- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Olur da hamile kalirsam soz buraya yazacagmHerzaman dua ederim Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın diye hamileyim sizede dua ediyorum inşallah biran önce güzel haberler bekliyoruz senden....
İnşallah bir an önce bi bebeğin olur.6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
En kısa zamanda nasip olur inşallah.6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Gebelik kayıpları olan biri olarak,rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.bir kere nasip ettiyse yine edecektir.sadece saplantı haline getirmeyip ,zaten hayırlı zamanda geleceğine inanırsanız çok beklemezsiniz.bakın ben onca isyan onca ağlama onla doktor anca iğne onca tahlil yine ağlama yine isyanlardan sonra ,tek tüpümle 2.kere hamileyim.6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Allah nasip eder ınsallah.strese girmeyın.en ummadıgıkız zamanlarda olur mucizeler bazen. Hakkknızda hayırlısı olsun.insallah dualarınız kabul olur6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Hepsi yapildi arkadasim. Genetik de dahil temiz cikti hepsiRabbim sabır versin
En kısa zamanda da sağlıklı bir bebek versin
Kaybının sebebini araştırdılar mı , kan pıhtılaşması testi yapıldı mı
Insallah yakinda yeniden hamile kalırsınız. Ben 3 senede tam 6 tane doktor değiştirdim olmadı. Hep ayni ilaci verdiler yeter artık dedim tüp bebeğe başladım. Kasimda transferim olacak. Çok yıpratıcı süreç gerçektende.6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Allah yardimciniz olsun. Melegine kavustursun seni RabbimInsallah yakinda yeniden hamile kalırsınız. Ben 3 senede tam 6 tane doktor değiştirdim olmadı. Hep ayni ilaci verdiler yeter artık dedim tüp bebeğe başladım. Kasimda transferim olacak. Çok yıpratıcı süreç gerçektende.
Amin. Isteyen herkesi tez vakitte ❤Allah yardimciniz olsun. Melegine kavustursun seni Rabbim
Ne gibi?200 tl detayı bana çok itici geldi..
Tabiki istedigini dusuneblrsin.200 tl detayı bana çok itici geldi..
Gelebilir. Ozgur dusunceniz. Gecen ay cok takinti haline getirmistim. Yumurtlamadan snraki her gun test yaptim. Umut dunyasi iste.200 tl detayı bana çok itici geldi..
Anlattıklarınızla 200 tl detayının ne alakası var ?Tabiki istedigini dusuneblrsin.
Gelebilir. Ozgur dusunceniz. Gecen ay cok takinti haline getirmistim. Yumurtlamadan snraki her gun test yaptim. Umut dunyasi iste.
Aldigim besigin , arabanin bos kalmasi , atislarini animsamak. Ve sabah ise giderken kadin dogum onunden gecerken bebek aglama sesleri.gozlerimin dolmasina yetiyor. Yavrum yasaydi geleck ay dogum yapacaktim. Sebebi bulunamayinca , suan bile kaliteli yumurtamin olmamasi ve erken menopoz riskim olunca istegim iki katina cikti.
Cocugun var mi bilmiyrm. Umarim yasamazsin boyle seyler. Iyi gunler dilerm
Bu yaşadıkların zor şeyler 10.senedir bekleyen bir insan olarak seni anlıyorum ama arkadas bunu yazarken bu yasadiklarini bilmiyordu öncesinde yazmadın ayriyeten yazmış olsan dahi 200 tl yi oraya yazman biraz tuhaf olmuş bu yolda ev araba satan insanlar var 200 tl nedir kiTabiki istedigini dusuneblrsin.
Gelebilir. Ozgur dusunceniz. Gecen ay cok takinti haline getirmistim. Yumurtlamadan snraki her gun test yaptim. Umut dunyasi iste.
Aldigim besigin , arabanin bos kalmasi , atislarini animsamak. Ve sabah ise giderken kadin dogum onunden gecerken bebek aglama sesleri.gozlerimin dolmasina yetiyor. Yavrum yasaydi geleck ay dogum yapacaktim. Sebebi bulunamayinca , suan bile kaliteli yumurtamin olmamasi ve erken menopoz riskim olunca istegim iki katina cikti.
Cocugun var mi bilmiyrm. Umarim yasamazsin boyle seyler. Iyi gunler dilerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?