Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

bende de var o testten..hem ovulasyon için hemde hamilelik testi almıştım..daha hamilelik testini yapmaya nasip olmadı.inşallah bu ay olur canım ya...dualarınızı esirgemeyin...son 8 gün....senin hamilelik belirtilerin neydi canım:nazar::anneadayı:
inşallah ollur canım hep dua ediyorum ne demek..benim gebeliğe dair hiç bir belirtim yoktu, ki olsa da anlamazdım heralde..ben iğne kullanıyordum klomen değil o aşırı rahatsızlık veriyordu şişkinlik kasık ağrısı neyse çatlattık iki gün yattım çok yumurta var die çok zor oldu sanırım hepsi bir çatlayınca..neyse sonrasında karnım şişmeye başladı.. kistlerden dolayı enfeksiyon rahimde sıvı birikimi vs vardı:))) yani hala da acı çekiyorum sürekli yatıyorum hala gebelik belirtisi yok:)) göğsüm şişmedi pek, hassas değil uyku var sadece çok uyuyorum

Haklısın canım bir ara bende girmeyeyim diye düşündüm ama burda aynı şeyleri yaşayan sizlerin beni en çok anlayan insanların yanında kendimi daha iyi hissediyorum zaten başka topikte yokum bir ara Nisan annelerine yazıp bir iki birseyler sordum o kadar oraya girmem ama artık üzülüyorum karşılaştırıyorum kendimle çünkü :KK43: elde değil zor bir gün oldu elbet üzüntüsü azalacak ama izi hiç gitmeyecek tabii, bu ay dinlen iyi okur bebeği genetiğe göndermedim gerek yok zaten yapılacak herşey yapılmıştı 1 çocuk olduğu için pıhtılaşma olsa bile zaten iğne ve corasprin yeterli geliyormuş biliyorsun ben yumurtlamadan itibaren iğne kullanmıştım bir Sürü ilaç vs vitamin hepsi boş zamanının gelmesi ve Rabbimin ol demesi gerekli gerisi boş gerçekten artık üzülmeyeceğim bugün son gözyaşlarım sel oldu aktı çok şükür oğlum var ya olmasaydı :KK43: sağlıklı mutlu bir çocuk tek eksiği kardeşi olursa bir gün olur olmazsa da kuzenleri ile idare edecek artık bazı arkadaşlar kardeşten öte oluyor Rabbim evlatlarımızın karşısına hep güzel insanlar çıkartsın inşallah... Okulda yeni dönem Hayırlı olsun canım bu sene sana şans getirir inşallah...

Haklısın canım bir ara bende girmeyeyim diye düşündüm ama burda aynı şeyleri yaşayan sizlerin beni en çok anlayan insanların yanında kendimi daha iyi hissediyorum zaten başka topikte yokum bir ara Nisan annelerine yazıp bir iki birseyler sordum o kadar oraya girmem ama artık üzülüyorum karşılaştırıyorum kendimle çünkü :KK43: elde değil zor bir gün oldu elbet üzüntüsü azalacak ama izi hiç gitmeyecek tabii, bu ay dinlen iyi okur bebeği genetiğe göndermedim gerek yok zaten yapılacak herşey yapılmıştı 1 çocuk olduğu için pıhtılaşma olsa bile zaten iğne ve corasprin yeterli geliyormuş biliyorsun ben yumurtlamadan itibaren iğne kullanmıştım bir Sürü ilaç vs vitamin hepsi boş zamanının gelmesi ve Rabbimin ol demesi gerekli gerisi boş gerçekten artık üzülmeyeceğim bugün son gözyaşlarım sel oldu aktı çok şükür oğlum var ya olmasaydı :KK43: sağlıklı mutlu bir çocuk tek eksiği kardeşi olursa bir gün olur olmazsa da kuzenleri ile idare edecek artık bazı arkadaşlar kardeşten öte oluyor Rabbim evlatlarımızın karşısına hep güzel insanlar çıkartsın inşallah... Okulda yeni dönem Hayırlı olsun canım bu sene sana şans getirir inşallah...
Canım benim teŞEkkür ederim iyi dileklerin için çok şükür okul iyi gelecek en azından sürekli acaba varmı diye belirti arayıp forumlarda gezmeye vakit olmayacak...canım çok şükür oğlun büyük seni anlayacak yaşta ve seninde çabaladığını biliyor... İnançlı insanlarız çok şükür o Yüzden Rabbim sabrını veriyor ve günahlarımıza kefaret olacak inşaallah bu Dünya'da çektiğimiz tüm Sıkıntılar... Lütfen kendini başka şeylere ver yoksa inan çok zor oluyor... Tam atlattım artık dediğim anda göz yaşlarına boğulduğumu biliyorum ben ve düşük ten üç ay sonra tekrar hamile kalıp kimyasal olması beni daha çok yıktı o Yüzden sana tavsiyem biraz korunman üst üste gelince daha çok üzüyor insanı...Dediğin gibi herşey boş bu ay bende herşeyi bıraktım sadece cuma günü doktora gidecem sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi arada Ağrı saplanıyor ve sık sık WC'ye gidiyorum.. İşte böyle yine görüşelim canım seninle konulmak iyi geliyor bana...

inşallah ollur canım hep dua ediyorum ne demek..benim gebeliğe dair hiç bir belirtim yoktu, ki olsa da anlamazdım heralde..ben iğne kullanıyordum klomen değil o aşırı rahatsızlık veriyordu şişkinlik kasık ağrısı neyse çatlattık iki gün yattım çok yumurta var die çok zor oldu sanırım hepsi bir çatlayınca..neyse sonrasında karnım şişmeye başladı.. kistlerden dolayı enfeksiyon rahimde sıvı birikimi vs vardı:))) yani hala da acı çekiyorum sürekli yatıyorum hala gebelik belirtisi yok:)) göğsüm şişmedi pek, hassas değil uyku var sadece çok uyuyorum
Allah razı olsun canım güzel duaların için..İnşallah sende rahat bir hamilelik dönemi geçirir yavrularını sağlıkla kucaklarsın bitanem...

Canım benim teŞEkkür ederim iyi dileklerin için çok şükür okul iyi gelecek en azından sürekli acaba varmı diye belirti arayıp forumlarda gezmeye vakit olmayacak...canım çok şükür oğlun büyük seni anlayacak yaşta ve seninde çabaladığını biliyor... İnançlı insanlarız çok şükür o Yüzden Rabbim sabrını veriyor ve günahlarımıza kefaret olacak inşaallah bu Dünya'da çektiğimiz tüm Sıkıntılar... Lütfen kendini başka şeylere ver yoksa inan çok zor oluyor... Tam atlattım artık dediğim anda göz yaşlarına boğulduğumu biliyorum ben ve düşük ten üç ay sonra tekrar hamile kalıp kimyasal olması beni daha çok yıktı o Yüzden sana tavsiyem biraz korunman üst üste gelince daha çok üzüyor insanı...Dediğin gibi herşey boş bu ay bende herşeyi bıraktım sadece cuma günü doktora gidecem sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi arada Ağrı saplanıyor ve sık sık WC'ye gidiyorum.. İşte böyle yine görüşelim canım seninle konulmak iyi geliyor bana...
Aynen canım bana da iyi geliyor buralarda Olacağım her daim bebek olsa da olmasa da Dr eşime 3 ay dinlenme veriyorum 3 ay sonra yeniden tedavi Demiş o Yüzden zaten tedaviye gitmeyi düşünmüyorum şimdi bir ilaç verecek daha sonra kullanmam için tarlusal sonrasına bakacağız artık şimdi iyiydim aslında ama aksam bebeği olan bir arkadaşım vardı bizde ilk Oğluda bizimki ile yaşıt çok zor geldi bugün Oğluma da onlar gidince başladı ağlamaya anne neden benim kardeşim olmuyor neden senin tedavin bitmiyor diye öyle içli içli ağladı ki bende onunla Ağladım :( teselli edemedim yavrumu çok üzgünüm ne çok istedim bugün 10 haftalık olacaktı 2 hafta sonra söylerim diyordum bayramda hala vücut kendini hamile sanıyor çok kötü :( ne zaman normale döner acaba göğsüm falan acıyor off bir An önce normale dönmek istiyorum :(

Hürremsultan geçmiş olsun canım.benimle aynı durumda olanlar var diyorum kendime ama üzülüyorum yine de etrafımda sürekli hamileleri görüyorum.Geçen gün kızım annecim nolur bana bi kardeş doğurur musun dedi.apartmanda kardeşi olan çocukları sayıyor bana.Bende istiyorum ama olmuyor diyemiyorum.Bazen tek olabilir insanlar diye hazırlamaya çalışıyorum.hiç evlat sahibi olamayanlar da var deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.Ama 1.5 Yıldır olmadı.etrafımda ki insanlar zaten tek kalmasın kardeş yap deyip duruyor.önceleri düşünüyorum diyordum zaman uzayınca hani daha olmadı mı kaç ay oldu demeye başlanınca artık nasip demeye başladım.gücüme gidiyor artık... düşük yaptıktan üç ay sonra yeniden hamile kalan var bir yıl sonra kalan var ben de belirti bile yok .....neyse çok dolmuşum sanırım.inşallah Allah bizlere de yeniden anne Olmayı nasip eder....

Aynen canım bana da iyi geliyor buralarda Olacağım her daim bebek olsa da olmasa da Dr eşime 3 ay dinlenme veriyorum 3 ay sonra yeniden tedavi Demiş o Yüzden zaten tedaviye gitmeyi düşünmüyorum şimdi bir ilaç verecek daha sonra kullanmam için tarlusal sonrasına bakacağız artık şimdi iyiydim aslında ama aksam bebeği olan bir arkadaşım vardı bizde ilk Oğluda bizimki ile yaşıt çok zor geldi bugün Oğluma da onlar gidince başladı ağlamaya anne neden benim kardeşim olmuyor neden senin tedavin bitmiyor diye öyle içli içli ağladı ki bende onunla Ağladım :KK43: teselli edemedim yavrumu çok üzgünüm ne çok istedim bugün 10 haftalık olacaktı 2 hafta sonra söylerim diyordum bayramda hala vücut kendini hamile sanıyor çok kötü :KK43: ne zaman normale döner acaba göğsüm falan acıyor off bir An önce normale dönmek istiyorum :KK43:
oğlun çok duygusal ne güzel duyguları içine atmıyor ifade ediyor. oğlum da kardeşi olmadığı için üzülürdü ama üzüldüğünü belli etmezdi. sadece doğumdan sonra ben eve tek gelince çok ağlamıştı.
Kendinle aynı şeyleri yaşayanlara bir arada olmak moral veriyor. Aynı durumda olanları bilmek ve çoğunun bunu atlatıp bebeğini kavuştuğunu görmek de umut verir, sıranın da kendine de geleceğine daha çok inanırsın.

Hürremsultan geçmiş olsun canım.benimle aynı durumda olanlar var diyorum kendime ama üzülüyorum yine de etrafımda sürekli hamileleri görüyorum.Geçen gün kızım annecim nolur bana bi kardeş doğurur musun dedi.apartmanda kardeşi olan çocukları sayıyor bana.Bende istiyorum ama olmuyor diyemiyorum.Bazen tek olabilir insanlar diye hazırlamaya çalışıyorum.hiç evlat sahibi olamayanlar da var deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.Ama 1.5 Yıldır olmadı.etrafımda ki insanlar zaten tek kalmasın kardeş yap deyip duruyor.önceleri düşünüyorum diyordum zaman uzayınca hani daha olmadı mı kaç ay oldu demeye başlanınca artık nasip demeye başladım.gücüme gidiyor artık... düşük yaptıktan üç ay sonra yeniden hamile kalan var bir yıl sonra kalan var ben de belirti bile yok .....neyse çok dolmuşum sanırım.inşallah Allah bizlere de yeniden anne Olmayı nasip eder....
Ah canım ya öyle aynı şeyleri yaşıyoruz ki bizi bizden başka kimse anlamaz gerçekten bazı Şeyler nasipten öteye gitmiyor insanlar kurcalamaya çok meraklı bana da soranlar oluyor aynı Cevapları veriyorum birde üstüne korunmuyor musun yani diyorlar o kısmı bizi ilgilendiriyor dedim bir kaç kişiye sanane ya dimi ama ben kimseye böyle Şeyler sormadım sormam da ama ikinciyi yapanların çoğu kolay olmadı biliyorum ama paylaşmıyorlar Dr korun der baba da ama düşünmüyorum korunmayı zaten olmuyor ki neden korunayım ama tedavi Olmayı düşünmüyorum en azından bir süre kasım Aralık gibi giderim belki tekrar zaten hiç inanmadım hamile olduğuma kalbini Görene kadar hamileyim diyemem diyordum gerçekten öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin hiç çocuğu olmayanlar bizi anlamıyor şımarıklık olarak görüyorlar hatta bazı dr lar bile öyle davranıyor çok kızıyorum belki çok çocuk seviyorum kime ne off bende çok dolmuşum dün akşam oğlum ilk kez başkalarının yanında açtı bu konuyu çok şaşırdım ilkkez oldu bu babası ile bile ilkkez konuştu bu konuyu sadece benimle paylaşıyordu 2 senedir bekliyorum yetmedi mi diyor 1. Sınıfta istedim şimdi 3 e geçtim diyor :( yazık Bizim kuzularımıza Rabbim yüzlerine Gülsün inşallah :(

oğlun çok duygusal ne güzel duyguları içine atmıyor ifade ediyor. oğlum da kardeşi olmadığı için üzülürdü ama üzüldüğünü belli etmezdi. sadece doğumdan sonra ben eve tek gelince çok ağlamıştı.
Kendinle aynı şeyleri yaşayanlara bir arada olmak moral veriyor. Aynı durumda olanları bilmek ve çoğunun bunu atlatıp bebeğini kavuştuğunu görmek de umut verir, sıranın da kendine de geleceğine daha çok inanırsın.
Evet çok duygusal aslında içine atıyor çok dolduğunda taşıyamadığı zaman dökülüyor bir anda dün ilkkez başkalarının yanında konuştu çok şaşırdım aslında babası ile bile konuşmuyordu bu konuyu inşallah benim kuzumunda yüzü Güler Allah'ım ona bir KARDEŞ nasip eder inşallah :(

Ah canım ya öyle aynı şeyleri yaşıyoruz ki bizi bizden başka kimse anlamaz gerçekten bazı Şeyler nasipten öteye gitmiyor insanlar kurcalamaya çok meraklı bana da soranlar oluyor aynı Cevapları veriyorum birde üstüne korunmuyor musun yani diyorlar o kısmı bizi ilgilendiriyor dedim bir kaç kişiye sanane ya dimi ama ben kimseye böyle Şeyler sormadım sormam da ama ikinciyi yapanların çoğu kolay olmadı biliyorum ama paylaşmıyorlar Dr korun der baba da ama düşünmüyorum korunmayı zaten olmuyor ki neden korunayım ama tedavi Olmayı düşünmüyorum en azından bir süre kasım Aralık gibi giderim belki tekrar zaten hiç inanmadım hamile olduğuma kalbini Görene kadar hamileyim diyemem diyordum gerçekten öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin hiç çocuğu olmayanlar bizi anlamıyor şımarıklık olarak görüyorlar hatta bazı dr lar bile öyle davranıyor çok kızıyorum belki çok çocuk seviyorum kime ne off bende çok dolmuşum dün akşam oğlum ilk kez başkalarının yanında açtı bu konuyu çok şaşırdım ilkkez oldu bu babası ile bile ilkkez konuştu bu konuyu sadece benimle paylaşıyordu 2 senedir bekliyorum yetmedi mi diyor 1. Sınıfta istedim şimdi 3 e geçtim diyor :KK43: yazık Bizim kuzularımıza Rabbim yüzlerine Gülsün inşallah :KK43:

Evet çok duygusal aslında içine atıyor çok dolduğunda taşıyamadığı zaman dökülüyor bir anda dün ilkkez başkalarının yanında konuştu çok şaşırdım aslında babası ile bile konuşmuyordu bu konuyu inşallah benim kuzumunda yüzü Güler Allah'ım ona bir KARDEŞ nasip eder inşallah :KK43:
inşallah nasip edecek ben buna gönülden inanıyorum. oğulunun üzüntüsünün, senin sabrının bir ödülü olacak.
meraklı insanlara ben de çok sinir oluyorum. bana da neden ikinciyi yapmıyorsunuz diye sorarlardı. insanı üzdüklerinin farkında değiller. bir de yorum yaparlar tek çocuk olmaz, kardeşsiz bırakılmaz diye. ben de "tamam yapılacak listesine yazıyorum, 1- elektrik faturası yatacak 2- kardeş yapılacak" derdim. böyle deyince bozulurlardı :) ama insanların müdahelesi hala bitmiyor. şimdi de üçüncü çocuğu yap belki bu defa kızın olur diyorlar.

20150903_092907.webp

canım çok sıkkın canlarım fikir verin bana..bu 3 kesenin görüntüsü ama 4. kese de var bende gördüm üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. dr çok riskli dedi birini alayım dedi.. ağlama krizine girdim Allahın verdiği can a ben nasıl kıyarım die..ama ya bebeklerimin hepsi gelişemez beslenemezse karnımda ya hastalıklı ya da eksik olurlarsa bunun da vebali var 6 haftalıklar şu an kalp atışlarını haftaya duyarsın dedi..kalp atışlarını duyarsam hiç vazgeçemem.. bana akıl verin nolur
hem diğer bebeklerimin sağlığını hem kendi sağlığımı düşünmek zorundayım

Eki Görüntüle 1622783

canım çok sıkkın canlarım fikir verin bana..bu 3 kesenin görüntüsü ama 4. kese de var bende gördüm üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. dr çok riskli dedi birini alayım dedi.. ağlama krizine girdim Allahın verdiği can a ben nasıl kıyarım die..ama ya bebeklerimin hepsi gelişemez beslenemezse karnımda ya hastalıklı ya da eksik olurlarsa bunun da vebali var 6 haftalıklar şu an kalp atışlarını haftaya duyarsın dedi..kalp atışlarını duyarsam hiç vazgeçemem.. bana akıl verin nolur
Bir sağlıkcı olarak önerebileceğim doktorun tavsiyesine uymanız, günümüz şartlarında ve insan yapısında dört embriyo çok fazla araştırısanız göreceksinizki doktorlar doğru söylüyor. Hem kendi sağlığınız hemde bebklerin sağlığı açısından..Ama yinede rahat etmek içn başka doktorlarada görünün. Allah yardımcınız olsun..Tüp bebklemi hamile kaldınız normalde üçden fazla transvers yapılmaz neden böyle oldu.

Bir sağlıkcı olarak önerebileceğim doktorun tavsiyesine uymanız, günümüz şartlarında ve insan yapısında dört embriyo çok fazla araştırısanız göreceksinizki doktorlar doğru söylüyor. Hem kendi sağlığınız hemde bebklerin sağlığı açısından..Ama yinede rahat etmek içn başka doktorlarada görünün. Allah yardımcınız olsun..Tüp bebklemi hamile kaldınız normalde üçden fazla transvers yapılmaz neden böyle oldu.
yok sadece iğne kullandım gonal f yumurta oluştu tek tiüpüm açıktı açık tüpün orda hiç yumurta oluşmuyordu hapla bile o yüzden iğne kullandım 4 yumurtanın 4 ü de doğal yolla döllendi.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.. dr uma çok güveniyorum 3 bile zor demişti geçen hafta 4 daha zor dedi mutlaka biri ya da ikisi sonlanmalı dedi..kendimi de geriye kalacakların da sağlığını düşünüyorum şu an erken doğum tam gelişememe eksiklik olması yani btün ihtimaller beynimi kemiriyor..

yok sadece iğne kullandım gonal f yumurta oluştu tek tiüpüm açıktı açık tüpün orda hiç yumurta oluşmuyordu hapla bile o yüzden iğne kullandım 4 yumurtanın 4 ü de doğal yolla döllendi.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.. dr uma çok güveniyorum 3 bile zor demişti geçen hafta 4 daha zor dedi mutlaka biri ya da ikisi sonlanmalı dedi..kendimi de geriye kalacakların da sağlığını düşünüyorum şu an erken doğum tam gelişememe eksiklik olması yani btün ihtimaller beynimi kemiriyor..
Büyük ihtimal dediğiniz şeyler olur ki ikiz gebeliklerde bile erken doğum riski çok fazla. Bizler artık doğal yaşayıp doğal beslenemediğimiz için vucudumuzun rezervleri böyle durumlarda yeterli olmuyor

Büyük ihtimal dediğiniz şeyler olur ki ikiz gebeliklerde bile erken doğum riski çok fazla. Bizler artık doğal yaşayıp doğal beslenemediğimiz için vucudumuzun rezervleri böyle durumlarda yeterli olmuyor
ne kadar zaman verdi dr şuanda sinir sisitemi gelişimleri oluyor, allah yardım etsin vit desteği alıyorsunuzdur zaten ve beslenme mümkün olduğu kadar köylerden bulabilirseniz taze sebze ve meyve süt gerikirse balık yağı takviyesi bunları herkes biliyor artık ama yinede hatırlataym istedim. Kendinize dikkat edin allah yardımcınız olsun sağlıcakla..

Ca
Eki Görüntüle 1622783

canım bence iki tane Kalsın biliyorum çok zor bir karar ama çok riskli hepsini kaybedebilirsin :( Dr Una güven ve bir Dr a daha git derim bir bak bakalım ne diyor Hakkınızda Hayırlısı canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah nasip edecek ben buna gönülden inanıyorum. oğulunun üzüntüsünün, senin sabrının bir ödülü olacak.
meraklı insanlara ben de çok sinir oluyorum. bana da neden ikinciyi yapmıyorsunuz diye sorarlardı. insanı üzdüklerinin farkında değiller. bir de yorum yaparlar tek çocuk olmaz, kardeşsiz bırakılmaz diye. ben de "tamam yapılacak listesine yazıyorum, 1- elektrik faturası yatacak 2- kardeş yapılacak" derdim. böyle deyince bozulurlardı :) ama insanların müdahelesi hala bitmiyor. şimdi de üçüncü çocuğu yap belki bu defa kızın olur diyorlar.
Inşallah canım Rabbim nasip etsin ne diyeyim artık pek beklentim kalmadı :( Oğlumu da bu yönde hazırlamaya çalışıyorum nasip işte olmayınca olmuyor insanların Saçma tepkileri bitmiyor hiç o Saçma insanlardan Olmadım tepkimi de gösteriyorum zaten elimde değil artık tepki vermemek. Herşey nasipte oluyor gerçekten artık buna inanıyorum kaderde ne varsa onu yaşıyor insan :) sende 3. Yap bari :) :)

ne kadar zaman verdi dr şuanda sinir sisitemi gelişimleri oluyor, allah yardım etsin vit desteği alıyorsunuzdur zaten ve beslenme mümkün olduğu kadar köylerden bulabilirseniz taze sebze ve meyve süt gerikirse balık yağı takviyesi bunları herkes biliyor artık ama yinede hatırlataym istedim. Kendinize dikkat edin allah yardımcınız olsun sağlıcakla..

Ca

canım bence iki tane Kalsın biliyorum çok zor bir karar ama çok riskli hepsini kaybedebilirsin :KK43: Dr Una güven ve bir Dr a daha git derim bir bak bakalım ne diyor Hakkınızda Hayırlısı canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yeni yazdı dr vitamin yeni oluşuyor dr la henüz ayrıntılı konuşamadım sadece 4 tane çok riskli dedi o an zaten şoktan bir şey diyemedim ..ama ben aldırma taraftarı değilim yani sabah öyle düşünüyordum aldırayım die ama ya rabbimin gücüne giderse die şu an çok kararsızım Allah yardım etsin

Inşallah canım Rabbim nasip etsin ne diyeyim artık pek beklentim kalmadı :KK43: Oğlumu da bu yönde hazırlamaya çalışıyorum nasip işte olmayınca olmuyor insanların Saçma tepkileri bitmiyor hiç o Saçma insanlardan Olmadım tepkimi de gösteriyorum zaten elimde değil artık tepki vermemek. Herşey nasipte oluyor gerçekten artık buna inanıyorum kaderde ne varsa onu yaşıyor insan :) sende 3. Yap bari :) :)
bu ay geçti de önümüzdeki ay yapayım bari :) çok şükür yumurtalık ameliyatından sonra düzenli adet oluyorum

bekelntin, umudun hep olsun. duanı et, beslenmene dikkat et bebeğin gelecek inşallah.

yeni yazdı dr vitamin yeni oluşuyor dr la henüz ayrıntılı konuşamadım sadece 4 tane çok riskli dedi o an zaten şoktan bir şey diyemedim ..ama ben aldırma taraftarı değilim yani sabah öyle düşünüyordum aldırayım die ama ya rabbimin gücüne giderse die şu an çok kararsızım Allah yardım etsin
istersen bir Perinatoloji uzmanına git.

Back
X