- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım. sonuç çıkmadı mı? inşallah güzel haber almışsındırMaşallah canım Allah ayırmasın hiç :)
Aldım canım sonucu çok şükür değer katlamış 310 olmuş haftaya kese için gideceğim inşallah Rabbim nasip ederse...HurremSultan ne yaptın CNm test sonucunu aldın mı merak ettim
Canım çıktı çok şükür 310 olmuş Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallahamin canım. sonuç çıkmadı mı? inşallah güzel haber almışsındır
Hiçbir sorun yok canım tamamen sebepsiz ve kısırlık da diyemiyorum çünkü 6 ay içinde iki kere hamile kaldım doktorlar tedavi bile yapmak istemiyorlar ama ben Israr edince klomen başlıyoruz bu ikinci ayımız daha önceki tedavileri saymazsak ara verdik tekrar başladık... Nasip bekliyoruz çok Sağol canım ya inan oğlum için söylediklerin mutlu etti beni inşaallah kuzum da abi olurbiz de ilkinde beklemedik dedim ya ikinciler çok nazlı oluyor. oğlum aynıydı, arkadaşlarının kardeşleriyle ilgilenirdi. "galiba kardeşim olmayacak" derdi. inşallah oğlun da kardeşine kavuşacak o zaman bu günleri hatırlamayacak bile. önemli bir sorununuz yoksa bebek gelecektir inşallah
Canım ne yaptın regl oldun mu tatile gittin mi ? Nasılsın ? Merak ediyorum seniHiçbir sorun yok canım tamamen sebepsiz ve kısırlık da diyemiyorum çünkü 6 ay içinde iki kere hamile kaldım doktorlar tedavi bile yapmak istemiyorlar ama ben Israr edince klomen başlıyoruz bu ikinci ayımız daha önceki tedavileri saymazsak ara verdik tekrar başladık... Nasip bekliyoruz çok Sağol canım ya inan oğlum için söylediklerin mutlu etti beni inşaallah kuzum da abi olur
HurremSultan ayyy ne guzel CNm yaa super haber bu ins saglicakla kucağına alırsın yavrunu
darısı bize bu 10. Ay bakalım ins gelir bu ay bana da ikinci bebegim Dr 1 sene olmadan klomen ası vs tedavi yapmıyoruz bekleyelim dedi
![]()
Canım çok şükür sonucun çok güzel inan sırf onun için açtım regl oldum çok şükür yine geçen seferki kimyasaldan sonra olduğu gibi beyaz Şeffaf bir Parça düştü yine kimyasal yaşadım sanırım doktorun dediği gibi neyse şükür kist falan oluşmadan bu Ay'ı kapattım bu gün yine klomene başlıyorum Başkada bişey yapmıcam dönüştede doktora giderim herhalde tatildeyim o yüzden çok bakamıyorum ama Aklım sendeydi dün Rabbim sağlıkla kavuştursun Bebeğini sana eşine oğluna...Canım ne yaptın regl oldun mu tatile gittin mi ? Nasılsın ? Merak ediyorum seni![]()
Canim coooook sevindim gozun aydinAldım canım sonucu çok şükür değer katlamış 310 olmuş haftaya kese için gideceğim inşallah Rabbim nasip ederse...
Canım benim bende tatildeyim bende sırf sizler için giriyorum çok mutlu oldum değer katlanınca çok şükür Rabbime Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin sağlıkla alalım inşallah kucağımızaTatildeyim sirf haberi almak icin girdim
Canım benim Rabbim tez vakitte saatte sana da nasip etsin inşallah değer çok güzel katlamış dün kendi Dr umla konuştum iğneye devam dedi bir kaç vitamin verdi Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hala endişelerim devam ediyor Hayırlısı ile kalbini görmeden huzur yok bana...aynen canım çok şükür kist falan olmadı sende tatil yarar inşallah sana da bu sefer çatladıktan sonra da kontrole git birde bence iğneyi Konuş tekrar yumurtlamadan itibaren kullan bir zararı yok sonuçta Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah önümüzdeki ay sende katılacaksın bize hiç üzülme arkadaşım ben hiç bırakmayacağım seni :)Canım çok şükür sonucun çok güzel inan sırf onun için açtım regl oldum çok şükür yine geçen seferki kimyasaldan sonra olduğu gibi beyaz Şeffaf bir Parça düştü yine kimyasal yaşadım sanırım doktorun dediği gibi neyse şükür kist falan oluşmadan bu Ay'ı kapattım bu gün yine klomene başlıyorum Başkada bişey yapmıcam dönüştede doktora giderim herhalde tatildeyim o yüzden çok bakamıyorum ama Aklım sendeydi dün Rabbim sağlıkla kavuştursun Bebeğini sana eşine oğluna...
Merhaba canım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah söylediğin Dr U bilmiyorum denemekte yarar var derim. Hakkında Hayırlısı olsunMerhaba benimde bir cocugum var sekiz yasinda ve sonrasinda olmadi sebepsiz dendi ama rifat uzman yumurtalik rahim iltihabi dedi ve yurtdisindan getirilen ilaclarla tedavi ettigini soyluyor cok hastasi var. Bu doktor hakkinda bilgisi olan yada tedavi olan varsa yardimci olabilirmi..
Canım benim ya inan seni tanımıyorum görmedim ama yazdıklarından samimiyetini okadar güzel anladım ki teşekkür ederim desteğine... Maşallah canım ya hep güzel devam eder inşaallah hamileliğin ve inşaallah tez zamanda bende gelirim arkandan inan çok Haklısın kontroller açısından ama doktor ilaç bitince kontrole bile çağırmadı ben kendim gitmeye karar verdim bilemiyorum bu ay da sonuç alamazsam doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum gerçekten çaresizlik zor ama bunlar hep sebep asıl Rabbimin ol demesi lazım ki o haberi alalım... Bilemiyorum işte tatil çok güzel evet ama inan hiç birşeyi atanıyorum kafamdan yabancılar çok var otelde nerdeyse Çocuklarının YAŞ aralığı bir YAŞ ne akıllılar diyorum onlara baktıkça küçücük bebeği olanlar hamile yani işte benim tatil izlenimlerim algıda seçicilik dedikleri tam olarak bu deniz Güneş havuz ikinci planda kalıyor... Aman canım ya dikkat et nolur havuzlar mikrop yuvası gerçekten mümkünse hiç girme bebişe bişey OlmasınCanım benim Rabbim tez vakitte saatte sana da nasip etsin inşallah değer çok güzel katlamış dün kendi Dr umla konuştum iğneye devam dedi bir kaç vitamin verdi Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hala endişelerim devam ediyor Hayırlısı ile kalbini görmeden huzur yok bana...aynen canım çok şükür kist falan olmadı sende tatil yarar inşallah sana da bu sefer çatladıktan sonra da kontrole git birde bence iğneyi Konuş tekrar yumurtlamadan itibaren kullan bir zararı yok sonuçta Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah önümüzdeki ay sende katılacaksın bize hiç üzülme arkadaşım ben hiç bırakmayacağım seni :)
Cevabin icin tesekkur ederim insallah sonuc alirsam buradan bildirecegim hepinize bir faydasi olmasi icin cunku sebepsiz denilmesi cok can sıkıcı..Merhaba canım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah söylediğin Dr U bilmiyorum denemekte yarar var derim. Hakkında Hayırlısı olsun
Tupbebek ile mi hamile kaldin acaba hurrem? Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin sag salimAldım canım sonucu çok şükür değer katlamış 310 olmuş haftaya kese için gideceğim inşallah Rabbim nasip ederse...