Bir cizgiye hasretim😞

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
6 senelik evliyim. Ve deli gibi yavrum olsun istyrm. Onceden korunduk, okul da vardi.5 sene kadar dusunmedik. Okulm bitti.hamilr kaldim. 6. Ayinda rahim ici vefat gelisti. Haziranda olu dogum yaptim. Dogum snrasi daha da ister oldum yavrum olsun diye. Hamilr kalmaya calisiyrm. Ama olmuyor.gecen ay umitliydim ama olmdi. Gebelik testine harcadgim para sadece 200 tl. Yikilan hayallerim de cabasi. Idrar testindeki o ikinci cizgiye o kadar hasretim ki.
Sadece icimi dokmek istedim. Okuyan herkese tesekkurler

Bir kere nasip eden rabbim yine nasip eder inşallah canım. Demekki doğal yollardan hamile kalabiliyosun bi sorununuz yok çok şükür. Ama şunu diyeyim ne kdar çok strest yaparsan o kadar çok tutunmuyo bebek rahime. Biraz kafanı boşalt düşünmemeye çalış. Ya da pozitif düşün iyi düşün ki tutabilsin. İnşallah Allah gönlündekini hayırlısıyla kucağına verir

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi bebegi karnındayken kaybetmek çok zor o kadar zamanı beraber geçirip son aylarında bunu yaşamış olmana çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah sag salim kucagına bebegini aldıgın günler gelsin evlat hasretin dinsin rabbim sana ve tüm isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin

Allah gönlünüze göre versin. 3 yıldır bende hasretim siz sadece idrar testlerine verdiğiniz parayı söylüyorsunuz benim yediğim iğneler verdiğim tüp tüp kanlar covid döneminde bile vazgeçmeden riske etıp gittiğim doktorlar manevi tarafını geçtim bunların paralarını hesaplasam öf öf....

Canım daha 3 ay olmuş. Üstelik doğum bu , kürtaj değil. Çok çok normal olmaması. Rahmin ve beynin henüz alışmamıştır düzene. Bu kadar stres yapar, bu kadar üzülürsen , bu sefer stresten olmaz. Doğal yollarla hamile kalabiliyorsun, zamanı geldiğinde anne olacaksın.

Bebek neden vefat etti? Asıl önemli olan bu. Tekrarlayacak bir sıkıntı var mı? Benim ilk bebeğim 10 haftalık kalbi durdu, kızımda da 5 ay yattım, sürekli kanamam oldu mesela. Dikkat etmen gereken bir sonraki hamileliği hazırlıklı beklemek.

Allah nasip etsin cift cizgiyi beklemenin ne demek oldugunu bilirim .Biraz beklseniz mi acaba?dr ne diyor bu konuda. Bi kadinla tanismistim cocuklari arasi yaklasik 1 yil ikinci cocuk engelli dogmus. Dr sebep olarak ikinci hamilelige rahmin hazir olmamasi demis. Bilemiyorum biraz bekleyin derim

Kendine biraz zaman ver aceleye cok istemeye bakmiyor bu is. Bu kadar kisa surede hamile kalman zaten doğru degil

Bir kez gebe kalmışsınız yine kalacaksınızdır. Haziran diyorsunuz daha normal döngüye bile dönmemiştir ki vücut biraz zaman tanıyın. Bebeğin neden öldüğü araştırıldı mı?

Geçmiş olsun ama ne kadar da trajediye bağlamışsınız. Üç ayda vücudunuz ancak toparlar zaten. Başlığı görünce senelerdir çocuk sahibi olamıyorsunuz sandım.
hareketlerini hissedip cinsiyetini bile bildiği bebeğini kaybettiği için olmasın sakın..kimbilir ne hayalleri vardı bazen ne kadar rahat yorum yazıyorsunuz trajedi değil de ne hamilelik yaşadınız mı merak ettim doğrusu ..

Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah Bizlerde hasretiz çift çizgiye

Rabbim sabir versin melek olan yavrunuz için..
En kisa zamanda isteyen herkese versin rabbim evlat hasretliğini çeken bilir sizi cok iyi anlıyorum..

Lütfen öncelikle bi sakin ol. Bak bi kere olmuş demekki çocuğun oluyor. Daha yeni yaşamışsın kayıp. Rahmin yeni yeni toparlanıyordur. Bu kadar stres yapma. Stres çok etkiliyor biraz düşünmemeye çalış oluruna bırak. Allah tez zamanda nasip etsin insallah

Trajedi diye ondan bahsetmiyorum tabii ki, saçmalamayın Allah aşkına. O durum ayrı. Ben de anneyim, düşük de yaşadım öncesinde. Ama sanki senelerdir olmuyor gibi bahsetmiş, beş sene on sene evlat hasreti çekenlere haksızlık gibi geliyor bu bana. Dilerim Allah tez zamanda doldurur kucağını.

Kafaya takmazsan ihtimal yükselir..... Bazılarında böyle oluyor.... Fakat zor bir durum üzgünsün.... Nasıl kafaya takmayacaksın ki.... Onun Bi yolunu bulabilsen gene olur..... Olur bence olacak..... Sadece biraz biraz başka şeyler yap.... Ne bileyim İnternet okeyine sar yürüyüş yap aklına ne geliyorsa..... Düşünme ve konuşma.... Olacağına inan..... Hem niye olmasınki.... İlk gebeliğimde dış gebelik oluştu.... Doktorlar bir daha anne olamayacağımı söyledi.... Çok üzüldüm günlerce..... Sonra Bi şekilde boşver dim nasıl oldu bilmiyorum deli gibi pasta yaptım çiçek yetiştirdim oyunlara sardım.... Kabullendim..... Sonra yaklaşık 8 ay sonra hamile kalmışım ve inanırmısın 2 aylık olana kadar 0 belirti verdi ben şok...... Yani diyeceğim sen üzerine düşmeyince oluyor bazılarında böyle.... Belki seninde böyle olur..... Olacak o 4 aya yazarsın mutlu haberi Allah utandırmasın bekliyorum

Lütfen kendinizi rahat bırakın. Vücudunuzun toparlanmasına müsaade edin. Allah en hayırlı zamanda doldursun kucağınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…