Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Sağol canım Rabbim nasip ederse var bakalım birseyler canım dua Ederim tabii Allah hepinize tez zaman da nasip etsin inşallah bu yıl bol bebişle olacak içime öyle doğuyor valla bu topik patlayacak inşallah

Hadi inşallah canım senin adına inan çok sevindim bana umut oldun. daha öncede söylediğim gibi bu topigiiii açarken hiç bukadar ümidim yoktu benimle bu derdi paylaşacak kişilerin olacağına. Ama şimdi iyikide acmışım ve iyikide sizi tanimisim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bende 1 kaç hafta sonra basliycam tedaviye inşallah bu sefer olumlu sonuç alirim dualarimizi eksik etmeyin :KK200:

İnşallah pekmezin faydasını görürsünüz canım insan en çok evladı için üzülüyor zaten bahsetmiştim benim oğlumda köpeğimize kardeşim diyor çok üzülüyordum böyle olunca bir kez şöyle dedi köpeğimizin yavruları olunca vermeyelim onlarda benim kardeşim olur :KK43: öyle çok ağlamıştım ki Hatırlıyorum inşallah senin oğlunda tez zamanda kavuşacak kardeşine :) ben buna inanıyorum. Rabbim ol derse oluyor gerisi vesile gerçekten bende yarın Dr a gideceğim kese için inşallah bu sabah çok ağrım var kasıklarım ağrıyor :KK43: aslında çok dikkat ediyorum üşümüyorum Islak mayo ile falan kalmıyorum ama inan içim çok huzursuz şu keseyi ve kalbini bir Görelim Hayırlısı ile o zaman inanacağım sanırım hala her an bir şey olacak gibi geliyor eşimde aynı yazık oda tedirgin tabii artık kısmetten öte köy yok nasipteyse sağlıkla doğar inşallah tek duam bu canım insan iki kez olumsuzu yaşayınca daha bir tedirgin oluyor inşallah hamile kaldığında anlayacaksın beni pozitif düşünmek istiyorum ama elde değil Yarını iple çekiyorum inşallah her şey yolundadır ve keseyi görürüz dua et arkadaşım inan çok ihtiyacım var buna...bazen ağrım oluyor benden elimi karnıma koyup dua ediyorum... Rabbim sağlık versin inşallah... İğne konusunda direk kullan bence regl olana kadar kullan bence bu konu çok önemli gerçekten
Canım benim etmezmiyim hiç Yarını sabırsızlıkla bekliyorum minnak Mercimeğin ilk resmini eline alacaksın inşaallah... Seni gerçekten çok iyi Anlıyorum ilk düşüğümü yaptığımda içimde bir umut vardı ama sonra ikinci kimyasal gebeliğide öğrenince hiç sevinememiştim hamile olduğuma ve kısa sürdü zaten... Şimdi inan içim çok garip hislerle dolu elim kolum bağlı gün sayıyorum bu gün klomen bitiyor pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum çok geç kalmış olmam değil mi? Oğluna müjdeyi vermek için sabırsızlanıyorsundur şimdi çünkü inan ben de olurdum ama sana naçizane tavsiyem bence acele etme cinsiyetini de Öğren çünkü bu sefer kızmı erkek mi diye kurup duracak... Gerçi benim içime kız doğuyor ama bu konularda ön sezilerim kuvvetlidir.. Bu arada biz döndük tatilden sen baya uzun kalıyorsun anlaşılan...evdeolmak çok iyi gelmiyor ama daha çok kafa yoruyorsun... Ama iyiki varsın bana desteğin için teşekkürler...

Kzlar nasılsınız bugün eltim dogum yaptı ve bende yanında refakatçıyım düşünün artık ne durumda olduğumu herşey bir yana yar8n eve gidince oğlum nasıl bi tepki verecek ne denli üzülecek onu düşünüyorum icim kan ağlıyor böylee sabaha kadar ağlayasım var ama gülmek zorundayımda sabahtan beri bebişle uğrasıyorum Rabbim bizede nasip et diye için için dua ediyorum artık kendimi gectim oğlum üzülmesin diye dua edin olurmu çok kötüyüm anlatamam duygularım kelimelere sığmaz inanın Allah yardımcımız olsun...
Of canım ya inan yazdıklarını okuyunca Gözlerim doldu benim oğlumgeldi gözümün önüne inan oda böyle bir duruma çok üzülürdü ve çok sık görüştüğümüz kişilerle bile sırf yeni bebekleri var diye gitmek istemiyorum onun o bebeğe bakışını görmek içimi parçalıyor dayanamıyorum ben yine numara yapabiliyorum mutlu görünebiliyorum ama onun o üzüntüsünü görünce dayanamıyorum... Rabbim sana sabır ve en kısa zamanda bebiş müjdesi versin... Banada inşaallah...

Canım benim etmezmiyim hiç Yarını sabırsızlıkla bekliyorum minnak Mercimeğin ilk resmini eline alacaksın inşaallah... Seni gerçekten çok iyi Anlıyorum ilk düşüğümü yaptığımda içimde bir umut vardı ama sonra ikinci kimyasal gebeliğide öğrenince hiç sevinememiştim hamile olduğuma ve kısa sürdü zaten... Şimdi inan içim çok garip hislerle dolu elim kolum bağlı gün sayıyorum bu gün klomen bitiyor pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum çok geç kalmış olmam değil mi? Oğluna müjdeyi vermek için sabırsızlanıyorsundur şimdi çünkü inan ben de olurdum ama sana naçizane tavsiyem bence acele etme cinsiyetini de Öğren çünkü bu sefer kızmı erkek mi diye kurup duracak... Gerçi benim içime kız doğuyor ama bu konularda ön sezilerim kuvvetlidir.. Bu arada biz döndük tatilden sen baya uzun kalıyorsun anlaşılan...evdeolmak çok iyi gelmiyor ama daha çok kafa yoruyorsun... Ama iyiki varsın bana desteğin için teşekkürler...
Canım uyku tutmadı desem yeridir bugün bakalım ne çıkacak karşıma Allah'ım sağlıklı keseyi göstersin inşallah endişeleniyorum biliyorsun işte elde değil Dr dan sonra yazarım mutlaka.pazartesi kaçıncı gün oluyor ? çatlatma iğnesi olmayacaksan geç kalmış olmazsın bence zaten 13 14 Günler'de yapıyor. Bende pazar günü döneceğim eşimin işi nedeniyle bizim sosyal tesisler falan var o Yüzden biraz uzun yapıyoruz tatili :) hiç dönesim gelmiyor zaten :) Oğluma 12. Hafta bitene kadar yani bayrama denk geliyor söylemeyi çok düşünmüyorum gecen sefer bunun üzüntüsü çok oldu çünkü o Yüzden bekleyeceğim ama çok zor beklemek hemen Söylemek istiyorum tutuyorum kendimi bugünü de atlatırsam biraz rahatlarım herhalde inşallah arkadaşım inşallah Nazlı hep Hoşuma giden bir idim oldu zaten belki sadece ama kısmet inşallah Hayırlısı olur canım

Canım uyku tutmadı desem yeridir bugün bakalım ne çıkacak karşıma Allah'ım sağlıklı keseyi göstersin inşallah endişeleniyorum biliyorsun işte elde değil Dr dan sonra yazarım mutlaka.pazartesi kaçıncı gün oluyor ? çatlatma iğnesi olmayacaksan geç kalmış olmazsın bence zaten 13 14 Günler'de yapıyor. Bende pazar günü döneceğim eşimin işi nedeniyle bizim sosyal tesisler falan var o Yüzden biraz uzun yapıyoruz tatili :) hiç dönesim gelmiyor zaten :) Oğluma 12. Hafta bitene kadar yani bayrama denk geliyor söylemeyi çok düşünmüyorum gecen sefer bunun üzüntüsü çok oldu çünkü o Yüzden bekleyeceğim ama çok zor beklemek hemen Söylemek istiyorum tutuyorum kendimi bugünü de atlatırsam biraz rahatlarım herhalde inşallah arkadaşım inşallah Nazlı hep Hoşuma giden bir idim oldu zaten belki sadece ama kısmet inşallah Hayırlısı olur canım
Uyku problemi bendede var erkenden kalkıyorum Haberini bekliyorum senin sabırsızlıkla ve güzel haberle döneceğini biliyorum... Pazartesi 10. Gün oluyor geçen seferde 10. Gün yapılmıştı iğne bilmiyorum yine yapalım derse yaptırırım herhalde.. Of çok sıkıldım bu işlerden inan ama elimden gelen Başkada bişey yok sabır... Seni çok iyi Anlıyorum kuzunun yüzündeki Mutluluğu görmek istiyorsun inşaallah o günler yakın...

Uyku problemi bendede var erkenden kalkıyorum Haberini bekliyorum senin sabırsızlıkla ve güzel haberle döneceğini biliyorum... Pazartesi 10. Gün oluyor geçen seferde 10. Gün yapılmıştı iğne bilmiyorum yine yapalım derse yaptırırım herhalde.. Of çok sıkıldım bu işlerden inan ama elimden gelen Başkada bişey yok sabır... Seni çok iyi Anlıyorum kuzunun yüzündeki Mutluluğu görmek istiyorsun inşaallah o günler yakın...
:( olmadı canım ya olamadı çok çok üzgünüm kese olması gerekenden çok küçük ve düzensiz ayrıca dış gebelik şüphesi var :( bir daha kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu ama içim hep huzursuzdu zaten kısmetten ötesi yok ben bu defteri artık kapattım olmayınca olmuyor zorlamamak gerekli demek ki Rabbim ol demedikten sonra neye yarar :( var demek ki bir hayır bu işte de nasip değilmiş çok üzgünüm :( :(

:KK43: olmadı canım ya olamadı çok çok üzgünüm kese olması gerekenden çok küçük ve düzensiz ayrıca dış gebelik şüphesi var :KK43: bir daha kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu ama içim hep huzursuzdu zaten kısmetten ötesi yok ben bu defteri artık kapattım olmayınca olmuyor zorlamamak gerekli demek ki Rabbim ol demedikten sonra neye yarar :KK43: var demek ki bir hayır bu işte de nasip değilmiş çok üzgünüm :KK43: :KK43:
deme yaa :KK61: hepimiz çok sevinmiştik canım lütfen olsun ama ufff çok üzüldüm şimdi vardır rabbimin bildiği neden kimyasal oluyor ki yok mu bunun bi sebebi dr ne diyor bu konuda ..senin bildiğim kadarıyla ikinic kez kimyasal

Offf yaaa zaten çok zor günler geçiriyorum şimdi daha da üzüldüm bunun bi tesellisi yok biliyorum zaten çocuklarımızın kardeş özlemi olmasa belkide bu kadar takmicaz ama elden ne gelir hiç tutma kendini dök icini arkadasım öfff oğlum yanımda olmasa ağlicam yeminlen oğlum üzülmesin diye kendimi yiyip bitirdim zaten vardır herşeyde bi hayır canım benim bi de beni düşün tedaviye bile baslayamıyorum elim kolum bağlı bekliyorum herkesin lafına artık susuyorum evladımı teselli edecek kendimi teselli edecek cümlelerim tükendi eşimin son testide kötü çıktı birbirimize dert anlatmaktan baska yapabileceğimiz bişey yok Rabbim yarrr ve yardımcımız olsun inşallah birgün burada sevinçlerimizi de paylasırız cok üzgünüm Allah yardım etsin...

Öyl
Of canım ya inan yazdıklarını okuyunca Gözlerim doldu benim oğlumgeldi gözümün önüne inan oda böyle bir duruma çok üzülürdü ve çok sık görüştüğümüz kişilerle bile sırf yeni bebekleri var diye gitmek istemiyorum onun o bebeğe bakışını görmek içimi parçalıyor dayanamıyorum ben yine numara yapabiliyorum mutlu görünebiliyorum ama onun o üzüntüsünü görünce dayanamıyorum... Rabbim sana sabır ve en kısa zamanda bebiş müjdesi versin... Banada inşaallah... İnşallah canım inşallah çok zor günler geçiriyorum oğlumu zor tutuyorum evde anne yengemin bebeğine bakmaya gidelim falan diyor oyalayıp duruyorum içim paramparça sizden baska derdimi anlatacak kimsem yok inan kıskançlık değil oğlumun üzüntüsüne isteğine sorularına yapabileceğim bişey bulamadığım icin çok üzülüyorum yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çünkü oğlumu bu kadar üzgün görmeye hiç ama hiç hazır değilim bazen diyorum hiç tedaviyle falan uğraşmiyim hemen aşılama yada tüp bebek yaptırim ama öf

:KK43: olmadı canım ya olamadı çok çok üzgünüm kese olması gerekenden çok küçük ve düzensiz ayrıca dış gebelik şüphesi var :KK43: bir daha kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu ama içim hep huzursuzdu zaten kısmetten ötesi yok ben bu defteri artık kapattım olmayınca olmuyor zorlamamak gerekli demek ki Rabbim ol demedikten sonra neye yarar :KK43: var demek ki bir hayır bu işte de nasip değilmiş çok üzgünüm :KK43: :KK43:
Off neden boyle oldu ki:(
Kesenin küçük olusu gec dollenme olamaz mi canim?
Yine de her seyde bi hayir vardir bunu unutma
Oglumda 5 haftalikken kesede sekil bozuklugu var dendi
Uzg doktoru duserse birak dushsum tedavk ettirme dediginde icimden delimi ne dedim
Sonra 10 gun tedavi sonra kese düzeldi ama sonuc?
Sonuc daha büyük bi yikim daha buyuk bi aci
Keske o zaman kaybetseydim bebegimi diyorum hep
O yuzden sukur ki erken olmus olan ya sonra olsaydi
Teselli et kendini canim benim

Cnm çok üzüldüm Sak'ın ümidini kesme Rabbim elbet verecektir yavrularımıza birer KARDEŞ inşallah ben inanıyorum

Offf yaaa zaten çok zor günler geçiriyorum şimdi daha da üzüldüm bunun bi tesellisi yok biliyorum zaten çocuklarımızın kardeş özlemi olmasa belkide bu kadar takmicaz ama elden ne gelir hiç tutma kendini dök icini arkadasım öfff oğlum yanımda olmasa ağlicam yeminlen oğlum üzülmesin diye kendimi yiyip bitirdim zaten vardır herşeyde bi hayır canım benim bi de beni düşün tedaviye bile baslayamıyorum elim kolum bağlı bekliyorum herkesin lafına artık susuyorum evladımı teselli edecek kendimi teselli edecek cümlelerim tükendi eşimin son testide kötü çıktı birbirimize dert anlatmaktan baska yapabileceğimiz bişey yok Rabbim yarrr ve yardımcımız olsun inşallah birgün burada sevinçlerimizi de paylasırız cok üzgünüm Allah yardım etsin...
Bizi bizden başkası anlayamaz çünkü bizler kendimiz için hamile kalmaya çalışmıyoruz bizler yavrularımıza KARDEŞ için çabalıyoruz.bazen başka topiklerde dolaşıyorum bana diyorlar senin bir evladın var bizim o da yok.inan ilk bebek için hiç bu kadar arzulu değildim Rabbim verirse bağrıma basarım vermezse takdiri ilahi der şükrederim diyordum.tevekkül tamdı.ama şimdi onu nedense başaramıyorum.rabbim kızıma bir kardeş göndersin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun o kadar çok istiyorum ki bu ayda olmadı dün regl geldi hayırlısı

Aynen bende ilk bebegimi beklerken olursa olur olmazsa takdiri ilahi diyordum ama şimdi ne kadar öyle düşünmeye çalışsamda oğlum kardeş dedigi an bitiyo sanki herşey avazım çıktığınca ağlamak istiyorum aksam akşam yine ağladı oğlum benim kardeşim niye yok ben çok yalnızım cok sıkılıyorum diye hadi güçlü dur şimdi durabilirsen eşime yaklaşırken bile sadece oğluma kardeş olsun düşüncesiyle yaklaşıyorum offf yaaa bi kaç gündür iyice bunaldım Allah sonumu hayr etsin...

deme yaa :KK61: hepimiz çok sevinmiştik canım lütfen olsun ama ufff çok üzüldüm şimdi vardır rabbimin bildiği neden kimyasal oluyor ki yok mu bunun bi sebebi dr ne diyor bu konuda ..senin bildiğim kadarıyla ikinic kez kimyasal
Sorma canım aslında daha Kesinleşen bir şey yok değer 2600 olmuş gerektiği gibi katlamış ama bakacaklar yarın ve Cumartesi zaten pazar döneceğim kendi Dr Uma giderim onunla konuştum ultrason Görüntüsü için daha küçük 1 hafta sonra görmek Lazım dedi bilemedim artık Hayırlısı canım baştan çok üzüldüm şimdi biraz açıldım kısmetten ötesi yok işte nasipte varsa olur canım 2 kimyasal var genetikte henüz araştırma yapılmadı bakıcaz artık duruma bağlı olarak değişecek

Off neden boyle oldu ki:KK43:
Kesenin küçük olusu gec dollenme olamaz mi canim?
Yine de her seyde bi hayir vardir bunu unutma
Oglumda 5 haftalikken kesede sekil bozuklugu var dendi
Uzg doktoru duserse birak dushsoum tedavk ettirme dediginde icimden delimi ne dedim
Sonra 10 gun tedavi sonra kese düzeldi ama sonuc?
Sonuc daha büyük bi yikim daha buyuk bi aci
Keske o zaman kaybetseydim bebegimi diyorum hep
O yuzden sukur ki erken olmus olan ya sonra olsaydi
Teselli et kendini canim benim
Bazen bende aynısını söylüyorum canım Rabbim hayırlısını versin inşallah ileride bir sorun sağlıksız bir durum olacaksa şimdi bitsin diyorum yani Bhcg güzel Çıktığı için ya çok küçük diyorlar ya da düşebilir onuda zamanla görürüz kısmet be arkadaşım neyse Hayırlısı o olur inşallah bugün yarın yine gideceğim yazarım gelişmeleri inşallah güzel Şeyler olur

Öyle canım bazen biz elimizden geleni yapsakta taktir Allah ın inşallah bizde evlatlarımıza Müjde vereceğiz inşallah o günler gelecek sende çok Haklısın aynısı bir kaç Ay sonra banada olacak senin yaşadıklarına çok benzer Şeyler yaşayacağım artık kısmet inşallah durun değişir dua ediyorum canım inşallah hepimizin yüzü Güler

Hürrem hamilelik haberini öğrenmeden bu mesajını gördüm :KK43: Yine de ümitsizliğe kapılma. Belki doktorun yanılıyordur. sonuçta hamilelik daha çok yeni. hayırlısı olsun arkadaşım.

Back
X