Bir cizgiye hasretim😞

Var ya, aklimdaki dusunceye tercuman olmussun.yasim 33 olmak uzere. Kendi kendime dedim ki yasim gecmeden 2. Arkadan gelir belki diye. Senin bu mesajini grdum snra.

Rabbim sabır versin
En kısa zamanda da sağlıklı bir bebek versin
Kaybının sebebini araştırdılar mı , kan pıhtılaşması testi yapıldı mı

İnşallah bir an önce bi bebeğin olur.

En kısa zamanda nasip olur inşallah.

12.yılımda 37 yasında tüp bebekle anne oldum. Bunu sürekli yazıyorum zaten. Yani sizi çok iyi anşayan, yaşadıklarınızı bilen biri olarak bir şeyler yazmak istiyorum.
1.lütfen yaşa takılmayın. Çünkü bunu takıntı haline getirdikçe sonuç olumsuz yönde ilerliyor.
2.Hayat sadece anne olmaktan ibaret değil. Dünya dönüyor, hayat devam ediyor. Allah'ın bize hediye ettiği hayatı, lütfen tadını çıkararak yaşayın. Anne olmak için elinizden geleni yapın ama başka şeylere de odaklanın. Ben en son tüp bebek yaptırırken kendi kendime oyun oynadım. Belki size komik gelcek ama. Dedim ki benim beynimde bir düğme var ben dra gidicem orda kafamdakileri sorucam ama muayenehaneden çıkınca beynim deki düğmeyi kapatıcam ve hayata karısıcam:) gerçekten öyle yaptım.
3.Hamile görünce üzülmeyin olayı içselleştirmeyin. Çünkü her şeyin bir vakti var. Güneş zamanından önce doğmaz veya batmaz.
4.Elalemin dedikleri hiç önemli değil. Çünkü değerli olan benim, onlar değil
ALLAH TÜM İSTEYENE SAĞLIKLA BEBEK NASİP ETSİN
ÇOK AMİN

Gebelik kayıpları olan biri olarak,rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.bir kere nasip ettiyse yine edecektir.sadece saplantı haline getirmeyip ,zaten hayırlı zamanda geleceğine inanırsanız çok beklemezsiniz.bakın ben onca isyan onca ağlama onla doktor anca iğne onca tahlil yine ağlama yine isyanlardan sonra ,tek tüpümle 2.kere hamileyim.
Allah ol deyince oluyor,sadece buna inan.

Allah nasip eder ınsallah.strese girmeyın.en ummadıgıkız zamanlarda olur mucizeler bazen. Hakkknızda hayırlısı olsun.insallah dualarınız kabul olur

Insallah yakinda yeniden hamile kalırsınız. Ben 3 senede tam 6 tane doktor değiştirdim olmadı. Hep ayni ilaci verdiler yeter artık dedim tüp bebeğe başladım. Kasimda transferim olacak. Çok yıpratıcı süreç gerçektende.

Allah yardimciniz olsun. Melegine kavustursun seni Rabbim

Daha yeni dogum yapmışsınız müsade edin vücudunuz biraz toparlansın. Yaşınız çok geç değil rezerviniz için de amh 0.01 filan mı da doktor sizi panikletip stese soktu.

Umitsizlenmek için erken değil mi ?10 yıldır hasretle bekliyorum 9 ay önce tüp bebek tedavisine başladım 40.000 tl harcadik daha da ne olacagi belirsiz ümit az .Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah ama kendi kendine bu kadar acıma hayata odaklan ,vücudun dinlensin biraz bebiş geleceği zamanı bilir rahat bırak biraz

200 tl detayı bana çok itici geldi..
Tabiki istedigini dusuneblrsin.
200 tl detayı bana çok itici geldi..
Gelebilir. Ozgur dusunceniz. Gecen ay cok takinti haline getirmistim. Yumurtlamadan snraki her gun test yaptim. Umut dunyasi iste.
Aldigim besigin , arabanin bos kalmasi , atislarini animsamak. Ve sabah ise giderken kadin dogum onunden gecerken bebek aglama sesleri.gozlerimin dolmasina yetiyor. Yavrum yasaydi geleck ay dogum yapacaktim. Sebebi bulunamayinca , suan bile kaliteli yumurtamin olmamasi ve erken menopoz riskim olunca istegim iki katina cikti.
Cocugun var mi bilmiyrm. Umarim yasamazsin boyle seyler. Iyi gunler dilerm

Anlattıklarınızla 200 tl detayının ne alakası var ?

Bu yaşadıkların zor şeyler 10.senedir bekleyen bir insan olarak seni anlıyorum ama arkadas bunu yazarken bu yasadiklarini bilmiyordu öncesinde yazmadın ayriyeten yazmış olsan dahi 200 tl yi oraya yazman biraz tuhaf olmuş bu yolda ev araba satan insanlar var 200 tl nedir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…