Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Cümleten hayırlı akşamlar kızlar.
Bu başlıkta da konu açmadım demem artık :P

Şimdi arkadaşlar bir ulusa seslenişle bir çoğunuz hamile olduğumu duydunuz artık.🤭
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin diyerek hemen konuma geçiş yapıyorum.

Affınıza sığınarak hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle cinsi münasebette bulunmuyoruz. Sebeplerine gelecek olursak ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktora cinsel ilişki durumu ne olacak dediğimizde bize durun bakalım önce kalp atışı vs duyulsun bebek bi görünsün. Ondan sonra duruma göre devam edilir dedi.

Tabi eşim de bende bunu duyunca ziller çan çun etti. Canım isteye isteye kaçtım heriften oda benden tabi. Velhasıl kelam ben memlekete gittim 1 ay yine tık olmadı. Orada bebeği gördüm kalp atışlarını duydum. Her şey normal gidiyordu.
Neyse heyecandan bizim meseleyi sormayı unuttum doktora yine.

Şimdi evimize geldik. Bizde hala tık yok ben düz duvarda sekmeye başladım. Eşim hala tırsıyor. Sağlık ocağına gittik kan tahlili sonuçları vs her şey normal çıktı yine ben orda da sormayı unuttum. (Kendimi tebriki şayan ediyorum)

Velhasıl bugün gittik bebeği görelim hemde 2li test için randevu alalım hemde bizim yılan hikayesine dönen şu meseleyi soralım diye. Ulaaa bebeği ekranda hareket ederken görünce ikimizde de kafa gitti. Doktora hiçbir şey sormadan avare avare çıktık eve geldik.

Yav dedim ki ben ne için gittim. Lanet olsun yine unuttum. Valla başlarım doktora ya görüyorsun her şey normal işte biz hala neyden tırsıyoruz dedim. Bizimki homurdanmaya başladı. Dur bakalım doktora sormadan bir şey yapamayız zaten sinek kadar korkuyorum çocuğa çarpar bir şey olur diye dedi delirdim. BXNFNFNCNCNFNFNFNNF

Ya dedim ki cahil misin? Çocuk nerde biz neredeyiz ümmet-i muhammet aşkına. Dedi yok yok biz işimizi garantiye alalım. 9 ay bu bebek icin ne çektik biliyorsun demi dedi beni yeniden altıma ettirdi sağolsun.

Şimdi size soruyorum kızlar doktor anormal bir şey olsa söylerdi testler temiz bebek yerinde. Her şey güzel gidiyorken ilişkiye girmenin bir sakıncası var mı?
Yada sizler nasıl yaptınız bu işleri? Az beni aydınlayın ya. Zira cahildim dünyanın rengine kandım modunda devam edecez bu gidişle.

Bir dahaki randevu haftaya. Yerler ayağımın altından kayıyor artık:P..

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, sağ salim gelsin inşallah :KK51:

Hamile kaldığım ilk günden beri ilişkiye devam bizde, azalma olmadığı gibi artış var :D

Doktorum son aya kadar hiçbir sakınca yok dedi. Kanama durumu olursa o zaman yasaklar getiriliyor

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, sağ salim gelsin inşallah :KK51:

Hamile kaldığım ilk günden beri ilişkiye devam bizde, azalma olmadığı gibi artış var :D

Doktorum son aya kadar hiçbir sakınca yok dedi. Kanama durumu olursa o zaman yasaklar getiriliyor
Canim sağol.
Sende sağ salim al yavrunu kucağına.
Yarabbiiiii bende ne kanama ne düşük tehlikesi hiçbir şey yok biz kendi kendimize ilk doktor öyle dedi diye avare olduk.

Şu hale bak ya yazdıklarını okuyunca bir miktar kırıldım kendimize.😑

Canim sağol.
Sende sağ salim al yavrunu kucağına.
Yarabbiiiii bende ne kanama ne düşük tehlikesi hiçbir şey yok biz kendi kendimize ilk doktor öyle dedi diye avare olduk.

Şu hale bak ya yazdıklarını okuyunca bir miktar kırıldım kendimize.😑
Amiiin, bebiklerimiz sağ salim gelsin annelerine :KK200:

Benim de ne kanamam ne de düşük tehlikem olmadı olsaydı o zaman doktorlar yasak ya da sınır koyuyor. Valla davşan gibiyiz :D

Cümleten hayırlı akşamlar kızlar.
Bu başlıkta da konu açmadım demem artık

Şimdi arkadaşlar bir ulusa seslenişle bir çoğunuz hamile olduğumu duydunuz artık.
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin diyerek hemen konuma geçiş yapıyorum.

Affınıza sığınarak hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle cinsi münasebette bulunmuyoruz. Sebeplerine gelecek olursak ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktora cinsel ilişki durumu ne olacak dediğimizde bize durun bakalım önce kalp atışı vs duyulsun bebek bi görünsün. Ondan sonra duruma göre devam edilir dedi.

Tabi eşim de bende bunu duyunca ziller çan çun etti. Canım isteye isteye kaçtım heriften oda benden tabi. Velhasıl kelam ben memlekete gittim 1 ay yine tık olmadı. Orada bebeği gördüm kalp atışlarını duydum. Her şey normal gidiyordu.
Neyse heyecandan bizim meseleyi sormayı unuttum doktora yine.

Şimdi evimize geldik. Bizde hala tık yok ben düz duvarda sekmeye başladım. Eşim hala tırsıyor. Sağlık ocağına gittik kan tahlili sonuçları vs her şey normal çıktı yine ben orda da sormayı unuttum. (Kendimi tebriki şayan ediyorum)

Velhasıl bugün gittik bebeği görelim hemde 2li test için randevu alalım hemde bizim yılan hikayesine dönen şu meseleyi soralım diye. Ulaaa bebeği ekranda hareket ederken görünce ikimizde de kafa gitti. Doktora hiçbir şey sormadan avare avare çıktık eve geldik.

Yav dedim ki ben ne için gittim. Lanet olsun yine unuttum. Valla başlarım doktora ya görüyorsun her şey normal işte biz hala neyden tırsıyoruz dedim. Bizimki homurdanmaya başladı. Dur bakalım doktora sormadan bir şey yapamayız zaten sinek kadar korkuyorum çocuğa çarpar bir şey olur diye dedi delirdim. BXNFNFNCNCNFNFNFNNF

Ya dedim ki cahil misin? Çocuk nerde biz neredeyiz ümmet-i muhammet aşkına. Dedi yok yok biz işimizi garantiye alalım. 9 ay bu bebek icin ne çektik biliyorsun demi dedi beni yeniden altıma ettirdi sağolsun.

Şimdi size soruyorum kızlar doktor anormal bir şey olsa söylerdi testler temiz bebek yerinde. Her şey güzel gidiyorken ilişkiye girmenin bir sakıncası var mı?
Yada sizler nasıl yaptınız bu işleri? Az beni aydınlayın ya. Zira cahildim dünyanın rengine kandım modunda devam edecez bu gidişle.

Bir dahaki randevu haftaya. Yerler ayağımın altından kayıyor artık..
Tabiki bir zarari yok bizde duydugumuzdan itibaren devam ettik bebek nerde o nerde kocanizda komikmis ya bebege carparsa

Amiiin, bebiklerimiz sağ salim gelsin annelerine :KK200:

Benim de ne kanamam ne de düşük tehlikem olmadı olsaydı o zaman doktorlar yasak ya da sınır koyuyor. Valla davşan gibiyiz :D
Aman aman maşallah de kız.

Bende goril gibi olmayı tercih ederdim ama eşim benden daha tırsak çıktı. 38 yaşındaki herif beni evirip çevirmekten korkuyor şaka gibi:D

Aman aman maşallah de kız.

Bende goril gibi olmayı tercih ederdim ama eşim benden daha tırsak çıktı. 38 yaşındaki herif beni evirip çevirmekten korkuyor şaka gibi:KK70:
Ya erkeklerde o gereksiz korku oluyor başlarda, bi benim adamda olmadı hiç tınlamadı :D

Biz 13.haftaya kadar normal devam ettik sorun da olmadı ama 13.haftadan sonra bikere pembe lekelenmem oldu,ilişkiden olmuş olma ihtimali vardı çünkü o gün ilişki de olmuştu. O zamn ikinci bi emre kadar yasak yedik :KK14:

İstemsizce konuna guldum yaaa
Çok tatlı anlatmissin :)

Cevaba gelecek olursak aslında sakıncalı bi durum yok bebek de saglikli :) herkesin libidolar tavan yapıyor hamileyken :)
Benimki ayyuka çıktı indiremiyorum da :D
Bende normal diye düşünüyorum ama eşim sanki namusu elden gidecekmiş gibi davranıyor

Haberlere çıkmıştı ya bi kadın hamileyken hamile kalmıştı 😂 milyonda bir ihtimal herhalde çok zor yani ama demek ki yapılıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.

Back
X