Haklısın canım bir ara bende girmeyeyim diye düşündüm ama burda aynı şeyleri yaşayan sizlerin beni en çok anlayan insanların yanında kendimi daha iyi hissediyorum zaten başka topikte yokum bir ara Nisan annelerine yazıp bir iki birseyler sordum o kadar oraya girmem ama artık üzülüyorum karşılaştırıyorum kendimle çünkü

elde değil zor bir gün oldu elbet üzüntüsü azalacak ama izi hiç gitmeyecek tabii, bu ay dinlen iyi okur bebeği genetiğe göndermedim gerek yok zaten yapılacak herşey yapılmıştı 1 çocuk olduğu için pıhtılaşma olsa bile zaten iğne ve corasprin yeterli geliyormuş biliyorsun ben yumurtlamadan itibaren iğne kullanmıştım bir Sürü ilaç vs vitamin hepsi boş zamanının gelmesi ve Rabbimin ol demesi gerekli gerisi boş gerçekten artık üzülmeyeceğim bugün son gözyaşlarım sel oldu aktı çok şükür oğlum var ya olmasaydı

sağlıklı mutlu bir çocuk tek eksiği kardeşi olursa bir gün olur olmazsa da kuzenleri ile idare edecek artık bazı arkadaşlar kardeşten öte oluyor Rabbim evlatlarımızın karşısına hep güzel insanlar çıkartsın inşallah... Okulda yeni dönem Hayırlı olsun canım bu sene sana şans getirir inşallah...