Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Sağol canım
Âmin canım sende Hoşgeldin Aramıza... Aramızda kalırsın inşaallah hep ama hamile olarak yine sohbete devam ederiz... Her ay dan ümitliyim ama gelmiyor işte... Bu ay tedaviye ara vericem doktora gitmemeyi düşünüyorum çünkü çok yoğun bir ay olacak o Yüzden ara vermek istiyorum... Sen tedavi görüyormusun
Sağol canım... Güzel dileklerin için teşekkür ederim.. Valla ben bu ay klomen kullandım.doktor çatlama iğnesi yaptı.bakalım çalışmaları yaptık.. İnşallah döl tutmuştur.Rabbim inşallah yavrumu kondurmuştur göbüşüme.eylülün ilk haftası test yapacam.Hayırlısı bakalım.allah isteyen herkese nasip etsin canım...

canlarımmmmm dua edin duanıza çok ihtiyacım var lütfennn

dr 3 kese gördü:KK57:
hangisi yaşar bilmiyoruz ama dedi nolur dua edin
Maşallah ya... İnşallah 3 de yaşar üçüz annesi olursun canım...ne güzel ya... tebrikler canım..

canlarımmmmm dua edin duanıza çok ihtiyacım var lütfennn

dr 3 kese gördü:KK57:
hangisi yaşar bilmiyoruz ama dedi nolur dua edin
Dualarımız seninle... Kendini rahat bırak canım.Allah büyüktür... İnancını yitirme. İnşallah 3 de seninle göbüşünde kalsın. Sağlıkla üçünüde kucaklamayı Allah nasip etsin inşallah...

Inanmıyorum çok güzel bişey bu Rabbimin mucizesi.., inşaallah Hayatta tutunurlar minnaklar.. Çok sevindim Rabbim bizede nasip etsin inşaallah... Dikkat et kendine gelişmeleri bekliyorum gözüm sende

Maşallah ya... İnşallah 3 de yaşar üçüz annesi olursun canım...ne güzel ya... tebrikler canım..

Canımm,
Maşallah ya Allah nazardan korusun sağlıkla doğsunlar inşallah...

Allah razı olsun hepinizden rabbim dualarımızı kabul etsin..hayırlı bir ömür sağlıklı sıhhatli bir hayatları olacaksa yaşasınnlar rabbim daha iyi bilir hangisi daha hayırlı..sizleri çok seviyorum dualarınızı da esirgemediğiniz için rabbim gani gani ebeden razı olsun sizin de dualarınız tez zamanda hayırlısı ile kabul buyursun inşallah

Günaydın,
Bugün biraz daha iyiyim psikolojik olarak yani çok istediğim meleğimle dün akşam vedalaştım kendi kendime son kez dokundum karınıma, duymadığını bile bile konuştum elimde kalan son ultrason resmi ile içimde biriken gözyaşları aktı gitti... Bugün artık yok kabul ediyorum onu, kullandığım ilaçları ve iğneleri bugün bıraktım. Artık hamile değilim....Bunu kabullenince sanırım daha kolay atlatırım diye düşündüm... Artık bitti pazartesi basit bir operasyon geçireceğim diye düşünüyorum. Artık olayı kendim içinde eşim içinde dramatize etmek istemiyorum. Her şey nasip kısmet işte...

Günaydın,
Bugün biraz daha iyiyim psikolojik olarak yani çok istediğim meleğimle dün akşam vedalaştım kendi kendime son kez dokundum karınıma, duymadığını bile bile konuştum elimde kalan son ultrason resmi ile içimde biriken gözyaşları aktı gitti... Bugün artık yok kabul ediyorum onu, kullandığım ilaçları ve iğneleri bugün bıraktım. Artık hamile değilim....Bunu kabullenince sanırım daha kolay atlatırım diye düşündüm... Artık bitti pazartesi basit bir operasyon geçireceğim diye düşünüyorum. Artık olayı kendim içinde eşim içinde dramatize etmek istemiyorum. Her şey nasip kısmet işte...
rabbim sabır versin hürremim..sen başarabilirsin güçlüsün atlatacaksın ben inanıyorum ve inanıyorum ki rabbim ummadığın anda verecek sana meleğini hep dualarımdasınız

Allah razı olsun hepinizden rabbim dualarımızı kabul etsin..hayırlı bir ömür sağlıklı sıhhatli bir hayatları olacaksa yaşasınnlar rabbim daha iyi bilir hangisi daha hayırlı..sizleri çok seviyorum dualarınızı da esirgemediğiniz için rabbim gani gani ebeden razı olsun sizin de dualarınız tez zamanda hayırlısı ile kabul buyursun inşallah
YÜREKTEN AMİNNNNNNNNNNN DİYORUM BİTANEM....BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BENİM...:KK200::KK19:

günaydın nasılsın. çok şükür cuma bugün. haftasonu geldi :)
Sağol canım..iyiyim çok şükür...sende iyisindir umarım..cumanız mübarek olsun bu arada.evet yarın tatil :KK76::KK76:eve gidince kızım hep soruyor anne tatilmisin diye hergün ısrarla...bu yönden çalışan anne olmak çok zor ya.bu gece bir rüya gördüm canım ya...beni biraz etkiledi...rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...rüyalar tersine çıkar derler ama..inşallah sağlıklı bir oğlum olur...Rabbim erkek evlat sevgisini tatmayı da nasip etsin inşallah....cümlemize evlat sevgisi nasip etsin....:KK200::KK15::KK15:

KIZLARRRRR BU GECE RÜYAMDA KIZ ÇOCUĞUM OLDUĞUNU GÖRDÜM...İNŞALLAH TERSİNE ÇIKAR...RABBİM SAĞLIKLI BİR OĞLAN GÖNDERİR....RÜYALAR TERSİNE ÇIKAR DERLER AMA İNŞALLAH HAYIRLISI BAKALIM....SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİMDEN GELENE RAZIYIZ....:KK46::KK46::nazar::nazar: RÜYAMI YORUMLAYIN LÜTFEN..YORUMLARINIZA İHTİYAÇ VAR...

KIZLARRRRR BU GECE RÜYAMDA KIZ ÇOCUĞUM OLDUĞUNU GÖRDÜM...İNŞALLAH TERSİNE ÇIKAR...RABBİM SAĞLIKLI BİR OĞLAN GÖNDERİR....RÜYALAR TERSİNE ÇIKAR DERLER AMA İNŞALLAH HAYIRLISI BAKALIM....SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİMDEN GELENE RAZIYIZ....:KK46::KK46::nazar::nazar: RÜYAMI YORUMLAYIN LÜTFEN..YORUMLARINIZA İHTİYAÇ VAR...
canım hayrolsun..ama rüyada kız bebek görmek iyi değil derler kendimi bildim bileli ama rüya bu hiç belli olmaz rabbim hayra çıkarsın

Sağol canım..iyiyim çok şükür...sende iyisindir umarım..cumanız mübarek olsun bu arada.evet yarın tatil :KK76::KK76:eve gidince kızım hep soruyor anne tatilmisin diye hergün ısrarla...bu yönden çalışan anne olmak çok zor ya.bu gece bir rüya gördüm canım ya...beni biraz etkiledi...rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...rüyalar tersine çıkar derler ama..inşallah sağlıklı bir oğlum olur...Rabbim erkek evlat sevgisini tatmayı da nasip etsin inşallah....cümlemize evlat sevgisi nasip etsin....:KK200::KK15::KK15:
ben de iyiyim. sadece biraz şok ve üzüntü içindeyim. kardeşimin eski nişanlısı işsizlik yüzünden intihar etmiş, gazete okudum. hala şoku üstümden atamadım.

çalışan anne olmak zor ama çocuğa daha iyi bir gelecek sağlamak için de çalışmak şart.

rüyan hayra çıkar inşallah. bende hamile kaldığım ay hamile olduğumu görmüştüm hatta bir keresşnde tam uyanacağım sırada rüyamda eşim hamilesin dedi. kızın varmış bir de oğlun olursa güzel olur. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. hayırlı cumalar

ben de iyiyim. sadece biraz şok ve üzüntü içindeyim. kardeşimin eski nişanlısı işsizlik yüzünden intihar etmiş, gazete okudum. hala şoku üstümden atamadım.

çalışan anne olmak zor ama çocuğa daha iyi bir gelecek sağlamak için de çalışmak şart.

rüyan hayra çıkar inşallah. bende hamile kaldığım ay hamile olduğumu görmüştüm hatta bir keresşnde tam uyanacağım sırada rüyamda eşim hamilesin dedi. kızın varmış bir de oğlun olursa güzel olur. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. hayırlı cumalar
başınız sağolsun rabbim affetsin çok zor gerçekten..

Günaydın,
en iyisini yapıyorsun. bir de bizim streslerimiz çocuklarımızı etkiler. sen böyle sağlam durdukça oğlunun da psikolojisi daha sağlam olur. her durumda çocuklarımızı düşünmek zorundayız. Allah yardımcın olsun.

Günaydın,
KENDİNİ HİÇ ÜZME BİTANEM...YARADAN O KADAR BÜYÜK Kİ...BU GÖZYAŞLARINI VE DUALARI MUTLAKA DUYUYOR...BEN İLK ÇOCUĞUM İÇİN GÖZYAŞLARIYLA DUALAR ETTİM..İÇTEN EDİLEN BÜTÜN DUALAR KABUL OLUR BUNA İNANIYORUM..SAKIN KENDİNİ BIRAKMA..BUNDADA BİR HAYIR OLDUĞUNU DÜŞÜN..ŞÜPHESİZ RABBİM BİZİM İÇİN EN İYİ OLANI BİLİR VE UYGULAR...İNŞALLAH İKİNCİ YAVRULARIMIZIDA KUCAKLAYACAZ..BEN YÜREKTEN İNANIYORUM...ALLAHA EMANET OL HÜRREMCİM...:KK200::KK15::KK15:

Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan kimse yokmu:KK12:? Ya tek değilim herhalde bu konudao_O? Benimle aynı dertten muzdarip olanlar cvp yazsınlar lütfen! Ilk gebeliğimde klomen tedavisiyle oldu ikincide 2 yıldır olmuyo?:KK43:
Benim gorumcem oyle canim bi tane kizi var ilk gecede hamile kalmis. İkinciyi 4 senedir istiyor ama olmuyor. Butun doktorlara gitti bircok tedavi gordu. Hatts rshim filmi bile cektirdi. Ama olmuyor en son doktoeun biri asilama ve tup bebegi onermis ama esi kabul etmiyor

Back
X