- Konu Sahibi Sardunya21
-
200 tl bir muayene ücreti, bir omega 3 parası, ufak bir tahlil parası. Arkadaşım evini sattı haklısınız e kavuştu evladına, bir kere evi bebek için sattık lafını duymadım. 200 tl bana çok ilginç geldi , hala ilginç geliyor.Allah en uygun vakitte size nasip etsin arkadaşım.Bu yaşadıkların zor şeyler 10.senedir bekleyen bir insan olarak seni anlıyorum ama arkadas bunu yazarken bu yasadiklarini bilmiyordu öncesinde yazmadın ayriyeten yazmış olsan dahi 200 tl yi oraya yazman biraz tuhaf olmuş bu yolda ev araba satan insanlar var 200 tl nedir ki
Yumurtlama gununden baslayarak o cift cizgiyi gorebilmek icin (halbuki 10 gun gecmeli)her gun test yaptm. Dedim ya o ay takinti haline getrmstm diye. Lutfen rakama takilmayiniz.Anlattıklarınızla 200 tl detayının ne alakası var ?
Rakama takilmayin. 200 tl tabiki onemsiz. Aslinda gereksiz yere sık test yaptm anlaminda idi o. Ama tabi anlatimim yanlis olduBu yaşadıkların zor şeyler 10.senedir bekleyen bir insan olarak seni anlıyorum ama arkadas bunu yazarken bu yasadiklarini bilmiyordu öncesinde yazmadın ayriyeten yazmış olsan dahi 200 tl yi oraya yazman biraz tuhaf olmuş bu yolda ev araba satan insanlar var 200 tl nedir ki
Amin inşallah çok sağol bizim harcadiklarimiz da çok fazla oldu vitamin ,takviye edicilere verdigimizi hiç saymiyorum 40.000 tlnin üstünde şu an .daha da gidecek sonucunu da bilemiyoruz tabi rabbim ne taktir ettiyse artık 200 tl falan bu yollarda devede tüy kadar kalıyor. Neyse rabbim bu yolda çaba gosteren ,isteyen herkese nasip etsin200 tl bir muayene ücreti, bir omega 3 parası, ufak bir tahlil parası. Arkadaşım evini sattı haklısınız e kavuştu evladına, bir kere evi bebek için sattık lafını duymadım. 200 tl bana çok ilginç geldi , hala ilginç geliyor.Allah en uygun vakitte size nasip etsin arkadaşım.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu yola girince olsun istiyorsunuz rakamlarin bi onemi kalmiyor arkadas onu vurguladi aslinda bu arada psikoloji de çok önemli kendinizi rahat bırakın biraz stres olayları çıkmaz bi rhale getiriyorRakama takilmayin. 200 tl tabiki onemsiz. Aslinda gereksiz yere sık test yaptm anlaminda idi o. Ama tabi anlatimim yanlis oldu
Evet çok haklısınız çok acı.hareketlerini hissedip cinsiyetini bile bildiği bebeğini kaybettiği için olmasın sakın..kimbilir ne hayalleri vardı bazen ne kadar rahat yorum yazıyorsunuz trajedi değil de ne hamilelik yaşadınız mı merak ettim doğrusu ..
İnş pozitif olur ben de tüp bebekle kavuştum bebeğimeUmitsizlenmek için erken değil mi ?10 yıldır hasretle bekliyorum 9 ay önce tüp bebek tedavisine başladım 40.000 tl harcadik daha da ne olacagi belirsiz ümit az .Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah ama kendi kendine bu kadar acıma hayata odaklan ,vücudun dinlensin biraz bebiş geleceği zamanı bilir rahat bırak biraz
35 yaşındayım 5 embriyo donduruldu inşallah olur inşallah....İnş pozitif olur ben de tüp bebekle kavuştum bebeğime
Yaşın kaç
İnşallah olur35 yaşındayım 5 embriyo donduruldu inşallah olur inşallah....
İnşallah hadi güzel haber bekliyorum vve olacak inşallahOlur da hamile kalirsam soz buraya yazacagm. 5 gune belli olacak insallah
neden itici geldiki hayaller yıkılan umutlar her adet sonunda ağlamalar.bnde 2 sene boyunca bekledim çift çizgiyi sonunda tüp bebek ilk denemede kızıma kavuştum şükürler olsun anne olma yolunda olan herkese hassasım artık çok200 tl detayı bana çok itici geldi..
aslında gebelik testi 5 tl ve arkadaş kaç kez gebelik testini yaptığını umutlandığını anlatmak istemiş bnce..yoksa bu uğurda ne paralar dökülüyor muayeneler eşime aldığım vitamin takviyeler kendimin koenzim q 10 lar aktar masrafları en son tüp bebek ilaç ve masrafları benm de harcadığm haddi hesabı yok ama kızmın kokusunu içime çektim ya herşeye değerAmin inşallah çok sağol bizim harcadiklarimiz da çok fazla oldu vitamin ,takviye edicilere verdigimizi hiç saymiyorum 40.000 tlnin üstünde şu an .daha da gidecek sonucunu da bilemiyoruz tabi rabbim ne taktir ettiyse artık 200 tl falan bu yollarda devede tüy kadar kalıyor. Neyse rabbim bu yolda çaba gosteren ,isteyen herkese nasip etsin
derdinizi çok iyi anlıyorum bence güzel tarafından bakın umut var, vucudunuz yeni yeni kendine geliyor.6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
Olur inşallah canım sıkma canını.6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
Ah be kuzum. Empati boyle bisey iste. Beni cok iyi anlamissin. Para dgl mesele. Hayaller. O an dusunmeden yazdim muhtemelen 200 tl detayini. Aglamak , yikilan umutlarm. Neyse.buna da Sukurler olsn. Bu ay cok umutluyum. InsAllah yavrum bana gelecek.neden itici geldiki hayaller yıkılan umutlar her adet sonunda ağlamalar.bnde 2 sene boyunca bekledim çift çizgiyi sonunda tüp bebek ilk denemede kızıma kavuştum şükürler olsun anne olma yolunda olan herkese hassasım artık çok
Bu yolda para hesabı yapılması itici gelen..neden itici geldiki hayaller yıkılan umutlar her adet sonunda ağlamalar.bnde 2 sene boyunca bekledim çift çizgiyi sonunda tüp bebek ilk denemede kızıma kavuştum şükürler olsun anne olma yolunda olan herkese hassasım artık çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?