Arkadaşlar ben öğretmenim 4 yıl önce memleketimden çok uzak bir şehre atandım ilk yıl çok zor geçti yalnızlık çok zor daha sonra eşimle tanıştım, o da öğretmen çalıştığımız yer esimin memleketi.. eşim bana açıldığında bizim birlikte olamacağımızı söyledim çünkü memleketime yakın bir yere tayin isteyecektim ailemi ve arkadaşlarımı çok özlüyordum. Eşim birlikte tayin isteriz bende izmirde yaşamayı hep istemiştim dedi ve bu şekilde ilişkimiz başladı.. Evlendik her şey yolunda fakat bu yalnızlık duygusu beni mahvediyor eşimin ailesiyle aynı ilçede oturmamıza rağmen çok soğuk ve kopuk bir aile kardeşler falan hiç görüşmüyorlar. Ben çat kapı gidebileceğim birine sahip değilim öyle çok yalnızım ki derdimi paylaşabileceğim kimse yok burda okulda birlikte çalıştığım bayanları kıskanıyorum her akşam aileleriyle kardeşleriyleler biz ise eşimle hep yalnızız..
2 yıldır Ege'ye tayin istiyoruz İzmir Manisa gibi illere fakat geçen yıl alan değişikliği yapıldığı için puanlar çok yükseldi yani artık oralara puanımın yetmesi imkansız gibi bir şey..
Evlenirken her şeye razı olan eşim şimdi Ege'de il beğenmiyor özellikle ailemin yaşadığı ili istemiyor küçük illeri beğenmiyor gelişmiş şehirlere de bizim puanımız yetmiyor.. YAlnızlık iyice beni kötü hale getirdi inanın çok bunalıyorum.. yazın ailemin yanındaydık 2 ay inanın hiç kendi evimi özlemedim.. Her gün ağlıyorum burası bana cehennem gibi geliyor, Eşim inadına devam ederse yoluma yalnız devam etmeyi düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
2 yıldır Ege'ye tayin istiyoruz İzmir Manisa gibi illere fakat geçen yıl alan değişikliği yapıldığı için puanlar çok yükseldi yani artık oralara puanımın yetmesi imkansız gibi bir şey..
Evlenirken her şeye razı olan eşim şimdi Ege'de il beğenmiyor özellikle ailemin yaşadığı ili istemiyor küçük illeri beğenmiyor gelişmiş şehirlere de bizim puanımız yetmiyor.. YAlnızlık iyice beni kötü hale getirdi inanın çok bunalıyorum.. yazın ailemin yanındaydık 2 ay inanın hiç kendi evimi özlemedim.. Her gün ağlıyorum burası bana cehennem gibi geliyor, Eşim inadına devam ederse yoluma yalnız devam etmeyi düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Son düzenleme: