- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi bebegi karnındayken kaybetmek çok zor o kadar zamanı beraber geçirip son aylarında bunu yaşamış olmana çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah sag salim kucagına bebegini aldıgın günler gelsin evlat hasretin dinsin rabbim sana ve tüm isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
hareketlerini hissedip cinsiyetini bile bildiği bebeğini kaybettiği için olmasın sakın..kimbilir ne hayalleri vardı bazen ne kadar rahat yorum yazıyorsunuz trajedi değil de ne hamilelik yaşadınız mı merak ettim doğrusu ..Geçmiş olsun ama ne kadar da trajediye bağlamışsınız. Üç ayda vücudunuz ancak toparlar zaten. Başlığı görünce senelerdir çocuk sahibi olamıyorsunuz sandım.
Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler
Trajedi diye ondan bahsetmiyorum tabii ki, saçmalamayın Allah aşkına. O durum ayrı. Ben de anneyim, düşük de yaşadım öncesinde. Ama sanki senelerdir olmuyor gibi bahsetmiş, beş sene on sene evlat hasreti çekenlere haksızlık gibi geliyor bu bana. Dilerim Allah tez zamanda doldurur kucağını.hareketlerini hissedip cinsiyetini bile bildiği bebeğini kaybettiği için olmasın sakın..kimbilir ne hayalleri vardı bazen ne kadar rahat yorum yazıyorsunuz trajedi değil de ne hamilelik yaşadınız mı merak ettim doğrusu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?