Bir çıkış yolu bulamıyorum yardım..

Bir gün bana dedi ki biz çok kırdık yıllardır birbirimizi yorgunum. Biraz uzaklaşsak mı vs. sonra kıyamadı eve gittik yine akşam. tel hep elindeydi bak bulurum kimle konuştuğunu dedim nitekim sabah gördüm yazışmaları. ordan kıyamet koptu uzadı da uzadı.

Demek ki soğumuştu bahanesi oldu. Kızla da konuşunca güven geldi belki de aşık oldu

Bırak davayı o açsın...Aklınca belkide sen dava aç ki nafaka falan istesin diye kurnazlık da yapabilir.Ailenin yanına git boşanmak istiyorum davayı da sen aç seni terkediyorum de ve ayrıl yanından....bu işin denenecek bir tarafı kalmamış bence

Benden mi nafaka isticek anlamadım? 7 aydır git dava aç diyor

Ne adamlar var ya Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

Benden mi nafaka isticek anlamadım? 7 aydır git dava aç diyor
Evet sizden isteyebilir...Madem sizi istemiyor neden kendi açmıyor davayı....neden size aç diye ısrar ediyor aylardır...Mutlaka düşündüğü bir hainlik vardır derim ben

geri dönmez o seni silmiş çok zaman geçmiş üzerinden hala niye dava açmadın 7 ay olmuş gelen 1 haftada gelirdi

Evet sizden isteyebilir...Madem sizi istemiyor neden kendi açmıyor davayı....neden size aç diye ısrar ediyor aylardır...Mutlaka düşündüğü bir hainlik vardır derim ben
Kendisi açsa dilekçeye yazacak bir şeyi yok. çocuğuyla ilgilenen çalışan ve çevresinde sevilen biriyim ben bence bu yüzden. koynumda bu kadar hain biri varmış şaşırtıcı

geri dönmez o seni silmiş çok zaman geçmiş üzerinden hala niye dava açmadın 7 ay olmuş gelen 1 haftada gelirdi
Boşanma fikri nedense bir anda gelmiyor insana böyle beyin oyun oynuyor travma gibi bir şey. once kurtarmaya çalışıyor insan

Olan olmuş şimdi pişmanlık duymanın bir faydası yok...şimdiye kadar tutarlı olamadınız belki ama şimdiden sonra olursunuz karşısına çok net çıkın
kesinlikle zaten asla ne arıyorum ne soruyorum aylardır hep o arıyor 2 yaşındaki oğlunu telefonla soruyor :S

Öncelikle aldattığına emin olmadan bu tür bir suçlamaya girmişsen hata yapmışsın. Dediği gibi iftira haksızlığa uğramak güzel bir durum değil.

Sanırım annenin evine gitmişsin ki terketme oluyor bu evlilikte gerçekten bir çok duyguyu sarsan bir davranış.
Öyle her zaman burda yazdıkları gibi salya sümük ağlayıp burnu sürtünen bir koca olmuyor.

Çok suçlamalarım vardı sinirli stresli biriyim demişsin bunlarda yavaştan eşini soğutmuş olabilir.

Benim şahsi düşüncem konuşup beyaz bir sayfa açılıp açılamayacağını sormak. Olmuyorsa da medeni bir şekilde kalan yollara bakmak gerek. Neticede çocuğunun babası en güzel cevap kocandan gelecek konuşmak en doğrusu bence.

Aldatma değil ama sanki özel bir ilgi hissettim belki müdahale etmesem başlayacaktı. Çünkü kıza boşanma aşamasındayız demiş bizim için. Halbuki öyle bir şey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…