İnşallah canım, Hayırlısı ile bekliyorum ama çok zor geliyor. Artık zaman geçmiyor sanki, umut umutsuzluk hepsi bir arada zaten hep diyorum ya pozitifi görmek yetmeyecek bana kalbini görene kadar inanamayacağım. İki kez sevincim yarım kaldığı için, zaten kimyasal ya da sorunlu sağlıksız olacaksa hiç olmasın regl olayım diye dua ediyorum.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca atlatırsın ve bu işlem bebiş getirir sana, bence oğlunu bırakabileceğin bir yer yoksa kendin götürmeden önce söyle, çocuk bir anda şok olmasın, ben çok benzer bir durumda şöyle söyledim belki işine yarar canım.
X' in kardeşi olacakmış annecim, annesi hamile, arkadaşında senin kadar çok istiyordu, onların adına ben çok sevindim. Arkadaşın adına sende çok sevinmelisin. Zamanı geldiğinde senin de bir kardeşin olacak, bak şimdi ben sana ufak bir sır vereceğim ama bu ikimizin arasında kalacak. Bende senin bir kardeşin olmasını çok istiyorum ama benim ufak bir kaç sağlık problemim oldu, şimdi Dr a gidiyorum, kontrol ediyorlar, rahatsızlığım geçtiği zaman İnşallah bizimde bir bebeğimiz olur. Ama olmazsa da bu bir son demek değil, kuzenlerin var, yeğenlerin var, bazen hayatta her şey insanın istediği olmayabiliyor. Bunun için sakın üzülme, çünkü ben seni de çok istemiştim ve Allah bize seni verdi, seni verdiğine göre zamanı gelince kardeşini de verecek inşallah dedim.
çok büyük bir olgunlukla karşıladı. Baştan ama ben yine de istiyorum falan dedi. ama biz kriz dönemini bu şekilde atlattık çok şükür bu konuşmadan önce benim istemediğimi düşünüp daha çok kriz yapıyordu ama bu konuşma sonrası çok şey değişti, şimdi biri yanında konuştuğunda vakti geldiğinde benimde kardeşim olacak önemli olan sağlıklı olması diyor. Kendi içinde başka şeyler yaşıyor biliyorum ama en azından benim de istediğimi ama bir sağlık problemi olduğunu öğrendiğinden beri daha olgun yaklaşıyor. Yaşları yakın senin ki de anlayacaktır. Çocuklara karşı açık olmak en doğrusu kesinlikle orada öğrenmesine izin verme canım.