Bir çıkış yolu bulamıyorum yardım..

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Kızlar daha önce de konu açmıştım. Eşimin 7 ay önce iş arkadaşıyla gereksiz samimi yazışmalarını gördüm. Ama net bir şey var diyemeyeceğim şekilde.. Neyse tartışma büyüdü aile büyüklerine de söyledim o sinirle vs. vs. Önce evliliğimizi kurtaralım diye yalvaran adam sonra sen beni herkese rezil ettin iftira attın diye bana düşman oldu. 2 yaşında çocuğumuz var çocuk için sabrettim hadi düzelir dedim. Evliliğin genel hatlarında benim de çok suçlarım vardı aşırı sinirli stresli bir yapım var. Bezdirmiş olabilirim diye düşündüm. Fakat gelin görün 7 ay geçmiş olmasına rağmen ne doğru düzgün çocuğunu görüyor ne beni. Maddi manevi bir faydası yok. Hatta kavgalı olduğumuz halde benden kaç kere para istedi verdim. Hadi düzelir umuduyla. Ailem de hiç karışmadı barışırsınız sonra biz kötü oluruz diye beklediler. Saygılarını korudular. Ben 7 aydır ailemle kalıyorum. Haftasonları da geziyor bazen gece kalmalı programlar yapıyor. Kaç kere boşanmak istediğini de söyledi ama dedim ya insan önce konduramıyor düzelir geçer sanıyorsun. Annem konuştu yapmayın toparlayın kendinizi ev tutalım size yeni dediler. Ok dedi ama ev işine de maddi manevi karışmadı. Her şeyi ailesi ve biz yaptık. Nihai konuşmamız ben sana karışmıcam naparsan yap dedim. Çocuk için bakalım deneyelim yoksa bitsin dava açalım dedim. Kararımız bu yönde oldu. Ben ona hiç karışmasam da en ufacık tartışmada seni o evde oturtmam diyor. Her şeyi bozarım diyor. Haftasonları zaten ortada yok, arkadaşlarlayım diyor. Ben ne yapsam kızlar yeni eve masraf da yapıldı. Aynı eve girip deneyip mi ayrılsam? Yoksa direkt dava açsam mı? Davayı da kendi açmıyor git sen aç diyor aylardır. Mesela geçen cuma geceden cumartesi geceye kadar yoktu. Ben de aramadım umurumda olmadığı için kendisi geldi suçlu psikolojisi ile yanağımı falan sıktı baktı ben sinirli değilim. Annemler vardı çekti gitti güya gönlümü aldı aklınca. Babam olmasa diyecektim bana kafana göre dokunamazsın diye. Sanırım kaç aydır tutarlı olmadığım için kaybettim. Davaya gideyim mi? Eve çıkıp birkaç ay havayı soluyup öyle mi açayım Not: Çocuğunu sadece sevip gidiyor. Babalıkla alakası yok. Maddi manevi faydası yok.

Düzelecek adam baştan düzelirdi,7 aydır arkadaşlarıyla gezip tozan, çocuğuna bile babalık yapmayan adamn neyini bekliyorsunuz?

Dönse kabul edecek misiniz?

Kim bilir neler yaptı bu sürede, sizinle biraradayken iş arkadaşıyla samimiyet kuran adam , yanında siz yokken öyle sadece arkadaşlarıyla gezmiyordur.

İstemediğini de söylemiş zaten, açın davayı, önünüze bakın.

Sizi bu duruma düşüren tartışma neydi merak ettim.
Eşinizle olan her sorunu ailelere yansıtmamanız gerektiğini anlamışsınızdır.
Ben olsam böyle bir evliliği yürütmezdim.
Siz evlilikte ısrarcı oldukça adam havalara girmiş.

Çalışan ayakları üstünde duran bir kadınsınız, boşayın gitsin.

bence tren raydan çıkmış artık. kurtaramazsın onu. peşine düşülecek insana da benzemiyor. yani bana göre suçu varmış ortaya çıkmış, hazır çıkmışken bari hepten herşey bitsin der gibi bi hali var. ailesini eşini seven erkek niye bi anda kopsun ki bi kavgadan. ya baştan beri bağlı değildi, yada bağı koparmak için bir bahane buldu kopardı...
senin gözlerinin içine boş bakan duygusuz bakan bir adamla aynı evde olmak zorunda değilsin, bi düşün derim

Düzelmez.
Adam bekar gibi yaşayıp keyfine bakıyor 7 aydır.

O zaten yolun yolcusuymuş, bahanesi olmuş, hazır aranız soğumuş.
Yarın bir gün şiddet ve hakaret başlayabilir, çocuk bu durumda daha çok zarar görebilir.

İyi bir avukat tutun eve gelmediğini hafta sonları kafasına göre takıldığını ispat etsin maddi yükümlülükler kira faturalar vs siz ödediğiniz ,sağlam bir tazminat alın ,cidden sapıtmış ,çamura yatıyor iftira diye ama belli ki iş arkadaşıyla başka bişi varmış ipimi koparmaya yer arıyormuş

Size faydası olmayan adama neden para verip durdunuz ki.

Kesinlikle böyle biri değildi bu kadar değişeceği aklıma gelmezdi. Ben 7 aydır bu yüzden konduramadım bence

O zaten yolun yolcusuymuş, bahanesi olmuş, hazır aranız soğumuş.
Yarın bir gün şiddet ve hakaret başlayabilir, çocuk bu durumda daha çok zarar görebilir.
Evet orda beni rahat bırakacağını bilsem oğlumla oturucam ama rahat bırakmaz..

Kesinlikle haklısınız. Evet her şey düzelse bile ben bu 7 ayı unutamam. Oğluyla 1,5 yaşıdnan beri haftasonu vakit geçirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…