• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir çıkar yol yok mu :(

gamzelim4884

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
7
1
1
merhaba ben bir şirkette çalışıyordum 4 ay öncesine kadar, orda 1 yıl kadar çalıştım, biri vardı, ilk zamanlar dikkatimi çekmemişti ama dikkatimi çekmeyi başardı ve sürekli uzun uzun bakışmalar, kur yapmalar, bir takım duyguların varlığını hissettirmeler, sonra onun en yakınlarınında bu durumu fark edip onlarında özellikle babasının gizliden gizliye benimle ilgili ona yakıştırma lafları,ailesinin bu durumun farkında olması, kuzeninin bana güya çaktırmadan ama bana onla ilgili bilgi vermesi (mesela önümden geçerken onun ismini söyleyip o şimdi şu şehirde falan demesi güya o gün işe gelmeyişinin sebebini bana duyuruyor) bir keresinde kendisinin tam on dakika boyunca gözünü kırpmadan beni seyretmesi gibi..bunun gibi bir sürü şey..aylarca böyle geçti sonra birden sanki bir gün içinde değişti.aynı işi yaptığım önceden orda çalışmış bir kadın daha işe alındı, sürekli tartışma kavga yaratarak beni orda huzursuz etmeye başladı, aynı masada çalışıyorduk yaa sürekli elini açıp okuyup okuyup dönüp yüzüme üflüyordu. bendede nefes darlığı var biraz, nerdeyse boğulacak gibi olurdum onun nefes kokusundan.ve daha neler neler yaptı..yönetime birçok defa bildirdiysemde sonuç çıkmadı hep o kadını çektim aylarca, en son sevdiğim kişiye de durumu izah ettim beni hep huzursuz ettiğini o da bende buldu hatayı hep, bir kerede o kızın bana iftira atmasıyla onun önünde tartıştık.ve artık sevdiğim kişi ve bazende babası o saatten sonra hep bana kızmaya başladılar.herşey benim aleyhime gelişti ve nasıl oldu ben bile anlayamadım. en sonunda başka bir iş buldum ve ordan ayrıldım. ama benim hala aklımda ve kalbimde olmaya devam ediyor bir türlü atamıyorum içimden asla çıkmıyor ve gün geçtikçe artıyor. bir iki defa yazdım soğuk konuştu, kahve içelim dedim çok yoğunum zamanım yok dedi, dayanamayıp en sonunda ona olan duygularımı ne hissediyorsam açıkca ona yazdım, o da bir daha bana mesaj atma dedi. durum böyle.kaldıramıyorum önce nasıldı sonra nasıl oldu.. işimden bile oldum, hem işimden hemde onu hergün görememek ve sesini duyamamak ve o kadının beni göndermeyi başarmasını ve benimde çok kolay ordan pes etmemi kaldıramıyorum bir türlü. ve üstelik işimdede o kadar başarılıyımki ordada öyleydim, beni öve öve bitiremiyorlardı kendi ve özellikle babası.şimdiki işimde çok huzurluyum..ama geri oraya gitmek istiyorum, gitsemmi, ne yapsam sevdiğim için, nasıl etsem nasıl bir yol izlesem hiç ama hiç bilemiyorum...

Back