Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

inşallah teselliye gerek kalmaz, aksine kutlama yaparız :KK49::KK75::KK9:

hayırlısıyla olur inşallah. ben geçtiğimiz iki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. ama maalesef olmadı. hayırlısı olsun. inşallah senin hayırlı haberini alırız ve kutlarız :KK49::KK75::KK9:

çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. hem sana , hem kayınvalidene.. inşallah bu beklediğin süre içinde hiç tedaviye gerek kalmadan mucizen seni gelir bulur :)

Teşekkürler inşallah dediğin gibi olur canim rabbim duysun sesini

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşallah bu koşturma içinde kendiliğinden gelir bebişin :) ben bu Ay başka Dr a gittim bir Sürü ilaç ve iğne kullandım şimdi beklemedeyim son tarih 3 Temmuz regl olmazsam gideceğim ama o tarihe kadar bakarım zaten dayanamam inşallah gelmiştir meleğim

Saol canim inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebegim ve inşallah hepimiz bayramda müjdeli haberler veririz

Canım nasılsın nasıl gidiyor test yapmaya devam ediyormusun Aklım sene inan ki inşaallah güzel haberin gelsin de şurda bi kutlama yapalım zaman yavaş yavaş daralıyor.... Ben Ramazan dan dolayı kendimi iyi hissediyorum inşallah bu huzur hep devam eder
Canım iyiyim Sağol ne yapayım bekliyorum her sabah ilk idrarla teste devam bugün iğnenin 9. Günüydü artık çok çok çok silik çıktı bu sabahki test ama öğleden sonra hiç tutmadığım bir idrarla yeniden denedim onda Bayağı belirgindi çizgi bilemedim iğneden mi yoksa başladı mı bilmiyorum aynı Zamanda da regl olacakmışım gibi bel ağrısı da başladı bugün bilmiyorum artık nasip neyse o olacak Rabbim ol Demiş olur inşallah ilaçlara devam ediyorum kısmet be güzelim inşallah ben yolu açarım hep beraber gelirsiniz peşimden bol bol dua ediyorum. Oruç tutamıyorum malesef ilaçlar Yüzünden artık sonra telafi edeceğim inşallah :)

çevremdeki kadınların dörtte biri hamile. her hamilelik haberinde benim oğlum kardeş krizine giriyor. biraz önce en yakın arkadaşımın beş haftalık hamile olduğunu öğrendim. üstelik çocuklarımız arkadaş. anlayacağınız arkadaşının kardeşi olacak. oofff bizi bir kriz daha bekliyor :KK43:

tabii dostum için çok sevindim. Allah sağlıcakla tamamına erdirir inşallah :nazar::KK46:
Insan seviniyor tabii eşine dostuna ama kendine de istiyor Allah'ım hayırlısını versin inşallah bekliyoruz Rabbimin vereceği zamanı kriz bizde artık olmuyor içinde yaşıyor bize birşey belli etmiyor geçen bir akrabamızın oğlu Kardeşini anlatıyor annesi hamile 5 aylık kuzum Öylece bakıyor benim canım daha çok acıdı :( Allah'ım bize de versin inşallah canım

Kızlar Günaydın,
Bugün iğnenin 10. günü oldu test tamamen negatif oldu, gölge bile yok iki defa denedim. Bugün den itibaren çıkabilecek çizgiler bebiş çizgisi olacak inşallah :anneadayı: ben yolu açacağım hepinize inşallah gerçi bu bel ağrısı da hiç hayra alamet değil :( Ne zaman bu kadar ağrısa 2-3 güne regl olurum ben, İnşallah Rabbim ol demiştir. İçimde garip duygular var. Bir yanım inanılmaz umutlu diğer yanım olmadı sen zaten yumurtalamayı kaçırdın diyor artık duadan başka bir şey gelmiyor elimden ama bu bekleyiş beni çok yoruyor. Hiç bir şeye odaklanamıyorum. Gebelikle ilgili pek bir belirtim yok sadece dokununda göğüs uçlarım acıyor ama o çatlatma iğnesini olduğumdan beri acıyor. Gerçi şimdi iyice hafifledi ama ama hala ara ara sızlıyor. Başka bir belirtim yok. Birde bu iğnenin yapıldığı günü saymak gerekiyor mu yoksa 1 gün sonradan mı saymak gerekiyor. Geçen ay 24 günde regl olmuştum eğer yine öyle olursa yarın olmam gerekli, ama önceki ay da 31 gün olmuştu belli etmiyor ki kendini sadece çok belimin ağrıması beni umutsuzluğa düşürüyor. Şimdiye kadar bu kadar ağrıyıp regl olmadığım hiç olmadı inşallah bu kez yanılıyordur bedenim Allahım inşallah regl olmam ne diyeyim :( Olursam da zaten Dr a falan eylüle kadar gitmeyeceğim ruhen ve bedenen ve psikolojik olarak çok yıprandım biraz kendimi dinleyeceğim. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...

Hürrem inşallah bebeğin seninledir. artık şu topikten bir hamile çıksın istiyorum. merakla bekliyoruz. yine de hayırlısı olsun diyelim.

ben sayarken iğne olduğum günü saymamıştım. ama doğrusu bu mu bilmiyorum.

Hürrem inşallah bebeğin seninledir. artık şu topikten bir hamile çıksın istiyorum. merakla bekliyoruz. yine de hayırlısı olsun diyelim.

ben sayarken iğne olduğum günü saymamıştım. ama doğrusu bu mu bilmiyorum.
Ah canım inşallah ama umudum gittikçe azalıyor :( çünkü bel ağrım gittikçe artıyor iğne gününü saymazsam bugün 9. gün oluyor 12 de belli olmaya başlıyormuş ama ben bugün zaten kesin negatifi gördüm bu saatten sonraki inşallah pozitif görürsem ilacın etkisi olmaz diye umuyorum. Gerçi ben iki kez kimyasal da geçirdiğim için ben kalp atışını duymadan hamileyim demem zaten çünkü iki kez bu sevinç kursağımda kaldı o yüzden aslında pozitifi görmekte yetmiyor ki :(

Ah canım inşallah ama umudum gittikçe azalıyor :KK43: çünkü bel ağrım gittikçe artıyor iğne gününü saymazsam bugün 9. gün oluyor 12 de belli olmaya başlıyormuş ama ben bugün zaten kesin negatifi gördüm bu saatten sonraki inşallah pozitif görürsem ilacın etkisi olmaz diye umuyorum. Gerçi ben iki kez kimyasal da geçirdiğim için ben kalp atışını duymadan hamileyim demem zaten çünkü iki kez bu sevinç kursağımda kaldı o yüzden aslında pozitifi görmekte yetmiyor ki :KK43:
Canım benim hadi bakalım az kaldı bence sen ağrılara sızılara takılma çünkü her hamilelik kendine özgüdür bazen Tama adet olacakmış gibi gelir Bazense adetin hiç belirti olmadan gelir.... O Yüzden bence artık Kafanı boşalt ve bol bol dua et hayırlısıyla olmuştur inşaallah.. Benim en son tedavide iğneden sonra 14. Gün çok çok silik çıkınca kesin hamileyim diyordum ama 15. Gün adet oldum genelde 15. Gün adet olunuyormuş.eğer tutamadıysa tabi... İnşallah tutmuştur tutamadıysa da birlikte önümüzdeki Ay'ı bekleriz nappalım....iğnenin yapıldığı günü saymamalısın bence o gün ine Yapılıyor çünkü yumurta belki bir gün sonra Çatladı bilemezsin genelde öyle çatlıyormuş çünkü ertesi günden itibaren say inşaallah gün gün koyulaşarak artar testin..

Canım evet iyice az kaldı heyecan dorukta bekliyorum pazar iğne ve ilaçları bırakacağım sadece progestan, folikasit corasprin devam, meraklanmamak elde değil, ama beklemekten başka da bir çare yok :( iğne geçen sefer işe yaramamıştı çatlamamıştı yani bende aslında yine işe yaramadı bende biliyorum benim çatlayan tek yumurtam iğneyi olmadan önceki saatlerde çatladı diğeri de çatlamadı zaten yumurtanın asıl çatladığı gün de eşim yoktu :( ama bir öncesi bir gün sonrası ilişki oldu. Artık kısmetten fazlası olamayacak, hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah güzel haberlerimiz ard arda olacak, bu ay olmadıysa eylül e kadar gitmeyeceğim Dr a biraz uzaklaşacağım bu işlerden ama burada destek olurum her zaman geçen sefer ben hiç çizgi görmedim. bunda da testi yanlışlıkla aldığımız için bitiriyorum o kadar testi ölene kadar yaparım sonra :) Bol buldum yani :) Neyse iğnenin yapıldığı günü saymazsam bugün 10 oldu o zaman ve tamamen negatif gölge iz bile yok. Son 1 hafta Dr un dediği tarihe göre bakalım arkadaşım inşallah ramazan uğurlu gelmiştir, bir çok dua okuyorum inşallah rabbim yardım eder ne diyeyim...

Ben de cuma günü Dr. Gittim 20 mm olmuş yumurta ilişkiye gün önerdi ilk ay olunca çatlatma iğnesi istemedim ve 4 Temmuz da da prolaktin için tahlil yaptır çatlama olup olmadığına bakalım dedi ....inşallah hamilelik olur çok sıkılmaya başlarım yoksa....

Ben de cuma günü Dr. Gittim 20 mm olmuş yumurta ilişkiye gün önerdi ilk ay olunca çatlatma iğnesi istemedim ve 4 Temmuz da da prolaktin için tahlil yaptır çatlama olup olmadığına bakalım dedi ....inşallah hamilelik olur çok sıkılmaya başlarım yoksa....
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar ama o prolaktin değildir. Progesteron olabilir. 21. gün bakılıyor.

Günaydın,
Bugün iğneden sonraki 13. gün ve ne yazık ki negatif :( İnanılmaz derecede karmaşık duygular içindeyim. Üzgün ve kızgın hissediyorum. İnanılmaz belim ağrıyor. Sanırım kullandığım ilaçlarında etkisi var. Normalden 3-4 kat daha fazla ağrıyor...Onun dışında regl ya da hamilelikle ilgili hiç bir belirtim yok... Olmadığını hissediyorum. Bu nedenle çok ciddi üzgün hissediyorum ama regli de görmeden çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum. Artık nasip kısmet sağlık olsun ne diyeyim.

Günaydın,
Bugün iğneden sonraki 13. gün ve ne yazık ki negatif :KK43: İnanılmaz derecede karmaşık duygular içindeyim. Üzgün ve kızgın hissediyorum. İnanılmaz belim ağrıyor. Sanırım kullandığım ilaçlarında etkisi var. Normalden 3-4 kat daha fazla ağrıyor...Onun dışında regl ya da hamilelikle ilgili hiç bir belirtim yok... Olmadığını hissediyorum. Bu nedenle çok ciddi üzgün hissediyorum ama regli de görmeden çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum. Artık nasip kısmet sağlık olsun ne diyeyim.
13. gün henüz erken arkadaşım. yine de hayırlısı canım. zor gerçekten. ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez.
en hayırlı zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşacağına ben yürekten inanıyorum. o zaman bu üzüntülerin çoook gerilerde kalacak Hoppa

benim için yarın zor bir gün. hsg filmim çekilecek. ne yaşayacağımı bilemiyorum, narkozsuz olacak. tek başıma gitmek zorundayım. eşim gelemiyor. ve oğlumu hamile olan arkadaşıma emanet edeceğim. ve oğlum onun hamile olduğunu bilmiyor. ben olmadan arkadaşının "kardeşim olacak" sevinçlerine maruz kalacak. kaldırabilir mi bilemiyorum. başka bir yere mi emanet etsem acaba. offff :KK42:

13. gün henüz erken arkadaşım. yine de hayırlısı canım. zor gerçekten. ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez.
en hayırlı zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşacağına ben yürekten inanıyorum. o zaman bu üzüntülerin çoook gerilerde kalacak Hoppa

benim için yarın zor bir gün. hsg filmim çekilecek. ne yaşayacağımı bilemiyorum, narkozsuz olacak. tek başıma gitmek zorundayım. eşim gelemiyor. ve oğlumu hamile olan arkadaşıma emanet edeceğim. ve oğlum onun hamile olduğunu bilmiyor. ben olmadan arkadaşının "kardeşim olacak" sevinçlerine maruz kalacak. kaldırabilir mi bilemiyorum. başka bir yere mi emanet etsem acaba. offff :KK42:

İnşallah canım, Hayırlısı ile bekliyorum ama çok zor geliyor. Artık zaman geçmiyor sanki, umut umutsuzluk hepsi bir arada zaten hep diyorum ya pozitifi görmek yetmeyecek bana kalbini görene kadar inanamayacağım. İki kez sevincim yarım kaldığı için, zaten kimyasal ya da sorunlu sağlıksız olacaksa hiç olmasın regl olayım diye dua ediyorum.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca atlatırsın ve bu işlem bebiş getirir sana, bence oğlunu bırakabileceğin bir yer yoksa kendin götürmeden önce söyle, çocuk bir anda şok olmasın, ben çok benzer bir durumda şöyle söyledim belki işine yarar canım.

X' in kardeşi olacakmış annecim, annesi hamile, arkadaşında senin kadar çok istiyordu, onların adına ben çok sevindim. Arkadaşın adına sende çok sevinmelisin. Zamanı geldiğinde senin de bir kardeşin olacak, bak şimdi ben sana ufak bir sır vereceğim ama bu ikimizin arasında kalacak. Bende senin bir kardeşin olmasını çok istiyorum ama benim ufak bir kaç sağlık problemim oldu, şimdi Dr a gidiyorum, kontrol ediyorlar, rahatsızlığım geçtiği zaman İnşallah bizimde bir bebeğimiz olur. Ama olmazsa da bu bir son demek değil, kuzenlerin var, yeğenlerin var, bazen hayatta her şey insanın istediği olmayabiliyor. Bunun için sakın üzülme, çünkü ben seni de çok istemiştim ve Allah bize seni verdi, seni verdiğine göre zamanı gelince kardeşini de verecek inşallah dedim.

çok büyük bir olgunlukla karşıladı. Baştan ama ben yine de istiyorum falan dedi. ama biz kriz dönemini bu şekilde atlattık çok şükür bu konuşmadan önce benim istemediğimi düşünüp daha çok kriz yapıyordu ama bu konuşma sonrası çok şey değişti, şimdi biri yanında konuştuğunda vakti geldiğinde benimde kardeşim olacak önemli olan sağlıklı olması diyor. Kendi içinde başka şeyler yaşıyor biliyorum ama en azından benim de istediğimi ama bir sağlık problemi olduğunu öğrendiğinden beri daha olgun yaklaşıyor. Yaşları yakın senin ki de anlayacaktır. Çocuklara karşı açık olmak en doğrusu kesinlikle orada öğrenmesine izin verme canım.

Canım evet iyice az kaldı heyecan dorukta bekliyorum pazar iğne ve ilaçları bırakacağım sadece progestan, folikasit corasprin devam, meraklanmamak elde değil, ama beklemekten başka da bir çare yok :KK43: iğne geçen sefer işe yaramamıştı çatlamamıştı yani bende aslında yine işe yaramadı bende biliyorum benim çatlayan tek yumurtam iğneyi olmadan önceki saatlerde çatladı diğeri de çatlamadı zaten yumurtanın asıl çatladığı gün de eşim yoktu :KK43: ama bir öncesi bir gün sonrası ilişki oldu. Artık kısmetten fazlası olamayacak, hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah güzel haberlerimiz ard arda olacak, bu ay olmadıysa eylül e kadar gitmeyeceğim Dr a biraz uzaklaşacağım bu işlerden ama burada destek olurum her zaman geçen sefer ben hiç çizgi görmedim. bunda da testi yanlışlıkla aldığımız için bitiriyorum o kadar testi ölene kadar yaparım sonra :) Bol buldum yani :) Neyse iğnenin yapıldığı günü saymazsam bugün 10 oldu o zaman ve tamamen negatif gölge iz bile yok. Son 1 hafta Dr un dediği tarihe göre bakalım arkadaşım inşallah ramazan uğurlu gelmiştir, bir çok dua okuyorum inşallah rabbim yardım eder ne diyeyim...
Arkadaşım nerelerdesin güzel haberler vardır umuduyla bakıyorum hep bu sayfaya ben burada hala adet olmadım bekliyorum bakalım sanki hiç adet olmıyacakmışım gibi geliyor iki ay oldu en son adet olalı... Zaten olmazsamda Ramazan'dan sonra gitmeyi düşünüyorum doktora çünkü Ramazan çok yoğun geçiyor Kafamı meşgul etmek istemiyorum

Arkadaşım nerelerdesin güzel haberler vardır umuduyla bakıyorum hep bu sayfaya ben burada hala adet olmadım bekliyorum bakalım sanki hiç adet olmıyacakmışım gibi geliyor iki ay oldu en son adet olalı... Zaten olmazsamda Ramazan'dan sonra gitmeyi düşünüyorum doktora çünkü Ramazan çok yoğun geçiyor Kafamı meşgul etmek istemiyorum
Yok arkadaşım malesef bugün 13. Gün test negatif ve belim inanılmaz ağrıyor sanırım ilaçlardan daha fazla ağrıyor normalden içim çok ümitsiz olmamış gibi hissediyorum. Üzgün hissediyorum ne bileyim cuma son gün zaten tabii o zamana kadar olmazsam hafta sonu hamile akrabam bendeydi off sürekli bebeği anlatıyor oğlu da kardeşim kardeşim içim şişti eşimde fark etti gözlerinde ki hüznü ben görüyorum dedi bin tane ilaç iğne vs çok yorgunum psikolojim hiç iyi değil ama kimseye çaktırmıyorum zaman durdu Geçmiyor sanki kafam Allah bullak oldu off hamile değilsem uzamaz inşallah bir an önce regl olurum biter bu eziyet Rabbim sağlıksız ya da kimyasalsa zaten yeniden yaşatmasın regl olayım o zaman diye dua ediyorum Hayırlısı Allahtan artık. Senin ilaç biteli ne kadar oldu ? Dr a sor olmazsa hay Allah'ım iste kimyasal sonrası Bazısı hemen hamile kalıyor Bazısı bizim gibi normale dönmeye Çalışıyor. Rabbim yardım etsin inşallah...

İğneden sonra 14. gün ve ne yazık ki hala negatif :( bu sabah ovulasyon testi de yaptım oda koyu çıkmadı olsaydı en azından gölge gibi çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet değilmiş... Yarın son testi yapacağım gelmezse reglim Cuma Dr a gideceğim ama nokta kadar umut kalmadı içimde... Bir süre ara vermek bana iyi gelir umarım...Bu ay ne kadar da olsa çok ümitlenmiştim. Hamileliğe dair en küçük bir belirti bile yok, akıntı, göğüs acıması, kasık batması vs. hiç bir şey yok... Sadece regl olacağımı hissetmenin verdiği hüzün ve bel ağrısı hepsi bu...

İğneden sonra 14. gün ve ne yazık ki hala negatif :KK43: bu sabah ovulasyon testi de yaptım oda koyu çıkmadı olsaydı en azından gölge gibi çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet değilmiş... Yarın son testi yapacağım gelmezse reglim Cuma Dr a gideceğim ama nokta kadar umut kalmadı içimde... Bir süre ara vermek bana iyi gelir umarım...Bu ay ne kadar da olsa çok ümitlenmiştim. Hamileliğe dair en küçük bir belirti bile yok, akıntı, göğüs acıması, kasık batması vs. hiç bir şey yok... Sadece regl olacağımı hissetmenin verdiği hüzün ve bel ağrısı hepsi bu...
off lütfen bu kadar üzülmeyin. bu topiğe daha önce de yazmıştım ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim.her ay ben de hayal kırıklıkları yaşadım. çok negatif sonuç gördüm. oğlum da kardeşi olmasını çok istiyordu. sonunda bebeğim oldu ve anladım ki en doğru benim için en hayırlı olan zamanda bebeğim olmuş. eşim de kendini boşa yıpratttın, boş yere o kadar tedavilerle acı çektin dedi. tedavisiz, akışına bıraktığım zamanda hamile kaldım.
sizleri anlıyorum beklemek, umutlanıp negatif sonuç görmek çok üzücü yine de umudunuz kaybetmeyin. inşallah bebeğiniz en kısa zamanda gelir

inşallah filmde sorun çıkmaz. ben de anestezi almadan yaptırdım ve çıkınca da çok rahattım, ağrım olmadı.
arkadaşınızın hamile olduğunu uygun bir dille söyleyin. arkadaşının sevincini haberi olmadan görmesin. ondan dua etmesini isteyin. ben oğluma kardeşi olması için dua etmesini isterdim sonuçta onlar melek gibiler. hatta hamile olduğumu öğrendiğimde de dua etmesini söyledim. kalp atışını öğrediğim gün de "kardeşin olacak, duan kabul oldu" dedim. inşallah burda ikinci çocuk için bekleyen tüm bayanlar bebeklerine kavuşurlar.

Back
X