- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi Sardunya21
-
evet o anlamda haklısınız ben 6 senedir olmuyor sandım ama 5 sene istememiş zatenTrajedi diye ondan bahsetmiyorum tabii ki, saçmalamayın Allah aşkına. O durum ayrı. Ben de anneyim, düşük de yaşadım öncesinde. Ama sanki senelerdir olmuyor gibi bahsetmiş, beş sene on sene evlat hasreti çekenlere haksızlık gibi geliyor bu bana. Dilerim Allah tez zamanda doldurur kucağını.
Genetigi ve bizim kan sonuclarimz herseyi temiz cikti. Saglik personeliyim. Acab diyorum biseye mi dikkat etmedim. Aklimda deli sorularCanım daha 3 ay olmuş. Üstelik doğum bu , kürtaj değil. Çok çok normal olmaması. Rahmin ve beynin henüz alışmamıştır düzene. Bu kadar stres yapar, bu kadar üzülürsen , bu sefer stresten olmaz. Doğal yollarla hamile kalabiliyorsun, zamanı geldiğinde anne olacaksın.
Bebek neden vefat etti? Asıl önemli olan bu. Tekrarlayacak bir sıkıntı var mı? Benim ilk bebeğim 10 haftalık kalbi durdu, kızımda da 5 ay yattım, sürekli kanamam oldu mesela. Dikkat etmen gereken bir sonraki hamileliği hazırlıklı beklemek.
Sanmıyorum, sağlık personeliymişsin zaten dikkat etmişsindir. Kuzenimin ilk bebeği de 6 aylıkken vefat etti, akciğerlerinde kanser buldular. Panikleyip kuzeni taradılar deli gibi ,hiç bir şey çıkmadı. Zaman öyle tuhaf ki ,en ufak bir şey bile bir organda bozukluğa sebep olmuş olabilir. Tohumlar hibrit, ürünler genetiği değiştirilmiş, etler antibiyotikli kaçamıyorsun çok istesende.Genetigi ve bizim kan sonuclarimz herseyi temiz cikti. Saglik personeliyim. Acab diyorum biseye mi dikkat etmedim. Aklimda deli sorular
Canım daha çok yeni benim arkadaşım sonra başka bir akrabamda senin gibi bebeklerini kaybetmişlerdi ıkisinin de doktoru en az 6 ay bebek düşünme rahim kendini toparlasın demişlerdi6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
Kelime anlami olarak evet haklisiniz. Ama yukarida yazmistim yine. Yumurta rezervim cok dusukms. Doktorum menopoza grbblrsin dedi. Yoksa haşa en iyisini Rabbim bilir
Alllah. Razi olsun kardes. Hamileyken ben de kime dua ettiysem kaldi hepsi.Herzaman dua ederim Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın diye hamileyim sizede dua ediyorum inşallah biran önce güzel haberler bekliyoruz senden....
Rabbim inşallah size evlat nasip eder. Amin6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?