Canım evet iyice az kaldı heyecan dorukta bekliyorum pazar iğne ve ilaçları bırakacağım sadece progestan, folikasit corasprin devam, meraklanmamak elde değil, ama beklemekten başka da bir çare yok

iğne geçen sefer işe yaramamıştı çatlamamıştı yani bende aslında yine işe yaramadı bende biliyorum benim çatlayan tek yumurtam iğneyi olmadan önceki saatlerde çatladı diğeri de çatlamadı zaten yumurtanın asıl çatladığı gün de eşim yoktu

ama bir öncesi bir gün sonrası ilişki oldu. Artık kısmetten fazlası olamayacak, hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah güzel haberlerimiz ard arda olacak, bu ay olmadıysa eylül e kadar gitmeyeceğim Dr a biraz uzaklaşacağım bu işlerden ama burada destek olurum her zaman geçen sefer ben hiç çizgi görmedim. bunda da testi yanlışlıkla aldığımız için bitiriyorum o kadar testi ölene kadar yaparım sonra :) Bol buldum yani :) Neyse iğnenin yapıldığı günü saymazsam bugün 10 oldu o zaman ve tamamen negatif gölge iz bile yok. Son 1 hafta Dr un dediği tarihe göre bakalım arkadaşım inşallah ramazan uğurlu gelmiştir, bir çok dua okuyorum inşallah rabbim yardım eder ne diyeyim...