir bu insanlar..
o adam olmaz o zaman bosuna ugrasma cocugunuda alamaz korkma hic birak bence boyle bir ortamda kızınız daha cok zarar gorur sizden daha cok etkilenirkizim 2 yaşına yeni girdi esimde alırım ne yapar ne eder alırım diyo ve bundan anliyorumki ben bu adamdan bosansam ayrı dert olacak basima kusup gittgmdede ariyo yalvariyoeve geldgmde boynuma sarılıp sadece agliyo ama sonra yine aynı
Bırakacak mecbur bırakacak bunun kanunu var, rahatsız ederse karar cıkarırsınız,mahkeme size verir cocugu.. Bosanan tek anne siz değilsiniz, kayınvalidem eşim bebekken iki çocuğa cok zor sartlarda bakmış . Mesleği yokmuş iş bulmuş cocuklarına kimse bakmamış falan.. Yeter ki istek olsun,hakkınızda hayırlısı olsun.Hayır bosanmak istiyorum 6 aydır hep bunu düşünüyorum benim uzulmemönemli değil kalabalık bir aile içinde babasız cocuk büyütmek o çocuğa nasıl bir hayat vercem büyüyünce neler olcak bosaniraam bu adam beni ve kizimi rahat birakcakmi sadece bunları sürekli düşünüyorum ama sadece kizim kizim kizim bütün kafamın karışıklığı bu![]()
Ben normalde boşanmaya karşıyım gerçekten. Ama o evde sen psikolojin ne kadar sağlam olacak. Bu durumda sen kızına ne kadar sağlıklı annelik yapacaksın. Ailenin tutumu da önemli sana ve kızına.Doğru soyluyosunuz aslında ama kizim gözümüniçine bakıp baba gelmedi diye dudağını buzunce bütün dünyam yikiliyo yoksa kim katlanır bunlara
ellri kırılsın o kocanın ve onun gibi kocacıkların demem o ki boşanılacak bir erkek aslında aql ananı başına çal diycen ama kızın var işteKızlar merhaba beni hatırlayanlar olur belki daha öncede konu acmistimbir hatırlatma yapiym esimle çok büyük sorunlarım oldu tabikide sebeb annesi 2 kere babaevine gittim 2.cideannesi kizimi göndermedi ve kizim 4 ayını yeni bitirmişti 2 gün mama aldı ve anne sutunubıraktı !!!!daha hala bu yüzden birçok sağlık sorunu yaşıyoruz konu acilincada sen biraktirdin biz ne yaptık diyo esimde bunu onayliyo zaten esim gözünün önünde ne olursa olsun olmadi diyo bazen düşünüyorum bende şizofreni mi var diye !!neyse tam sorunlar hallaloldu dedimmm hoppp daha beterleri adam kavgalardan sonra hergun ailesine gitmek istyo biz gitmezsek onlar geliyo guya ayri evlerdeyiz hayır gelsinler basim üstüne ama annesi geldiğinde hiç rahat durmuyo hicccccc sanki kizim onun çocuğu gibi davraniyo ben sevince kizim beni sevince sürati asiliyo bana gıcık vermeye calisiyo öpüp sarılıp oghhh kiskananlar catlasin deyip bana bakiyo ben kac kere ona anne niye böyle yapiyosun ben niye kiskanym diye konustgmda yok annem niye sana soylym diyo ha birde kaynanmi anlatayım size kendisi annecim annecim diye herşeyi yapar asla rengini belli etmez aslaaaaaa o yüzden başta hep gider orda kalirdim onlardan cikmazdim yani çok severdim taa ki telefonu açık kalıp "ben insanı susarak cildirtirim , niye oğluma kötü olym o olsun torunumla oğlumla mutlu mutlu yasarim bende dedgni duyana kadar...şimdiki sorunda su kizlar esim hala ailem ailem ailemmmm diye benimle her gitmedigkmde yani hemen hergün kavga ediyo en son pazar günü için bir kavga basladiki sonu boşanma olacak gibi en ufak bir kavgada hemen seni sevmiyorum senden nefret edyrm gebersen kurtulsam keşke kizim için seninle evlym suanda kizim olmasa seni oldururm kafani kirarim bilmem ne deyip duruyo bende sinirlenip söylüyorum tabi yalan soylemiycem.ona özel sürprizler hazırlıyorum gecelik giyip kizimi uyutyrm mumlar hazrlyrm adam işini hallediyo dusunu aliyo kalk babamlara g idelm diyo agir hastalansam bile neyin var demiyo bazen soddette uyguluyo en son gozume vurdu korneasi yirtildi onun yuzunden yani onda bile nasil oldun demiyo ozur dilemeyi gectim yaptirmasaydin diyo ya bunun gibi birçok şey var anlatsam çok daha uzuycak tek iyi birsey soyleyebilirim size kustgmzde ne kdr agir kavgada etsek geliyo yanima birsey olmamis gibi davraniyo yada yemek yapıp beni cagryo gel sana yemek yaptım diye kafam allak bullak.birde kaynanmn birkackere kizima gizli gizli bir su icirdgni gördüm bu ne dedim hiç şişeye koydum dedi ama kizimda gitgide ona daha çok baglaniyo sanki.Kizlar eklemek istediğim birsey var öyle üzgünüm ki kendimi anlatamamisim bizim asıl sorunumuz kv çünkü hep o dolduruyo bu adamı buna eminim ve büyü yapiyo bu adam gelgitler yasiyo şimdiye bin yerde bosanirdim o kolay ben sunun için çabalıyorum hem kizkm babasız buyumesin benim gibi hemde kizimdan bir gece bile olsa ayrı kalmaya dayanamam bosansam sonuçta o kadının yanında ve eşimin yanında kalcak yasal olarak
Lütfen cevap verirken biraz ben olsam diye düşünün hangi anne evladını bırakıp gider bırakıp gitsem neden sütten kesildi benden ayrı kaldı diye uzulym sinir krizleri gecirym eşimin zoruyla annesine bıraktık hastane icin sonra da tartıştık olaylar biranda gelişti babama getrcem dedi getirmedi iki gun