Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım ben şöyle diye biliyorum kesenin boyutu günde bir mm kadar büyümesi gerekiyor eğer büyüme daha azsa pek ümitlenmemek Lazım yani ben öyle biliyorum sadece daha önceki gittiğindeki ölçümleri atmadan Lazım oyüzden bir de sürekli kAfanda kurup duruyorsun ve daha çok etkileniyorsun. En iyisini sen bilirsin arkadaşım haber ver bana tamam mı
Canım bir önceki dr tam ölçmedi bile :( toplasan 1 dk bile bakmamıştır. O yüzden elimde kesin bir rakam yok, 16 mm civarı olmuş dedi, diyorum ya çok geçiştirdi beni çok ama çok kızdım ona alttan bile bakmadı benim zorumla ertesi gün alttan baktı oda 1 dk bile sürmedi. Ama sana hak verdim bu akşam için benim tedavimi yapan dr dan randevu aldım. Beklemeyi göze aldım artık ne yapayım, eğer işler yoluna girdiyse ki inşallah miniğim iyidir inşallah duyarım kalbini, o zaman burada medical park açıldı orada devam ederim muhtemelen bölgedeki en iyi dr ları topladı sayılır. Bu akşamki sonuca göre hareket edeceğim artık inşallah güzel haberlerle dönerim de hayırlısı olur, şirketten bir arkadaşımda kızında 9. haftaya kadar göremediğini 2 dr un kürtaj dediğini anlattı 9. haftanın başında son bir gittik emin olalım diye bir baktık atıyor kalbi dedi, 4 tane geç görünen kız bebek örneği var, inşallah benimki de onlardan biri olur, kız erkek önemli değil inşallah sadece geç görünmüş olur.

Canlarım Dr dan geldim çok şükür bebişi gördüm kalp atışını çok çok derinden duyduk ama net değil dedi Dr pazartesi akşam yeniden görmek istedi gerçekten geriden geliyor şuan 7+2 ama usg de 6+0 içeride kanama varmış progestan ilaca ek iğnede verdi bekleyelim dedi umutsuz değildi dikkatli ol yorma kendini dedi bu kadar Rabbim hayırlı ise pazartesi kalbini duymayı nasip etsin inşallah bana desteğiniz için çok çok teşekkür ederim :) inşallah pazartesi güzel haberlerle dönerim inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur

Canlarım Dr dan geldim çok şükür bebişi gördüm kalp atışını çok çok derinden duyduk ama net değil dedi Dr pazartesi akşam yeniden görmek istedi gerçekten geriden geliyor şuan 7+2 ama usg de 6+0 içeride kanama varmış progestan ilaca ek iğnede verdi bekleyelim dedi umutsuz değildi dikkatli ol yorma kendini dedi bu kadar Rabbim hayırlı ise pazartesi kalbini duymayı nasip etsin inşallah bana desteğiniz için çok çok teşekkür ederim :) inşallah pazartesi güzel haberlerle dönerim inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hadi gözün Aydın canım çok sevindim inan iyi oldu bak gittiğin kafandaki kuruntulardan kurtuldun... Gözün Aydın hadi artık gelmez pazartesi çok Heyecanlı bekleyişler

Hadi gözün Aydın canım çok sevindim inan iyi oldu bak gittiğin kafandaki kuruntulardan kurtuldun... Gözün Aydın hadi artık gelmez pazartesi çok Heyecanlı bekleyişler
Sorma canım ya çok derinden geldi ama sesi Dr bile emin olamadı çok Minicik daha ama oluşmuş kese de büyümüş ama içerde bariz keseden büyük kanama varmış :( o geçen gün yoktu Dr U endişelendiren o oldu zaten progestan iğne de devam 3 kez hapa da devam inşallah bebeğim bizimle kalır arkadasım çok zor süreçler oldu hiç bitmedi stres ve Heyecanlı bekleyiş Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Sorma canım ya çok derinden geldi ama sesi Dr bile emin olamadı çok Minicik daha ama oluşmuş kese de büyümüş ama içerde bariz keseden büyük kanama varmış :KK43: o geçen gün yoktu Dr U endişelendiren o oldu zaten progestan iğne de devam 3 kez hapa da devam inşallah bebeğim bizimle kalır arkadasım çok zor süreçler oldu hiç bitmedi stres ve Heyecanlı bekleyiş Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
Ay cnm çok sevindim inşallah pazartesi kalp atışlarını. Daha net duyabilirsiniz Valla senin bebek çok tembel :)))

Ay cnm çok sevindim inşallah pazartesi kalp atışlarını. Daha net duyabilirsiniz Valla senin bebek çok tembel :)))
Nazlı nazlı fazla nazlı bu :) inşallah duyarım canım bu endişeler de çok yoruyor insanı Hayırlısı inşallah canım bir duysaydım net sesini rahat edecektim ama

Aynen canım bellidir böylesi Hayırlısı diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor çooook hemde umut umutsuzluk hepsini aynı anda yaşıyorum elimden sadece dua etmek geliyor :KK43: hayırlının ne OLDUĞUNU bilemiyoruz evet kısmette kaderde ne varsa onu yaşıyoruz...inşallah Hayırlısı olur bende bu gebelik sonlandığında bu konuyu kapatacağım belki de benim ailem için tek çocuk olması gerekiyor tedavi vs boşuna zorluyorum belki o Yüzden kelimelerin Bittiği yerdeyim :KK43:
Hürrem arkadaşım çok üzüldüm durumuna ama tabi kul, insan kafasıyla üzüldüm çünkü Rabbim ne dilemişse vardır kesin bir hayrı o yüzden de üzülmemek lazım. İnşallah Bir anda atıverir minik kalbi. Üzme kendini sakın eğer bu olmazsa belki de tedavisiz kalıcaksın hamile inşallah. Sıkma canını görelim MEvla neyler neylerse güzel eyler arkadaşım

kızlar bana da dua eder misniz:KK42:
rahimde sıvı birikimi ve kist var hafif pıhtılaşma, idrar yolu enfeksiyonu da var bu gün serum yedim iğne hap yeni yeni kendime geldim

çatlatma iğnesini yaptığım günden beri sancıdan ölüyorum bebeğim olacağına daha sevinemedim bile ama kuzum yaşamaya çalışıyo değer 169 dan 500 e çıkmış..dua edin lütfen

Hürrem arkadaşım çok üzüldüm durumuna ama tabi kul, insan kafasıyla üzüldüm çünkü Rabbim ne dilemişse vardır kesin bir hayrı o yüzden de üzülmemek lazım. İnşallah Bir anda atıverir minik kalbi. Üzme kendini sakın eğer bu olmazsa belki de tedavisiz kalıcaksın hamile inşallah. Sıkma canını görelim MEvla neyler neylerse güzel eyler arkadaşım
Aynen canım ilk başta çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim kısmetten ötesi olmuyor neyin hayırlı Olduğunu bilemiyoruz kısmet inşallah pazartesi kalp atışını duyarım tek duam sağlıklı sihatli devam etmesi

rahimde sıvı birikimi ve kist var hafif pıhtılaşma, idrar yolu enfeksiyonu da var bu gün serum yedim iğne hap yeni yeni kendime geldim

çatlatma iğnesini yaptığım günden beri sancıdan ölüyorum bebeğim olacağına daha sevinemedim bile ama kuzum yaşamaya çalışıyo değer 169 dan 500 e çıkmış..dua edin lütfen
Canım inşallah atlatırsın Bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah bu kadar ağrın olmasına ne diyorlar

Canım inşallah atlatırsın Bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah bu kadar ağrın olmasına ne diyorlar
canım dr vajinal muayene yaptı dış gebeliik ihitmali olabilir die yok gibi dedi rahimde kese var gibi duruyor ama daha belli değil dedi.. iğne kullanmıştım gonal f o çok yumurta yapmıştı hem kasıklarım ondan ağrımıştı sıvı birikimi enfeksiyondan kist var o da iiğnelerden hala yumurta üretmeye çalışıyor o da kist yapmış mideme baskı yapıyormuş bu ikisi ki ekrandan gördüm büyüklerdi ağrın bu yüzden dedi serum ağrı kesici iğne ile bu gün ayağa kalkabildim enfeksiyon için de hap verdi..
inşallah atlatırım canım..

bu arada sende miniğini görmüşsün çok sevindim senin için rabbim yardımcıımız olsun hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah..

Ay cnm dikkatli ol cnm çok geçmiş olsun herşey yoluna girer inşallah

HurremSultan HurremSultan canım gözün Aydın ins bir an once normal boyutuna ulaşır minigin :) bende tatildeyim bakamadım kızlar tatilde de adet oldum :KK43: sat 16 agustos 4 Eylül Yada 5 Eylül adet günlerin ins bu ay olur 10 Ay olacak korunmayı birakali ... Burada senin gittiğin spor merkezinin adı nedir CNm umraniye tarafinda var mı 3-4 kg vermek istiyorm bende

HurremSultan HurremSultan canım gözün Aydın ins bir an once normal boyutuna ulaşır minigin :) bende tatildeyim bakamadım kızlar tatilde de adet oldum :KK43: sat 16 agustos 4 Eylül Yada 5 Eylül adet günlerin ins bu ay olur 10 Ay olacak korunmayı birakali ... Burada senin gittiğin spor merkezinin adı nedir CNm umraniye tarafinda var mı 3-4 kg vermek istiyorm bende
Sağol canımm inşallah toparlar minik bekliyoruz bakalım yarın için dualarım inşallah kalbini durabiliriz canım Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah canım ben bfit e gittim çok da memnun kalmıştım tabii sağlam diyet te gerekiyor

canım dr vajinal muayene yaptı dış gebeliik ihitmali olabilir die yok gibi dedi rahimde kese var gibi duruyor ama daha belli değil dedi.. iğne kullanmıştım gonal f o çok yumurta yapmıştı hem kasıklarım ondan ağrımıştı sıvı birikimi enfeksiyondan kist var o da iiğnelerden hala yumurta üretmeye çalışıyor o da kist yapmış mideme baskı yapıyormuş bu ikisi ki ekrandan gördüm büyüklerdi ağrın bu yüzden dedi serum ağrı kesici iğne ile bu gün ayağa kalkabildim enfeksiyon için de hap verdi..
inşallah atlatırım canım..

bu arada sende miniğini görmüşsün çok sevindim senin için rabbim yardımcıımız olsun hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah..
Âmin canım inşallah ben yarın Akşamı bekliyorum bakalım inşallah kalbini de durabiliriz sende dua et olur mu daha kese için erken değerin 1500 olunca alttan Görünür kese ondan önce zor kist ilaçlar Yüzünden oluyor bende de vardı ama gitti enfeksiyonda vardı ilaç kullanmıştım inşallah sağlıkla doğarlar canım inşallah

Âmin canım inşallah ben yarın Akşamı bekliyorum bakalım inşallah kalbini de durabiliriz sende dua et olur mu daha kese için erken değerin 1500 olunca alttan Görünür kese ondan önce zor kist ilaçlar Yüzünden oluyor bende de vardı ama gitti enfeksiyonda vardı ilaç kullanmıştım inşallah sağlıkla doğarlar canım inşallah
anladım canım tamam umut oldun şimdi bana çok teşekkür ederim ..salı günü kese ve kalp atışı görünür mü ona göre kontrole gidecem de cumartesi 500 dü ya normal bir gebelikse bu gün geçti yarın 1500 ü geçmiş olması gerekiyor sanırım

anladım canım tamam umut oldun şimdi bana çok teşekkür ederim ..salı günü kese ve kalp atışı görünür mü ona göre kontrole gidecem de cumartesi 500 dü ya normal bir gebelikse bu gün geçti yarın 1500 ü geçmiş olması gerekiyor sanırım
Kese Görünür muhtemelen ama alttan Görünür kalp atışı için daha erken 2 hafta beklenen gerekir ama Dr un seni yönlendirir merak etme

Sağol canımm inşallah toparlar minik bekliyoruz bakalım yarın için dualarım inşallah kalbini durabiliriz canım Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah canım ben bfit e gittim çok da memnun kalmıştım tabii sağlam diyet te gerekiyor
izindeydim. tatil boyunca da internete bakmadım, haber bile izlemedim. keseyi görmüşsün inşalllah kalp atışlarını da duyarsın

izindeydim. tatil boyunca da internete bakmadım, haber bile izlemedim. keseyi görmüşsün inşalllah kalp atışlarını da duyarsın
Canım hoş geldin :)
Keseyi gördük çok şükür ama kalbini duyamadık 10 gün kadar geriden geliyor kesenin yakınlarında içeride kanama var. Dışarıdan baktığında bir sorun yok kanama ağrı vs. Geçen hafta başka bir dr a gittim direk kürtaj dedi, kese var, yolk sac var ama bebek yok dedi, Cuma yeniden eski dr uma gittim bebeği gördük 3-4 mm kadar kalp atışını çok derinden alabildi o yüzden emin olamadı :( Pazartesi akşam yeniden bakalım dedi, inşallah bu akşam duyabiliriz, geriden gelse bile bugün için artık net bir şekilde kalbini duymamız lazım dedi. Endişelerim çok fazla içim çok huzursuz inşallah duyabiliriz...

Back
X