İnşallah. En kısa sürede...sağlıcakla gelsin bebeğin ve bebeklerimizİşte en kötüsü bu stresten olmuyor seninki diyor Dr benim de bir rahim filmi kaldı onu da Dr a danışayım gerek varsa çeksin Valla ne sorun varsa çıksın tedavimi yapsın bebek gelsin
sen neden rahim filmi çektirdin cnm Dr mu istedi neyden şüphelendiniz tüp bebek neden deneniyorsunuz daha önce denediniz miMayıs Haziranda klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Olmadı. Geçen ayda rahim filmi çektirdim. Bakalım rahim filmi işe yarayacakmı. Doktor olmazsa eylülde gel tekrar tedavi deneyelim diyor. Bilemiyorum gidermiyim... aşılama ve tüp bebek olayına girmeyeceğimi doktora söylemiştim. Daha ne kaldı ki geriye. Zaten yaş olmuş 38. 5-6 ay daha olmazsa bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum.
İnternette rahim filminin tüplerdeki ufak tefek yapışıklıkları açtığını, akabinde birçok kadının hamile kaldığını okumuştum. Doktorumda bunu doğruladı.doktora eğer sadece tüpleri görmek için çekiyorsanız hiç çekmeyin dedim. Çünkü tıkalı ise tüp bebek işine girişmeyeceğimi peşinen söyledim. I da tüplerde ki ufak tefek lokal tıkanıklıklar varsa açması için çekelim dedi. yani bir nevi tedavi amaçlı bir uygulama oldu benimkisi. Tüp bebek hiç yaptırmadım. Oğluma kendi kendine hamile kalmıştım. Tüp bebek tedavisi işin içine girince ikinciside olmayıversin mantığı devreye giriyor bizde nedense. Oğlumuz bu kadar üzülmese ikinciyi hiç düşünmezdik belkide.Sen ne
sen neden rahim filmi çektirdin cnm Dr mu istedi neyden şüphelendiniz tüp bebek neden deneniyorsunuz daha önce denediniz mi
Bende öyle düşünüyorum tüp bebek çok uzak geliyor bana ama bilemiyorumzamsnla canımıza tak der bi şansımızı deneyelim diyebilirmiyiz bilmiyorum.. Gerçekten kabus yıllar benim istemeye başlayalı üç yıl oldu arada bir sen kadar yok ameliyat rahim filmi korunun düşük korunun diye nerdeyse bir senesi geçmiştir.. Inşallah bu. Ay güzel haberleri alırsın da oğlun mutlu olur ve bizlerde tabi...İnternette rahim filminin tüplerdeki ufak tefek yapışıklıkları açtığını, akabinde birçok kadının hamile kaldığını okumuştum. Doktorumda bunu doğruladı.doktora eğer sadece tüpleri görmek için çekiyorsanız hiç çekmeyin dedim. Çünkü tıkalı ise tüp bebek işine girişmeyeceğimi peşinen söyledim. I da tüplerde ki ufak tefek lokal tıkanıklıklar varsa açması için çekelim dedi. yani bir nevi tedavi amaçlı bir uygulama oldu benimkisi. Tüp bebek hiç yaptırmadım. Oğluma kendi kendine hamile kalmıştım. Tüp bebek tedavisi işin içine girince ikinciside olmayıversin mantığı devreye giriyor bizde nedense. Oğlumuz bu kadar üzülmese ikinciyi hiç düşünmezdik belkide.
Canım çok sağol. Bende oğluma kardeş haberi vermek istiyorum artık. Siz de ne çok sıkıntılar yaşamışsınız gerçekten.Allah tez zamanda bebek haberiyle o zor günleri unutturuverir inşallah.Bende öyle düşünüyorum tüp bebek çok uzak geliyor bana ama bilemiyorumzamsnla canımıza tak der bi şansımızı deneyelim diyebilirmiyiz bilmiyorum.. Gerçekten kabus yıllar benim istemeye başlayalı üç yıl oldu arada bir sen kadar yok ameliyat rahim filmi korunun düşük korunun diye nerdeyse bir senesi geçmiştir.. Inşallah bu. Ay güzel haberleri alırsın da oğlun mutlu olur ve bizlerde tabi...
Bende yarın doktora gidiyorum inşaallah hayırlı haberlerle döneriz..
Hamilemiz olduğunu bilmiyordum. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Kaç haftalık. Bulantılar içinde Allah kolaylık versin. Bebek için bizim gibi çok bekleyenlerden misiniz?Kizlar günaydın
Nasilsiniz?ben cok kötüyüm oluyorum 1 haftadir bulantidan bu sefer cok erken basladi
Esim kokuyo kizim kokuyo elimo yikadigim sabun bile igrenc kokuyo
Artik dayanamadim dun hap yazdirdim doktora bulanti icin
Tam gecirmese de hafifletdi gibi
Hurremden bi haber var mi?
Ne yapacaksın cnm ya bulantılar hatta kusmalara katlanacaksın yeterki Sağlıcakla kucağına gelsin bebişin :)Kizlar günaydın
Nasilsiniz?ben cok kötüyüm oluyorum 1 haftadir bulantidan bu sefer cok erken basladi
Esim kokuyo kizim kokuyo elimo yikadigim sabun bile igrenc kokuyo
Artik dayanamadim dun hap yazdirdim doktora bulanti icin
Tam gecirmese de hafifletdi gibi
Hurremden bi haber var mi?
Canım benim inan güzel haberlerle döneceksin Inşaallah... Hemen yaz bak merak ediyorum bende şimdi doktordan geldim ve yumurtam çatlamış yani ben erken yumurtlamışım bu sefer ama bir tane daha yumurta varmış onun çatlamasına daga varmış yani iğne için geç kalmışız dedi doktor çok şükür dün ilişki olmuştu inşaallah tutmuştur yani dünden itibaren saymaya başlıyorum inşaallah bu ay güzel haberler alırız.. Iğneyi sordum yurt dışında kan sulandırıcı iğneye kalp atışından sonra başlanıyor dedi bu ülke yanlış yapıyor çünkü çok da masum bir iğne değil kemik erimesi yapıyor dedi inşaallah kızlar gerek kalmadan alalım artık haberleriKızlar Selam,
Döndüm tatilden bugün işe başladım. Hiç özlememişimTatil modu iyi geliyor insana, bugün akşam gideceğim kendi druma ama Cumartesi Orada son kontrole gitmiştim. Kese biraz daha belirginleşip yaklaşık 2 katı büyümüştü, 4.5 mm den 8 mm e gelmiş dr iyi bir gelişme ama bu günde ve bhcg ye göre daha belirgin bir kese olması gerekirdi dedi, birde kan sulandırıcı iğneden içeride kanama olmuş, ama onu da kesemiyor mecburen kullanacağım bunu kendi dr uma söylediğimde birde progestan hapın yanında iğne başladı takviye bilmiyorum artık bugün 5+5 oldu normalde bakalım kontrol de ne çıkacak bende bilmiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sorunsuz bir bebek ise gebelik devam etsin inşallah tek yapabildiğim beklemek ve dua etmek.... Yemekten sonra ciddi bulantı oluyor göğüsler çok şiş ve acıyor onun dışında çok da bir şey hissetmiyorum henüz bakalım kızlar dua edin de güzel haberlerle geleyim inşallah akşam yazarım size...Rabbim evlatlarımıza sağlıklı kardeşler nasip etsin, hem bizim hem onların yüzüne gülsün inşallah..
Kızlar Selam,
Döndüm tatilden bugün işe başladım. Hiç özlememişimTatil modu iyi geliyor insana, bugün akşam gideceğim kendi druma ama Cumartesi Orada son kontrole gitmiştim. Kese biraz daha belirginleşip yaklaşık 2 katı büyümüştü, 4.5 mm den 8 mm e gelmiş dr iyi bir gelişme ama bu günde ve bhcg ye göre daha belirgin bir kese olması gerekirdi dedi, birde kan sulandırıcı iğneden içeride kanama olmuş, ama onu da kesemiyor mecburen kullanacağım bunu kendi dr uma söylediğimde birde progestan hapın yanında iğne başladı takviye bilmiyorum artık bugün 5+5 oldu normalde bakalım kontrol de ne çıkacak bende bilmiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sorunsuz bir bebek ise gebelik devam etsin inşallah tek yapabildiğim beklemek ve dua etmek.... Yemekten sonra ciddi bulantı oluyor göğüsler çok şiş ve acıyor onun dışında çok da bir şey hissetmiyorum henüz bakalım kızlar dua edin de güzel haberlerle geleyim inşallah akşam yazarım size...Rabbim evlatlarımıza sağlıklı kardeşler nasip etsin, hem bizim hem onların yüzüne gülsün inşallah..
bende şimdi doktordan geldim ve yumurtam çatlamış yani ben erken yumurtlamışım bu sefer ama bir tane daha yumurta varmış onun çatlamasına daga varmış yani iğne için geç kalmışız dedi doktor çok şükür dün ilişki olmuştu inşaallah tutmuştur
İnşallah arkadaşım inşallah çok gerildim valla bu süreçte çok yoruyorCanım benim inan güzel haberlerle döneceksin Inşaallah... Hemen yaz bak merak ediyorum bende şimdi doktordan geldim ve yumurtam çatlamış yani ben erken yumurtlamışım bu sefer ama bir tane daha yumurta varmış onun çatlamasına daga varmış yani iğne için geç kalmışız dedi doktor çok şükür dün ilişki olmuştu inşaallah tutmuştur yani dünden itibaren saymaya başlıyorum inşaallah bu ay güzel haberler alırız.. Iğneyi sordum yurt dışında kan sulandırıcı iğneye kalp atışından sonra başlanıyor dedi bu ülke yanlış yapıyor çünkü çok da masum bir iğne değil kemik erimesi yapıyor dedi inşaallah kızlar gerek kalmadan alalım artık haberleri
Hürrem hakkınızda hayırlı olsun. bebeğin büyümesi, hcg artışı ve mide bulantıları iyi haber. inşallah bebeğinin sağlıklı haberlerini alır bizi de mutlu edersin.
inşallah. hadi hayırlısı... beklemek çok zar ama... hele de son hafta... benim reglime 4-5 gün kaldı. merak içindeyim. son haftaya kadar oldukça rahatım. bu son hafta ne oluyorsa oluyor. sonra her seferinde hayal kırıklığı. değişmeyen son
Hadi inşallah cnm güzel haberler getirirsin inşallahKızlar Selam,
bak bu ay iki şansın var desene bir bakmışsın ikisi de tutmuş Hayırlısı Çalışmalara devam cnm bahsettiğin şu kan sulandırıcı iğne mi göbekten yapılan clexan yada ona benzer bir ismi vardı?Canım benim inan güzel haberlerle döneceksin Inşaallah... Hemen yaz bak merak ediyorum bende şimdi doktordan geldim ve yumurtam çatlamış yani ben erken yumurtlamışım bu sefer ama bir tane daha yumurta varmış onun çatlamasına daga varmış yani iğne için geç kalmışız dedi doktor çok şükür dün ilişki olmuştu inşaallah tutmuştur yani dünden itibaren saymaya başlıyorum inşaallah bu ay güzel haberler alırız.. Iğneyi sordum yurt dışında kan sulandırıcı iğneye kalp atışından sonra başlanıyor dedi bu ülke yanlış yapıyor çünkü çok da masum bir iğne değil kemik erimesi yapıyor dedi inşaallah kızlar gerek kalmadan alalım artık haberleri
Hürrem hakkınızda hayırlı olsun. bebeğin büyümesi, hcg artışı ve mide bulantıları iyi haber. inşallah bebeğinin sağlıklı haberlerini alır bizi de mutlu edersin.
Ay arkadaşım ya inşallah herşey iyi işte ama tatildeki dr lar çok kafamı karıştıdı moralimi bozdular. Artık canım nasipte ne varsa o olacak zaten beklemekten çare yok, regine 4-5 gün varsa test yapmaya başlayabilirsin, inşallah bu ay gelir bebiş oğlunun yüzü güler, bende dualarım da hep onu söylüyorum Rabbim'e oğlum için yalvarıyorum. Hayırlısı olsun inşallah canım..
Cnm benim o bat beklemesi çok zor fazla girme kk ya Valla insan çok etkileniyor ister istemez belirti ararken buluyorsun kendin de sonra kırmızı gelince bir iki gün kendine gelrmiyor insan haber ver sonucuHürrem hakkınızda hayırlı olsun. bebeğin büyümesi, hcg artışı ve mide bulantıları iyi haber. inşallah bebeğinin sağlıklı haberlerini alır bizi de mutlu edersin.
inşallah. hadi hayırlısı... beklemek çok zar ama... hele de son hafta... benim reglime 4-5 gün kaldı. merak içindeyim. son haftaya kadar oldukça rahatım. bu son hafta ne oluyorsa oluyor. sonra her seferinde hayal kırıklığı. değişmeyen son
inşallah canım, çok merak içindeyim bende resmen zaman durdu geçmiyorHadi inşallah cnm güzel haberler getirirsin inşallah
Evet canım o bende pıhtılaşma sorunu var o yüzden bakalım canım ya çok isterim ikiz olsun biri kuz biri erkek olsun ama inan çok da ümitli olmak iyi gelmiyor inşaallah alırız güzel haberleri çok teşekkür ederim güzel. Dileklerin içinHadi inşallah cnm güzel haberler getirirsin inşallah
bak bu ay iki şansın var desene bir bakmışsın ikisi de tutmuş Hayırlısı Çalışmalara devam cnm bahsettiğin şu kan sulandırıcı iğne mi göbekten yapılan clexan yada ona benzer bir ismi vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?