Bir gün bana dedi ki biz çok kırdık yıllardır birbirimizi yorgunum. Biraz uzaklaşsak mı vs. sonra kıyamadı eve gittik yine akşam. tel hep elindeydi bak bulurum kimle konuştuğunu dedim nitekim sabah gördüm yazışmaları. ordan kıyamet koptu uzadı da uzadı.Sizi bu duruma düşüren tartışma neydi merak ettim.
Eşinizle olan her sorunu ailelere yansıtmamanız gerektiğini anlamışsınızdır.
Ben olsam böyle bir evliliği yürütmezdim.
Siz evlilikte ısrarcı oldukça adam havalara girmiş.
Çalışan ayakları üstünde duran bir kadınsınız, boşayın gitsin.
Aynı fikirdeyim asla unutamam asla7 aydır yokluğuna alışmadınız mı ?hazır alışmışken boşanın ,hadıı herşey düzeldi bu yasadıklarınızı unutacak mısınız?Bence ıkınızde unutmassınız
Allah akıl versin tam bir vicdansızmışeşinden bir hayır görmüyorsan yol yakınken önüne bak, şimdi 3 iken yarın bir gün 4, 5 olursunuz o zaman hiç dönemezsin... Allah böyle erkeklere akıl, fikir, merhamet versin.
Demek ki soğumuştu bahanesi oldu. Kızla da konuşunca güven geldi belki de aşık oldubence tren raydan çıkmış artık. kurtaramazsın onu. peşine düşülecek insana da benzemiyor. yani bana göre suçu varmış ortaya çıkmış, hazır çıkmışken bari hepten herşey bitsin der gibi bi hali var. ailesini eşini seven erkek niye bi anda kopsun ki bi kavgadan. ya baştan beri bağlı değildi, yada bağı koparmak için bir bahane buldu kopardı...
senin gözlerinin içine boş bakan duygusuz bakan bir adamla aynı evde olmak zorunda değilsin, bi düşün derim
Bırak davayı o açsın...Aklınca belkide sen dava aç ki nafaka falan istesin diye kurnazlık da yapabilir.Ailenin yanına git boşanmak istiyorum davayı da sen aç seni terkediyorum de ve ayrıl yanından....bu işin denenecek bir tarafı kalmamış benceKızlar daha önce de konu açmıştım. Eşimin 7 ay önce iş arkadaşıyla gereksiz samimi yazışmalarını gördüm. Ama net bir şey var diyemeyeceğim şekilde.. Neyse tartışma büyüdü aile büyüklerine de söyledim o sinirle vs. vs. Önce evliliğimizi kurtaralım diye yalvaran adam sonra sen beni herkese rezil ettin iftira attın diye bana düşman oldu. 2 yaşında çocuğumuz var çocuk için sabrettim hadi düzelir dedim. Evliliğin genel hatlarında benim de çok suçlarım vardı aşırı sinirli stresli bir yapım var. Bezdirmiş olabilirim diye düşündüm. Fakat gelin görün 7 ay geçmiş olmasına rağmen ne doğru düzgün çocuğunu görüyor ne beni. Maddi manevi bir faydası yok. Hatta kavgalı olduğumuz halde benden kaç kere para istedi verdim. Hadi düzelir umuduyla. Ailem de hiç karışmadı barışırsınız sonra biz kötü oluruz diye beklediler. Saygılarını korudular. Ben 7 aydır ailemle kalıyorum. Haftasonları da geziyor bazen gece kalmalı programlar yapıyor. Kaç kere boşanmak istediğini de söyledi ama dedim ya insan önce konduramıyor düzelir geçer sanıyorsun. Annem konuştu yapmayın toparlayın kendinizi ev tutalım size yeni dediler. Ok dedi ama ev işine de maddi manevi karışmadı. Her şeyi ailesi ve biz yaptık. Nihai konuşmamız ben sana karışmıcam naparsan yap dedim. Çocuk için bakalım deneyelim yoksa bitsin dava açalım dedim. Kararımız bu yönde oldu. Ben ona hiç karışmasam da en ufacık tartışmada seni o evde oturtmam diyor. Her şeyi bozarım diyor. Haftasonları zaten ortada yok, arkadaşlarlayım diyor. Ben ne yapsam kızlar yeni eve masraf da yapıldı. Aynı eve girip deneyip mi ayrılsam? Yoksa direkt dava açsam mı? Davayı da kendi açmıyor git sen aç diyor aylardır. Mesela geçen cuma geceden cumartesi geceye kadar yoktu. Ben de aramadım umurumda olmadığı için kendisi geldi suçlu psikolojisi ile yanağımı falan sıktı baktı ben sinirli değilim. Annemler vardı çekti gitti güya gönlümü aldı aklınca. Babam olmasa diyecektim bana kafana göre dokunamazsın diye. Sanırım kaç aydır tutarlı olmadığım için kaybettim. Davaya gideyim mi? Eve çıkıp birkaç ay havayı soluyup öyle mi açayımNot: Çocuğunu sadece sevip gidiyor. Babalıkla alakası yok. Maddi manevi faydası yok.
Her hakkımı isticemBu adamdan hayır gelmeyeceği ortada. İşleri de en baştan zaten içinden çıkılmaz bir hale getirmişsiniz. Boşan bari ne olduğun belli olsun. Nafaka, tazminat haklarını istemeyi unutma...
çok acı ama güya çocuğunu çok düşünüyormuşadam seni de çocuğunu da hayatında istemiyor. niye hala üsteleyip zorla evli tutmaya çalışıyorsunuz?
artık umudum yok başta vardıHâla acaba düzelir mi umudunuz var. Biz söyleyelim düzelmez kendinizi daha fazla üzmeyin.
Benden mi nafaka isticek anlamadım? 7 aydır git dava aç diyorBırak davayı o açsın...Aklınca belkide sen dava aç ki nafaka falan istesin diye kurnazlık da yapabilir.Ailenin yanına git boşanmak istiyorum davayı da sen aç seni terkediyorum de ve ayrıl yanından....bu işin denenecek bir tarafı kalmamış bence
Evet sizden isteyebilir...Madem sizi istemiyor neden kendi açmıyor davayı....neden size aç diye ısrar ediyor aylardır...Mutlaka düşündüğü bir hainlik vardır derim benBenden mi nafaka isticek anlamadım? 7 aydır git dava aç diyor
Tam olarak bundan kaybetmissiniz .Sanırım kaç aydır tutarlı olmadığım için kaybettim
Olan olmuş şimdi pişmanlık duymanın bir faydası yok...şimdiye kadar tutarlı olamadınız belki ama şimdiden sonra olursunuz karşısına çok net çıkınTam olarak bundan kaybetmissiniz .
Kendisi açsa dilekçeye yazacak bir şeyi yok. çocuğuyla ilgilenen çalışan ve çevresinde sevilen biriyim ben bence bu yüzden. koynumda bu kadar hain biri varmış şaşırtıcıEvet sizden isteyebilir...Madem sizi istemiyor neden kendi açmıyor davayı....neden size aç diye ısrar ediyor aylardır...Mutlaka düşündüğü bir hainlik vardır derim ben
Boşanma fikri nedense bir anda gelmiyor insana böyle beyin oyun oynuyor travma gibi bir şey. once kurtarmaya çalışıyor insangeri dönmez o seni silmiş çok zaman geçmiş üzerinden hala niye dava açmadın 7 ay olmuş gelen 1 haftada gelirdi
kesinlikle zaten asla ne arıyorum ne soruyorum aylardır hep o arıyor 2 yaşındaki oğlunu telefonla soruyor :SOlan olmuş şimdi pişmanlık duymanın bir faydası yok...şimdiye kadar tutarlı olamadınız belki ama şimdiden sonra olursunuz karşısına çok net çıkın
AminnnnnNe adamlar var yaAllah herkesi iyilerle karşılaştırsın
Aldatma değil ama sanki özel bir ilgi hissettim belki müdahale etmesem başlayacaktı. Çünkü kıza boşanma aşamasındayız demiş bizim için. Halbuki öyle bir şey yoktu.Öncelikle aldattığına emin olmadan bu tür bir suçlamaya girmişsen hata yapmışsın. Dediği gibi iftira haksızlığa uğramak güzel bir durum değil.
Sanırım annenin evine gitmişsin ki terketme oluyor bu evlilikte gerçekten bir çok duyguyu sarsan bir davranış.
Öyle her zaman burda yazdıkları gibi salya sümük ağlayıp burnu sürtünen bir koca olmuyor.
Çok suçlamalarım vardı sinirli stresli biriyim demişsin bunlarda yavaştan eşini soğutmuş olabilir.
Benim şahsi düşüncem konuşup beyaz bir sayfa açılıp açılamayacağını sormak. Olmuyorsa da medeni bir şekilde kalan yollara bakmak gerek. Neticede çocuğunun babası en güzel cevap kocandan gelecek konuşmak en doğrusu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?