Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

yeni bir hamilelik haberi aldım. Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. eltimin ikinci bebeği ama artık oğlumun tüm kuzenleri iki kardeş olacak. bir benim ki tek. iki amca, iki dayı, bir haladan... üstelik eşim en büyük kardeş ve oğlum baba tarafından en büyük torun ama tek bu durum eşimin tarafından bana mahalle baskısı olarak geri dönebilir

Aynen benim durumumdasın ferb Allah yardımcımız olsun bizimkilerinde hep üç beş çocukları var birtek benim oğlum yalnız ve şuan bütün herkes bana ne bekliyosun deyip duruyo sanki bebeği ben yapacam tövbe tövbe Rabbim nasip etmedikten sonra biz ne yapabilirizki kas kafalılara bunu anlatamazsın tabi hepsi kolayca hamile kalabiliyolar Rabbim görsün duysun ne diyim..

Aynen benim durumumdasın ferb Allah yardımcımız olsun bizimkilerinde hep üç beş çocukları var birtek benim oğlum yalnız ve şuan bütün herkes bana ne bekliyosun deyip duruyo sanki bebeği ben yapacam tövbe tövbe Rabbim nasip etmedikten sonra biz ne yapabilirizki kas kafalılara bunu anlatamazsın tabi hepsi kolayca hamile kalabiliyolar Rabbim görsün duysun ne diyim..

bu gidişimde bu çocuk tek olmaz diyenler oldu. bende gurbette çalışırken çocuk bakmak zor, yine de nasip kısmet gibi laflarla konuyu kapattım. aslında beni en çok hırpalayan belirsizlik. olacak mı, olmayacak mı, daha ne kadar bekleyeceğim veya hiç olmayacak mı. üstelik olmamasına sebep olacak bir durum da yok. bu da ayrı bir belirsizlik. iki yıla yaklaştık ama tık yok

Bizimki de sebepsiz yani dr öyle diyor sanırım artık çok stres yapıyorum o Yüzden 2014 Nisan dan beri uğraşıyoruz artık çok yoruldum o belirsizlik psikolojisi çok kötü biz de maalesef ailecek sorun ablamın da yok tüp bebek deneyecekler Abi'min de bir tane o da zaten tüp bebek ana eltiler de çok habire doğurmuşlar da doğurmuşlar .eşim de çok stres yapıyor zaten onun stresi bana yansıyor.artık Dr bıraktık kocakarı ya galan götürdü.artık düşünün çaresizliği

Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor inan bende aynı durumlardayım ve aslında hiç olmamasından olup da kaybetmek çok zor inan okadar üzülüyorum ki sürekli kıyaslıyorum düşmeseydi şimdi şöyle olacaktı düşmeseydi aralarında şukadar YAŞ olacaktı sürekli Hatırlıyorum.,, Rabbim sabrını ve en kısa zamanda evdeki Günahsız kuzularımıza KARDEŞ nasip etsin ah bu eltiler yok mu benimki kazara hamile kalıp duruyor güya tek çocuk istiyorlarmış

Biz de istemesek belki olur çok istiyoruz çok stres oluyoruz olmuyor hele o YAŞ farkını hiç söyleme benimki iki yaşına girer girmez başladık dedim çocuk 3 yaşına girer 2. Ise gelir nerdeeee çocuk şimdi 3,5 hala tık yok senin bir Planın var Allah'ın da bir planı var iştenasipten öte yol yok

Yok canım ya inan bende istemiyordum Çok ertesi gün hapı içtim ama sonra isteksiz bir şekilde nappalım başka çaresi yok yapalım dedik olursa olur olmadı tabi olmayınca gerçekten istedik sonra oldu düştü bu sefer daha perişan olduk sonra düzene giremedim birdaha ve bir de üstüne kimyasal ve en kötüsü de senin yine ideal yaşta benim ki 6 Yaşında hiç bu kadar YAŞ farkı olacağına düşünemezdim ama nasip belki de kısmette tek çocuk var bilemeyiz... Inşaallah en kısa zamanda alırız müjdeli haberi ben bu aralar yumurtlama günlerindeyim bu günler bir şekilde geçip gidiyorda adet Gününe bir hafta kala zaman duruyor sanki

Evet cnm belki hemen olursa ideal ama olmuyor işte son kaybın üzerinden tam bir sene geçti zaman geçtikçe daha da stres oluyorum.bir iki seneye benim kız da seninki gibi olur.şimdi geliyor Yanıma anne bak arkadaş geldi diyor Yanındaki Boşluğu göstererek biz birlikte oyun oynayacağız Çay içeceğiz falan diyor sonra tekrar boşluğa dönerek hadi gel otur birlikte oynayalım falan diyor Aynanın karşısına geçip kendi kendine Konuşuyor.burda ben ve eşim tekiz kimsemiz yok Kızın hiç Arkadaşı yok onun için endişeleniyorum.artık bu sene kreşe başlatacağım.kardeşe ihtiyaç duyduğunu gözlerimle Görüyor üzülüyorum yakında seninki gibi Herşeyin farkına varacak sorular sormaya başlayacak neden benim kardeşim yok falan diyerek.rabbim çok bekletmesin.evet Dediğin çok doğru çalışma günleri bir şekilde geçiyor da bat günleri Geçmek bilmiyor.topik topik dolaşıyorum vakit geçsin diye.sen bat ne zaman?ben Ateşle ovulasyon takibi yapıyordum 7aydır bu ay biraz ara vereceğim tabi başarabilirsem.ben şuan regl im.30 Ağustos bat.senin Yaptığın birşeyler var mı son kaybının üzerinden ne kadar geçti??

Canım ben anaokulu öğretmeniyim inan oralarda arkadaşlarının Kardeşini görmek benim Oğlumu daha çok üzüyor inşaallah Kızın çok farkına vurmadan kardeşine kavuşur... Ben Aralık Ayında düşük Nisan Ayında kimyasal yaşadım iki Aydın'da tedavi oluyorum klomen ve Ovitrelle bu ikinci ay klomen bitti pazartesi kontrole gideceğim bat benimde aynı 30 yada 1 Eylül...ateş takibini yazın yapamıyorum çünkü kaçta kalktığım belli olmuyor çalışırken yapmıştım bende bu ay ekstra pek birşey Yapmıyorum dün ve bu gün Hayıt tohumuna başladım üç gün daha içerim sonra bırakırım bu ay birde yumurtlama Günü'nden sonra doktor istemese bile bile kan sulandırıcı iğne yapmaya başlıcam çünkü testlerim yapıldı pıhtılaşma sorunu olduğu çıktı.ama yine de doktor hamile kalınca iğneye başlayalım diyor bende doğru olmadığını düşünüyorum hatta geçen ay bile kimyasal düşük yaşadığımı düşünüyorum çünkü adatim 4 gün gecikti ve ilk günler pozitifti idrar testim sonra negatife döndü doktorda kimyasal yaşamışsındır dedi.. O Yüzen bende riske atmak istemiyorum bu arada folikasit ve coraspirin kullanıyorum

A1298C ve 4G&5G heterozigot çıktı Dr bu herkes de Heterozigot dedi ama sanırım hamile kalırsam bana da iğne başlamayı düşünüyor.sen neden iğne için doğru olmadığını düşünüyorsun ?senin genetik hangileri sorunlu çıktı?adaçayı hayıt kürünü 6 ay oldu devam ediyorum birkaç aydır da çörekotu bal tarçın a başladım.folikasit kullanıyorum.bu arlar folbiol U çok duyuyorum herkes onu kullanıyor.klomen çok kullandım son iki ay kist yaptı bıraktım doğal kürlere yöneldim ama artık onları yapıp içmekten bıktım.allah yaşadıklarımızı bir daha yaşatmasın inşallah birlikte bat bekleriz artık

Bende 4 ve 5 faktör çıktı hemozigot ve heyorozigot mutasyon.. İğneyi hamile kalır kalmam başlamamı söylüyor doktorlar ama ben geç kalındığını düşünüyorum o yüzden çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra başlıcam iğneye . Inan bende bir sonraki ay dinlenmeyi düşünüyorum zaten okul açılacak telaş n Kür ne tedavi sadece rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.. Bende folbiol kullanıyorum.. Bu arada benim bat ı yanlış hesaplamışım 26 Ağustos gelmesi lazım bakalım artık pek Ümit yok ama insan yinede bir beklenti içine giriyor...

Rahim filminde kararsızım ben de birkaç yerde duydum okudum düşük ve kürtaj sonrası gözle görülmeyen Parçalar kalabiliyormuş şimdiye kadar kanallat açık zaten diye düşünmüyordum ama bu aralar kafama takılıyor sana Dr mu çektirmeni istedi?

Ben düşükten önce çektirmiştim miyom için ameliyat dediler sonrada hamile kaldım ve düşük oldu doktor altı ay hamile kalamazsan çekelim demişlerdi 8 ay oldu arada kimyasal oldu bu sefer ki doktorumda aynı şeyi söyledi düşük yapışıklığa sebep olabilir çekelim dedi bende bu ay da tedavi olayım bir sonraki ay çektiririm bir şey çıkmazsa Tedaviyi de bırakıp nasibim ne zamansa o zaman olsun deyip bırakmayı düşünüyorum...

Ah kızlar ah. Dertlerimiz nasılda bir En küçük eltide ikinciye hamile kaldı. Üstelik ilki daha bebek. Herkes benden beklerken... Benim oğlum sekiz buçuk yaşında en büyük torun. Bugün ona yeni durumu söyledim. Önce bozuldu. Bir ben tekim, herkesin kardeşi var artık dedi. Sonra da bana hamilelerden bahsetme. Çok üzülüyorum dedi. Ama etrafında kim varsa patır patır hamile kalıyor. Gerçeklerden kaçamıyoruz.

Valla aynen. Adete bir hafta kala beklenti, umut, heyecan hat safhaya çıkıyor. Sonra hoooop, hayal kırıklığı Yaklaşık iki senedir böyle, şaşmaz. Bu sistem saat gibi her ay işliyor

Bat beklerken çok beklenti içine giriyorum sonra kırmızılar gelince hayal kırıklığım çok oluyor bir iki gün ANCA kendimi topluyorum.yorulduğumu farkettim artık bu ay olmazsa tekrar Dr a gözükeyim hormonlara falan baksın ne bileyim rahim filmi falan gerekiyorsa çeksin yapsın işte birşeyler sonra da bırakacağım artık pes benden bu kadar

Ben hepsini yaptırdım. Hormonlar düzgün, adetler düzenli, yumurtlama normal, rahim normal, tüpler açık, sperm normal. Olmayınca olmuyor işte

Ben hepsini yaptırdım. Hormonlar düzgün, adetler düzenli, yumurtlama normal, rahim normal, tüpler açık, sperm normal. Olmayınca olmuyor işte
İşte en kötüsü bu stresten olmuyor seninki diyor Dr benim de bir rahim filmi kaldı onu da Dr a danışayım gerek varsa çeksin Valla ne sorun varsa çıksın tedavimi yapsın bebek gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…