Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Kızlar meraba hürrem sultan canmok tebrik ederim maşallah barekallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah, bağışlasın. Korkma enfrksiyon olabilir ama ciddi değildir. Bn de bu ay 15 gün geç adet oldum bu doğumdan sknra 3. Adetim doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırdım hepsi güzel çıktı ama emzirdiğim için gücen olmaz dedi. Korunma dedi devam et. Bakalım ne olur inşallah ikinci tedavisiz gelir Allahımın izniyle kendiliğinden hamile kalırım. Bir tedavi süreci stresi daha zor geliyor. Fazla zamanım da yok yumurta kalitem ve sayım açısından bakalım artık du edin inşallah ben de kendiliğinden olur hepimiz de canlar
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah bence de korunma olursa olur modunda ol Bebeğin daha küçük senin strese gitmeden dene bakalım tedavi çok zor gerçekten inşallah tez zamanda olur canım dualarım hepiniz için Rabbim nasip etsin inşallah

Ol

olur mu hiç Ümit kalmadı geçen ay beni teselli eden kimdi söyle bakalım hayır birlikte olacağız birlikte atlatacağız inşallah bu ay gelecek bebiş bence senin kesin olarak iğne Alıp yumurtlamadan sonra başlaman gerek zaten bir zararı yok al bir kutu yumurtlama Günü'nden 1 gün sonra kullanmaya başla biliyorsun bende araştırma yapılmadığı halde iğne kullandım ve kullanıyorum hala belki de gerek yok ama Dr risk almaya gerek yok diyor çünkü döllenmeden itibaren etkileniyor bebek bence bu ay dene bir kaybın olmaz SGK dan yazdıramazsan 95 TL fiyatı birde bunu dene arkadasım belki çözüm bundadır birşey kaybetmesin inan bana... Enfeksiyon için kültür gecen hafta yapılmıştı belki de girmiştir aslında çünkü burada çok su içtim çok wc ye gittim hep ama nette hep kötü Şeyler yazıyor öyle olunca moralim bozuldu neyse artık Hayırlısı 2 gün sonra kese için gideceğim inşallah keseyi buradan gitmeden görebilirim kalbi de eve döndükten 1 hafta sonra sanırım Arkadaşım bizim 2. Melekler pek nazlı çıktı aman naz yapsında gelsin inşallah :)
Canım nette yazan herşeye takılma sen bende hamileyken yaşamıştım bunu çok şükür sorunsuz atlattık.. İnşaallah sende bebişin kesesini de göreceksin kalbini de...desteğin için çok teşekkür ederim bana moral oluyorsun.. İğne evde var benim geçen sefer kimyasal geçirmiştim o zaman doktor yazmıştı üç tane kullandım bebek düştü bu doktor bu konuya Önem vermiyor ama dediğini yapmayı düşünüyorum haklısın çünkü bir zarar-ı olmaz.. Bu arada düşük yapmadan önce Keçiboynuzu kürü yapmıştık eşime elindede baya vardı hamile kalınca çöpe atmıştım dün bütün kararları gezdik ama kimsede yok yeni mahsul Eylül'de gelirmiş ancak napalım kısmet değilmiş bizde pekmezini aldık onu içiyor eşim... Inan çok yoruldum canım beni en iyi sen anlarsın Yaşadıklarımız ortak Şeyler insan bazen okadar bunalıyor ki hergecegarip rüyalar oğlumun sokakta gördüğü bir kediye içini dökmesi inan çok zor geliyor herşey ama güçlü görünmeye çalışıyorum ve beni daha çok yoruyor etrafımdaki herkese artık bu bebek fikrini kapattığımı söylemeyi düşünüyorum sormaları beni daha çok yıpratıyor inan..işte böyle sabah sabah moral Sıfır yine... Sen bana bakma bebişi düşün o çok iyi merak etme kız olursa adı hazır Nazlı diyeceğiz biz ona

Merhaba kizlar
Dun döndük tatilden ev les gibiydi tum gun temizlik yaptim
Kizlar ben daha keseyi gormeye gitmedim
Kararsizim acikcasi simdi gidip bi kac hafta sonra kalbi icin tekrar mi gideyim yoksa bekleyip bi kac hafta sonra gidip hem kalbini hem keseyi mi goreyim?
Bu arada tipik hamilelik belirtilerim basladi bile
Agizda acilik,midede hafif bulanti,bas donmesi ve midemde siskinlik
Karnim 3 aylik gibi bu arada:)

Canım nette yazan herşeye takılma sen bende hamileyken yaşamıştım bunu çok şükür sorunsuz atlattık.. İnşaallah sende bebişin kesesini de göreceksin kalbini de...desteğin için çok teşekkür ederim bana moral oluyorsun.. İğne evde var benim geçen sefer kimyasal geçirmiştim o zaman doktor yazmıştı üç tane kullandım bebek düştü bu doktor bu konuya Önem vermiyor ama dediğini yapmayı düşünüyorum haklısın çünkü bir zarar-ı olmaz.. Bu arada düşük yapmadan önce Keçiboynuzu kürü yapmıştık eşime elindede baya vardı hamile kalınca çöpe atmıştım dün bütün kararları gezdik ama kimsede yok yeni mahsul Eylül'de gelirmiş ancak napalım kısmet değilmiş bizde pekmezini aldık onu içiyor eşim... Inan çok yoruldum canım beni en iyi sen anlarsın Yaşadıklarımız ortak Şeyler insan bazen okadar bunalıyor ki hergecegarip rüyalar oğlumun sokakta gördüğü bir kediye içini dökmesi inan çok zor geliyor herşey ama güçlü görünmeye çalışıyorum ve beni daha çok yoruyor etrafımdaki herkese artık bu bebek fikrini kapattığımı söylemeyi düşünüyorum sormaları beni daha çok yıpratıyor inan..işte böyle sabah sabah moral Sıfır yine... Sen bana bakma bebişi düşün o çok iyi merak etme kız olursa adı hazır Nazlı diyeceğiz biz ona
Canim inşallah bu ay guzel haberler bekkiyoruz senden
Lutfen moralini yuksek tut sonucta bizim bir evladimiz olmus 2.neden olmasin
Sadece zamani degil demek ki

Canim inşallah bu ay guzel haberler bekkiyoruz senden
Lutfen moralini yuksek tut sonucta bizim bir evladimiz olmus 2.neden olmasin
Sadece zamani degil demek ki
Inan hiç kolay değil morali yüksek tutmak birde malum tatil elimiz boş olunca sürekli düşünüyorsun gerçi hobi işlerimde var onlarla uğraşıyorum ama olmuyor işte.. Inan bu forumlara takılmaya başladığımdan beri okadar çok Kişi hamile kalıp doğum bile yaptı ki inşallah sizde kavuşursunuz minik kuzularınıza...

Kzlar nasılsınız bugün eltim dogum yaptı ve bende yanında refakatçıyım düşünün artık ne durumda olduğumu herşey bir yana yar8n eve gidince oğlum nasıl bi tepki verecek ne denli üzülecek onu düşünüyorum icim kan ağlıyor böylee sabaha kadar ağlayasım var ama gülmek zorundayımda sabahtan beri bebişle uğrasıyorum Rabbim bizede nasip et diye için için dua ediyorum artık kendimi gectim oğlum üzülmesin diye dua edin olurmu çok kötüyüm anlatamam duygularım kelimelere sığmaz inanın Allah yardımcımız olsun...

İnşallah pekmezin faydasını görürsünüz canım insan en çok evladı için üzülüyor zaten bahsetmiştim benim oğlumda köpeğimize kardeşim diyor çok üzülüyordum böyle olunca bir kez şöyle dedi köpeğimizin yavruları olunca vermeyelim onlarda benim kardeşim olur :( öyle çok ağlamıştım ki Hatırlıyorum inşallah senin oğlunda tez zamanda kavuşacak kardeşine :) ben buna inanıyorum. Rabbim ol derse oluyor gerisi vesile gerçekten bende yarın Dr a gideceğim kese için inşallah bu sabah çok ağrım var kasıklarım ağrıyor :( aslında çok dikkat ediyorum üşümüyorum Islak mayo ile falan kalmıyorum ama inan içim çok huzursuz şu keseyi ve kalbini bir Görelim Hayırlısı ile o zaman inanacağım sanırım hala her an bir şey olacak gibi geliyor eşimde aynı yazık oda tedirgin tabii artık kısmetten öte köy yok nasipteyse sağlıkla doğar inşallah tek duam bu canım insan iki kez olumsuzu yaşayınca daha bir tedirgin oluyor inşallah hamile kaldığında anlayacaksın beni pozitif düşünmek istiyorum ama elde değil Yarını iple çekiyorum inşallah her şey yolundadır ve keseyi görürüz dua et arkadaşım inan çok ihtiyacım var buna...bazen ağrım oluyor benden elimi karnıma koyup dua ediyorum... Rabbim sağlık versin inşallah... İğne konusunda direk kullan bence regl olana kadar kullan bence bu konu çok önemli gerçekten

Kzlar nasılsınız bugün eltim dogum yaptı ve bende yanında refakatçıyım düşünün artık ne durumda olduğumu herşey bir yana yar8n eve gidince oğlum nasıl bi tepki verecek ne denli üzülecek onu düşünüyorum icim kan ağlıyor böylee sabaha kadar ağlayasım var ama gülmek zorundayımda sabahtan beri bebişle uğrasıyorum Rabbim bizede nasip et diye için için dua ediyorum artık kendimi gectim oğlum üzülmesin diye dua edin olurmu çok kötüyüm anlatamam duygularım kelimelere sığmaz inanın Allah yardımcımız olsun...
Ah be arkadasım bizim durumumuzda çok zor bu işler benimde görümcem hamile bayramda herkes ilgi alaka gösterdi karnını sevdi falan çok dua ettim inşallah Rabbim kabul eder canım size de tez zaman da gelir bebiş ben Oğluma görümcemin hamile OLDUĞUNU söylediğimde hem üzüldü hem sevindi gözleri doldu bekledi sanki bende söyleyeceğim diye nasip olur inşallah Söylemek dualarım sizlerle bu ay haberler ara Arda gelecek ben inanıyorum

Merhaba kizlar
Dun döndük tatilden ev les gibiydi tum gun temizlik yaptim
Kizlar ben daha keseyi gormeye gitmedim
Kararsizim acikcasi simdi gidip bi kac hafta sonra kalbi icin tekrar mi gideyim yoksa bekleyip bi kac hafta sonra gidip hem kalbini hem keseyi mi goreyim?
Bu arada tipik hamilelik belirtilerim basladi bile
Agizda acilik,midede hafif bulanti,bas donmesi ve midemde siskinlik
Karnim 3 aylik gibi bu arada:)
Canım sen tam kaç oldun şimdi ben 5+o yani 6 haftalık oldum bugün inşallah yarın kese için gideceğim burada Dr a bende sadece karın Şişliği var birde Göğüs acıması başka bir belirtim yok ben bekleyemem bir hafta daha sen dayanabilirsen bekle tabii ama git bence Gör keseyi Hayırlısı ile :) keşke yormasaydın kendini o kadar bu aralar dikkatli olmak Lazım çok Kuzucuklar sağlıkla gelsinler inşallah ...

İkinciyi tutturamadık bir yıldır. Doktor üç ay daha deneyin, olmazsa rahim filmi çekelim dedi.
Hoşgeldin canım inşallah tez zamanda hamileyim diye haber yazarsın hiç hamile kalmadın mı ? Düşük kimyasal falan olduysa o zaman farklı yaklaşıyorlar çünkü hakkında Hayırlısı olsun inşallah

Canım sen tam kaç oldun şimdi ben 5+o yani 6 haftalık oldum bugün inşallah yarın kese için gideceğim burada Dr a bende sadece karın Şişliği var birde Göğüs acıması başka bir belirtim yok ben bekleyemem bir hafta daha sen dayanabilirsen bekle tabii ama git bence Gör keseyi Hayırlısı ile :) keşke yormasaydın kendini o kadar bu aralar dikkatli olmak Lazım çok Kuzucuklar sağlıkla gelsinler inşallah ...
canim ben 5+5 oldum anlicagin 6nin bitmesine az kaldi o yuzden 1 hafta dayaniyim de ikisini birden cikarayim aradan diyorum:)hamilelik belirtilerim tavan yapti o yuzden icim rahat biraz
Cunku kalbi atmadigi icin kurtaj oldugum hamileligimde basindan beri hic hamilelik belirtim yoktu ondan korkmustum zaten
Ama kizimda da oglumda da cok fena geciyodu hamileligim
Simdi yine oyleyim koku hassasiyetim basladi mide cok fena
Sen de inşallah guzel haberlerle donersin canim
Ogluna soyledin mi?

canim ben 5+5 oldum anlicagin 6nin bitmesine az kaldi o yuzden 1 hafta dayaniyim de ikisini birden cikarayim aradan diyorum:)hamilelik belirtilerim tavan yapti o yuzden icim rahat biraz
Cunku kalbi atmadigi icin kurtaj oldugum hamileligimde basindan beri hic hamilelik belirtim yoktu ondan korkmustum zaten
Ogluna soyledin mi?
Inşallah canım yok söylemedim daha hiç kimseye söylemedik kalbini gördükten sonra söyleriz herhalde ya da 3 ay dolana kadar bekleriz

Inşallah canım iki kez kimyasal geçirdim o Yüzden çok huzursuzum sürekli kendimi kontrol ediyorum Gerçi ne yapsak boş Rabbim ol dediyse olacaktır inşallah Bu forumdakiler benim için çok ayrı çünkü aynı derdimiz var hepimizin ben ne üzüldüğümü biliyorum hala eşim ve sizden başka bilen yok emin hepinize dua ediyorum Rabbim tez zaman da versin inşallah canım
Canımm mm hamilemisin? Ya ben bayadir yokum yeni okuyorum ya coooooook sevindim rabbim saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin. Inan çok mutlu oldum kendimden ümidi kesimistim ama sen bana umut oldun inşallah bende hayırlı haberler veririm. Sen hamilesin ya benim içinde dua et olurmu?

Canımm mm hamilemisin? Ya ben bayadir yokum yeni okuyorum ya coooooook sevindim rabbim saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin. Inan çok mutlu oldum kendimden ümidi kesimistim ama sen bana umut oldun inşallah bende hayırlı haberler veririm. Sen hamilesin ya benim içinde dua et olurmu?
Sağol canım Rabbim nasip ederse var bakalım birseyler canım dua Ederim tabii Allah hepinize tez zaman da nasip etsin inşallah bu yıl bol bebişle olacak içime öyle doğuyor valla bu topik patlayacak inşallah

Sağol canım Rabbim nasip ederse var bakalım birseyler canım dua Ederim tabii Allah hepinize tez zaman da nasip etsin inşallah bu yıl bol bebişle olacak içime öyle doğuyor valla bu topik patlayacak inşallah
merhaba hürrem, duble,enfal bi de azerin..:KK23:
1.5 yıllık evliyim 1 yıldır da tedavi görüyorum ilk çocuk için ..beni ilgilendiren konular arasında gezerken sizinkini gördüm okumaya başladm vs baya baya takip eder oldum:eek: hürrem senin okadr yoğun aşkla 2. i çocuğu istemene hayran kaldım
ve takip etmeme etken sen oldun şu an okurken inanamadım hamileymişsin ne kadar sevindiğimi anlatamam sağlıkla sıhhatle kucağına almanı dilliyorum diğer arkadaşlara da hayırlısıyla nasip etsin inşallah..ama gerçekten çok sevindim :oops::KK73:

merhaba hürrem, duble,enfal bi de azerin..:KK23:
1.5 yıllık evliyim 1 yıldır da tedavi görüyorum ilk çocuk için ..beni ilgilendiren konular arasında gezerken sizinkini gördüm okumaya başladm vs baya baya takip eder oldum:eek: hürrem senin okadr yoğun aşkla 2. i çocuğu istemene hayran kaldım
ve takip etmeme etken sen oldun şu an okurken inanamadım hamileymişsin ne kadar sevindiğimi anlatamam sağlıkla sıhhatle kucağına almanı dilliyorum diğer arkadaşlara da hayırlısıyla nasip etsin inşallah..ama gerçekten çok sevindim :oops::KK73:
Canım çok teşekkür ederim Rabbim nasip ederse var gibi bir Şeyler ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım o Yüzden kalbini görmeden hamileyim diyemiyorum endişelerim var ikinci çocuğu oğlum için çok çok istedim o öyle çok öyle çok istiyordu ki her gece dua ediyor Allah'ım bana da KARDEŞ ver diye başta hiç istemiyordum ama onun istedi ve üzüntüsü ile istemeye başladım ilk 5 ay olmadı sonra oldu herşey çok iyi gidiyordu bir anda kimyasal a döndü aradan 6 ay geçti yine oldu yine kimyasal a döndü bu sefer inanılmaz bir hayal kırıklığı ve ümitsizlik başladı eşiminin işi Yüzünden aylarca kaçırdım malum günleri sonra hafif pko çıktı şimdi Yarını bekliyorum inşallah keseyi görebilirim dualarını eksik etme olur mu :)

Canım çok teşekkür ederim Rabbim nasip ederse var gibi bir Şeyler ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım o Yüzden kalbini görmeden hamileyim diyemiyorum endişelerim var ikinci çocuğu oğlum için çok çok istedim o öyle çok öyle çok istiyordu ki her gece dua ediyor Allah'ım bana da KARDEŞ ver diye başta hiç istemiyordum ama onun istedi ve üzüntüsü ile istemeye başladım ilk 5 ay olmadı sonra oldu herşey çok iyi gidiyordu bir anda kimyasal a döndü aradan 6 ay geçti yine oldu yine kimyasal a döndü bu sefer inanılmaz bir hayal kırıklığı ve ümitsizlik başladı eşiminin işi Yüzünden aylarca kaçırdım malum günleri sonra hafif pko çıktı şimdi Yarını bekliyorum inşallah keseyi görebilirim dualarını eksik etme olur mu :)
biliyorum...ama içini ferah tut sen bu sefer keseyi göreceksin allahın izniyle..rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallah :KK37:

Ogluna soyledin mi?
size de hayırlı olsunnnnn sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahhh dualarınızı eksik etmeyinnn olur mu:KK37::KK68::KK28:

biliyorum...ama içini ferah tut sen bu sefer keseyi göreceksin allahın izniyle..rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallah :KK37:
Inşallah canım daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm inşallah Rüyam çıkar olmadan anlatma derler olsun hepinize yazacağım inşallah

Back
X