Bir çıkmaza girdim ki...

işte bu canım en iyisini yapıyorsun evlenipte kucağında çocuğunla kalıp pişman olacağına şimdi ağla ve rahatla yaşında küçükmüş daha ne erkekler çıkar karşına ve çıkacakta sakın geri adım atıpta tekrar dönme...şimdi böyleyse evlenince hiç ilgisi kalmaz ya şuan senin üzerine titremesi lazımdı şuan derken 1 yıl içerisinde yani takma kafana... hakkında hayırlısı canım:teselli:

teşeşşür ederim olumunekankayizsmile
elimden geleni yapmaya çalışıyorum...geçecek inşaAllah...

bende bölyle düşünüyorum canım...
ne evlilikler varki Rabbim göstermesin onca yıldan onca emekten sonra bitiyor...kaldıki bizim ilişkimizde emekte yoktu...evlide değiliz...
yol yakınken dönmek en iyisi oldu...
şimdi belki 1 hafta belki 1 ay hatta 1 sene ağlarım...ama sonuç olarak geçer...
evlenseydik bunun ızdırabı bi ömür kalacaktı omuzlarımda...
o yüzden Rabbime şükretmem lazım,erken farkına vardığım için...

iyi güzel de bir şey soracağım, ayrılır ayrılmaz neden öğretmene haber verme gereği duydun?

iyi güzel de bir şey soracağım, ayrılır ayrılmaz neden öğretmene haber verme gereği duydun?

özellikle haber vrme amacıyla konuşmamıştık...sadece sohbet ederken konu açıldı ve söyledim...bunu bilip bilmemesi önemli değil zaten...sonuç aynı...bilsede bilmese benim kararım net
hayatıma bi müddet kimseyi sokmayacağım
o da biliyor bunu...

Bu yaşında bu kadar kararlı ve güçlü olmandan dolayı kutluyorum seni..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…