- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
seniii seviyorummmmmmKızlar mutlu umutlu güzel hafta sonları olsun ben hala çok mutsuz hissediyorum keyfim yok genel olarak her An Aklımda çok sinir bir durum şu kadar olacaktı bugün bu kadar olacaktı düşüncesi atmak istiyorum olmuyor sanırım zamana ihtiyaç var aslında oyaladım kendimi ama yetmiyor işte akşam yine çok Karışık rüyalar gördüm bilinçaltımın oyunları hep biliyorum ama hep bir işaret Arıyor insan
Aynen bak kendiliğinden inş bişeyler olucak...benimde 9 haftalıkken bebek yok diyip dr hemen kürtaja almak istedi. Ben beklemeyi seçtim. 10 haftalıkken kalp atışına kadar alındı. Sonra kanamam başladı ama gitmesine ben karar vermedim. O yüzddn içim çok rahat...bende bebiş için çalışıyorum senin duan kabul olur, bize dua edersen çok sevinirim tatlım...Allah razı olsn canım gidişata göre bakalım rabbim yardım etsin zor gerçekten şu an 4 aylık gibiyim karnım falan baya büyüdü halbiki 6 haftalık şu an..az önce dr dan geldim bir kese biraz küçülmüş kendiliğinden sonlanabilir dedi..rabbim yardım ediyor sanki hayırlsı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..hepimize ...
inşallah hep dualarımdasınız rabbim yardımcımız olsun..sizlere bildiğim bilmediğim, el açıp dua eden bütün kullarını sevindirsin rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla..Aynen bak kendiliğinden inş bişeyler olucak...benimde 9 haftalıkken bebek yok diyip dr hemen kürtaja almak istedi. Ben beklemeyi seçtim. 10 haftalıkken kalp atışına kadar alındı. Sonra kanamam başladı ama gitmesine ben karar vermedim. O yüzddn içim çok rahat...bende bebiş için çalışıyorum senin duan kabul olur, bize dua edersen çok sevinirim tatlım...
Yarın sabah test yapicam sonra katılırım oradada ısımız duaya kaldıKIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 7 EYLÜL'E KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/page-2226
İnşallah hamileyizdir de hamilelik takvimi yaparız canım ya....Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Yarın sabah test yapicam sonra katılırım oradada ısımız duaya kaldı
ayyy ins yaa benim ztn altta eski takvim hala var onu görünce bile mutlu oluyorumİnşallah hamileyizdir de hamilelik takvimi yaparız canım ya....Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Canım ya sabah test yapamadım.yarın sabah yapacam artık..ilgine teşekkürler vesoncum...
Benimde aynı sabah karnım ağrıyordu dedim kesin adet olucam ama sonra kesildi şimdi iyiyim. . Bakalım hayırlısı ya...sen test yaptınmı canım.benimki yarın sabaha kaldı...Adet sancılarım oluyor ve geciyor normalde geçmez dimi adet olursun hemen ? Sende belirti var mı suan da
Canımmm moral oluyorsun insana Rabbim seninde yüzüne Gülecek inşallahseniii seviyorummmmmmgörmeden işte hani böyle internetten aşık oluyorlar ya öyle bişey seviyorum seni beni düşün kafanı dağıt bu kız manyak mı de az kafanı dağıt:)))
Canımmm moral oluyorsun insana Rabbim seninde yüzüne Gülecek inşallah
Yok CNm evde test yok alıcam bugun yapicam yazicam ins bu arada hala adet olmayı bekler gibiyim ağrılarım fena sivilcelerde cikti umarım gebelik belirtisidir
Yok CNm hala yapamadım az sonra test alıcam bakalım karnımda agri var Bir giriyor bir cikiyor offf cok sınır yaBenimde aynı sabah karnım ağrıyordu dedim kesin adet olucam ama sonra kesildi şimdi iyiyim. . Bakalım hayırlısı ya...sen test yaptınmı canım.benimki yarın sabaha kaldı...
Ins CNm veririz guzel haberler seninde saglicaklar gelsin yavruların ins CNmhadi hayırlısı güzel haberlerin verin bizeeee
bende bi kalp atışlarını duysaydım hayırlısıyla hevesim kursağımda kalmadan
Yok CNm hala yapamadım az sonra test alıcam bakalım karnımda agri var Bir giriyor bir cikiyor offf cok sınır ya
İnşallah canım...duanı esirgeme bizlerden... İnşallah sende hepsinin kalp atışını duyarsın tatlım...hadi hayırlısı güzel haberlerin verin bizeeee
bende bi kalp atışlarını duysaydım hayırlısıyla hevesim kursağımda kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?